E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζεράρ Πικέ ‑ Κλάρα Κια: Φήμες ότι η 23χρονη έχει κρυφή σχέση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Τα ισπανικά tabloids αναφέρουν πως η Κία ήθελε να εκδικηθεί τον Πικέ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/4/2023 | 14:44

Ζεράρ Πικέ ‑ Κλάρα Κια: Φήμες ότι η 23χρονη έχει κρυφή σχέση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ από τη Σακίρα έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, καθώς, μετά την είδηση πως ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα, δεν έμεινε τίποτα άλλο κρυφό. Από τη μία, η Σακίρα αναφερόταν στην ερωμένη του Πικέ, Κλάρα Κία, στο νέο της τραγούδι ως «φθηνό ρολόι Κάσιο», και από την άλλη, ο Πικέ ανακοίνωσε μετά πως υπέγραψε συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία ρολογιών, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα σχόλια της Σακίρα ήταν πικρόχολα.

Τώρα, όμως, τα νέα δεν είναι καλά για τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου, Ζεράρ Πικέ. Τα ισπανικά tabloids έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι φήμες πως η νυν σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία, έχει κρυφή σχέση με τον πρωην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, φουντώνουν όλο και περισσότερο. Ο Γκουαρντιόλα λέγεται ότι γνωρίζει την Κία επειδή τα παιδιά του πήγαν στο ίδιο σχολείο με εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το barcauniversal.com, το νέο ερωτικό τρίγωνο ίσως είναι και… «τετράγωνο». Η σχέση της Κία με τον Γκουαρντιόλα έγινε, γιατί η ίδια ήθελε να εκδικηθεί τον Πικέ, αφού είχε ακουστεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε συνευρεθεί πίσω από την πλάτη της με μια νεαρή δικηγόρο.

Ωστόσο, στις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού Κία – Πικέ, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους, ούτε και στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πεπ Γκουαρντιόλα: «Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε στον Gerard Romero για την εμμονή του κόσμου με τη «έγκριση» και την ανάγκη για μια πιο γενναία και πιο ανοιχτόμυαλη γενιά, δείχνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το «τι θα πει ο κόσμος».

«Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που ψάχνουν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Σε τι είδους κόσμο ζούμε; Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν».

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσοχή των μέσων ενημέρωσης στην προσωπική του ζωή και υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή του με τους δικούς του κανόνες.

«Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δε συμφωνούν, δε με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να βρουν ελαττώματα σε σένα. Αν είσαι επιτυχημένος, είναι επειδή έχεις πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...

YFSF – Η Μαριλού Κατσαφάδου «λύγισε» τους πάντες με την αφιέρωση στη μητέρα της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ημιτελικό του YFSF έδωσε το παρών και ο πατέρας της ηθοποιού

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.