E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μη σου τύχει: Δεν μπόρεσαν να ακυρώσουν την κράτησή τους στο Airbnb και...

Ξεκάθαρα μια από τις χειρότερες περιπτώσεις απογοητευμένων τουριστών

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 18/4/2023 | 10:41

Μη σου τύχει: Δεν μπόρεσαν να ακυρώσουν την κράτησή τους στο Airbnb και...
Φωτογραφία από ready made

Ένας ιδιοκτήτης ακινήτου στο Airbnb στη Νότια Κορέα έχει να πληρώσει πολλά χρήματα, αφού οι δύο επισκέπτες του άφησαν τις βρύσες και το θερμοστάτη να λειτουργούν για μέρες κατά την κράτηση τους, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο SBS την περασμένη Τετάρτη.

Ο οικοδεσπότης του ακινήτου, του οποίου το όνομα ήταν Lee, λέει ότι τώρα ζητάει 840.000 γουόν Νότιας Κορέας αφού νοίκιασε ένα ακίνητο στην πρωτεύουσα της Σεούλ σε ένα ανώνυμο ζευγάρι Κινέζων για 25 ημέρες τον Μάρτιο. Ο Lee δεν αποκάλυψε το ποσό που του καταβλήθηκε για την κράτηση. Ο Lee ανακάλυψε την υψηλή χρήση φυσικού αερίου μόνο όταν τον κάλεσε ένας επιθεωρητής μετρητή αερίου, λέγοντας ότι το ακίνητο μπορεί να παρουσίαζε διαρροή!

Επισκέφτηκε το ακίνητο μόνο για να βρει ένα άδειο σπίτι με τα παράθυρα να μένουν ορθάνοιχτα και το φυσικό αέριο ακόμα ανοιχτό, σύμφωνα με το SBS. Η χρήση φυσικού αερίου οδήγησε σε χρέωση 640.000 won, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το SBS στο YouTube στις 7 Απριλίου. Το βίντεο συγκέντρωσε 3,4 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε.

Ο Lee ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος - Η αρχή ύδρευσης της Σεούλ είπε στην SBS ότι ο όγκος νερού που καταναλώθηκε είναι αντίστοιχο που θα χρησιμοποιούσαν οκτώ ενήλικες σε δύο μήνες. 

Το ζευγάρι είπε ότι ήθελε να ακυρώσει, καθώς είχαν προσβληθεί από τον COVID-19, σύμφωνα με το SBS. Στη συνέχεια, ο Lee ζήτησε αποδεικτικό της ασθένειάς τους, αλλά οι επισκέπτες είπαν ότι τελικά... θα ταξιδέψουν.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι ρώτησε τον Lee εάν υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης στο ακίνητο και τους είπε ότι δεν υπήρχαν.  Αλλά το σπίτι είχε μια κάμερα στην είσοδο, η οποία κατέγραφε τις εισόδους και τις εξόδους των καλεσμένων. Οι επισκέπτες είχαν μείνει στην ιδιοκτησία για πέντε ημέρες μετά το check-in, μετά την οποία έφευγαν και περνούσαν από το κατάλυμα κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς η Στυλιάνα Αβερκίου

Tabloid 14.05.2025
Η έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της, Φειδίας Παναγιώτου

Το συγκινητικό μήνυμα της Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Eurovision 14.05.2025
Παρότι δεν κατάφερε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε μέσω βίντεο στέλνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα

Δ. Βανδή ‑ Β. Μπισμπίκης: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι και αυτή είναι η πρώτη φώτο από το τεράστιο σαλόνι τους

Tabloid 14.05.2025
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στη Φιλοθέη και είδαμε το πρώτο στιγμιότυπο από το εντυπωσιακό σαλόνι τους

Τheo Evan: Πήραμε ρίσκο με το συγκεκριμένο κομμάτι, στενοχωρήθηκα, είπε για τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision

Eurovision 14.05.2025
Ο τραγουδιστής διαγωνίστηκε στον Α` Ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού με το «Shh», ωστόσο δεν προκρίθηκε στον τελικό

Eurovision 2025: Ποιες χώρες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ‑ Αποκλείστηκε η Κύπρος

Eurovision 14.05.2025
Η Κύπρος με τον Theo Evan και το τραγούδι «Shh», δεν κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό

Σάλμα Χάγιεκ: Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit σε ηλικία 58 ετών ‑ Δείτε βίντεο

Media 14.05.2025
«Αν κάποιος μου είχε πει ότι θα εμφανιστώ σε αυτό στα 58 μου, θα τον έστελνα στο τρελοκομείο, αλλά ο κόσμος έχει αλλάξει και αυτό είναι συναρπαστικό»

Η συγκινητική ιστορία αγάπης που άφησε εποχή στο Hollywood

Celebrity Stories 14.05.2025
Δύο μήνες μετά τον χαμό του συζύγου της, Carl Dean, η Dolly Parton μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς διαχειρίζεται την απώλεια του ανθρώπου της

Αρνήθηκε την πρόταση γάμου της Βουγιουκλάκη – Ο μόνος άντρας που δε λύγισε μπροστά της!

Celebrity Stories 14.05.2025
Η Αλίκη τον ερωτεύτηκε τρελά – Εκείνος όμως είχε μάτια για άλλη…

Η Μαρία Μενούνος δηλώνει υπερήφανα: «Η κόρη μου μιλάει ελληνικά καλύτερα από εμένα»

Tabloid Χτες
«Ελπίζω την επόμενη φορά να πάω με την κόρη μου στο χωριό μου»