E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόστολος Γκλέτσος: «Με πέταξαν έξω με εντολή της Μιμής Ντενίση»

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη πολύ παλιά σε μια συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση.

Δημοσίευση 11/4/2023 | 13:35

Απόστολος Γκλέτσος: «Με πέταξαν έξω με εντολή της Μιμής Ντενίση»

«Το πρόβλημα υγείας που πέρασα μου επέβαλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω ούτε μπύρα», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που συνέβη πολύ παλιά σε μια συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση.

«Στην κωμωδία με δίδαξε ο μεγαλύτερος δάσκαλος, ο Σταμάτης Φασουλής. Θα έχω μια μικρή συμμετοχή την επόμενη σεζόν στο Τμήμα Ηθών. Όλοι οι παλιοί θα κάνουμε κάτι. 22 χρόνια πριν που προβλήθηκε η σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά”, το κοινό ταυτιζόταν με τους ρόλους. Δεν μου άρεσε ο ρόλος και είπα στον Μανουσάκη “άστο, γιατί θα τσακώνομαι στο δρόμο”.

Σίγουρα με έχουν απατήσει, εγώ όχι. Η Βάνα είπε για τη σχέση μας, μην πείτε ότι το είπα εγώ. Εντάξει, είναι ωραίος τύπος η Βάνα. Τη Μιμή Ντενίση την εκνευρίζει όταν τη μιμούμαι. Μια μέρα που το έκανα, άρχισε να με βρίζει με το χειρότερο τρόπο και με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα απ’ όσα έχω πει. Πολλά απ’ όσα έχω πει δεν ήταν αυθόρμητα, υπήρχε λόγος τη στιγμή που ειπώθηκαν. Το πρόβλημα υγείας που πέρασα μου επέβαλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω ούτε μπύρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...

YFSF – Η Μαριλού Κατσαφάδου «λύγισε» τους πάντες με την αφιέρωση στη μητέρα της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ημιτελικό του YFSF έδωσε το παρών και ο πατέρας της ηθοποιού

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.