E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα, θέλει εξορκισμό καθώς «ο σύζυγος την καταδιώκει»

Η Rocker Brocarde, παντρεύτηκε τον Edwardo - το φάντασμα ενός βικτωριανού στρατιώτη

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 12/4/2023 | 01:12

Γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα, θέλει εξορκισμό καθώς «ο σύζυγος την καταδιώκει»
collage

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε ένα φάντασμα το περασμένο Halloween, σκέφτεται τον εξορκισμό επειδή ο σύζυγός της-φάντασμα την «καταδιώκει».

Η Rocker Brocarde, παντρεύτηκε τον Edwardo - το φάντασμα ενός βικτωριανού στρατιώτη - το περασμένο Halloween, αλλά ισχυρίζεται ότι έχει κάνει τη ζωή της «μια κόλαση».

Η γυναίκα λέει πως η ερωτική ζωή τους ήταν φανταστική και γ'αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα σε πέντε μήνες - αλλά ισχυρίζεται ότι τώρα την καταδιώκει και εκείνη θέλει να φύγει.

Ενώ η κατάθεση νομικής τεκμηρίωσης μπορεί να μην λειτουργήσει για τον τερματισμό αυτής της υπερφυσικής ένωσης, η Μπροκάρντ λέει ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν εξορκιστή για να τον απαλλάξει οριστικά.

«Δεν θέλω να παραδεχτώ την ήττα μου, αλλά νιώθω ότι το να είσαι παντρεμένος με ένα φάντασμα δεν λειτουργεί», είπε.

Αλλά φαίνεται ότι ο επίμονος σύζυγός της δεν είναι πρόθυμος να την αφήσει να φύγει. Η Brocarde μοιράστηκε ότι είχε «σκοτεινές σκέψεις» τους τελευταίους μήνες και πιστεύει ότι ο Edwardo την βασανίζει.

Η Brocarde είπε στον σύζυγό της το φάντασμα ότι ήθελε να τον δει να «παίρνει τη σχέση τους πιο σοβαρά», αλλά το μόνο που συνέβη ήταν ότι κατέληξε να τη «στοιχειώσει» χρησιμοποιώντας τις «κραυγές ενός μωρού που έκλαιγε».

Ενώ η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ισχυρίζεται ότι δεν πίστευε στο υπερφυσικό πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, το ζευγάρι είχε έναν σύντομο αρραβώνα, παντρεύτηκε το βράδυ του Halloween πέρυσι σε ένα εγκαταλελειμμένο παρεκκλήσι (που αλλού;) πριν από τον μήνα του μέλιτος στο Barry Island.

Η Brocarde εξήγησε ότι η λίστα καλεσμένων του γάμου οδήγησε σε κάποια δυσάρεστα σχόλια από τον γαμπρό: «Η τελετή είχε μια ανοιχτή πρόσκληση σε ζωντανούς και νεκρούς, που είδε άτομα όπως η Marilyn Monroe ή ο Elvis να φτάνουν στο παρεκκλήσι. Ο Edwardo δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να με εκνευρίσει και έκανε ένα ακατάλληλο σχόλιο για τη Marilyn Monroe...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που