E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναίκα γέμισε μώλωπες στο πρόσωπο από ένα σπυράκι ‑ Οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα

Η ίδια νιώθει πως είναι μοναδική και διαφορετική

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/4/2023 | 19:29

Γυναίκα γέμισε μώλωπες στο πρόσωπο από ένα σπυράκι ‑ Οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα

Μια έφηβη από το Ηνωμένο Βασίλειο σοκαρίστηκε, όταν το φαινομενικά αθώο σπυράκι της μεταμορφώθηκε σε μια μάζα που έμοιαζε με μώλωπα και περιέβαλε ολόκληρο το πρόσωπό της, αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους.

Η 18χρονη Nancy Morel μοιράζεται συχνά το δερματικό της πρόβλημα με τους περισσότερους από 101.000 ακολούθους της στο Instagram.

Η ξανθιά influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέλος μιας οικογένειας εννέα παιδιών, βίωσε την πρώτη της έξαρση στο πρόσωπο όταν ήταν 13 ετών. «Ήμουν στο σχολείο και τα χείλη μου άρχισαν να πρήζονται από το πουθενά, ήταν εντελώς τυχαίο. Η νοσοκόμα του σχολείου είπε ότι σήμαινε πως ήμουν αλλεργική στην ιβουπροφαίνη», δήλωσε η τρομοκρατημένη έφηβη. «Νόμιζαν ότι είχα πάρει ιβουπροφαίνη στο σχολείο, κάτι που δεν είχα κάνει, αλλά δε με πίστεψαν λόγω της αντίδρασης του προσώπου μου».

@nancy.xoxx first time in around a year that my full face has flared up🤍#nancymorel #skincondition ♬ original sound - dhivya sri


Ύστερα, το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι δεν επρόκειτο για αλλεργική αντίδραση και τη συμβούλευσαν να πάει σπίτι της και να το προσέχει, όπως ανέφερε. Δυστυχώς, «το πρήξιμο έμεινε και αυτή η μελανιά εμφανίστηκε στα χείλη μου μετά από λίγες μέρες», είπε η Morel για την ταλαιπωρία, η οποία τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα. «Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω όταν φουντώνει, τίποτα δε λειτουργεί πραγματικά».

Σύμφωνα με το nypost.com, οι κηλίδες στο πρόσωπο εξαπλώθηκαν στα πόδια, τα πέλματα και το στομάχι της. Η Morel την τελευταία μισή δεκαετία επισκέπτεται συνέχεια τα νοσοκομεία, ενώ υποβάλλεται σε βιοψίες δέρματος και λαμβάνει θεραπεία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η κατάστασή της δε βελτιώνεται.

Τώρα, μοιράζεται συχνά βίντεο στο Instagram που αντιπαραβάλλουν το πρόσωπό της πριν και μετά από τη μεγάλη έξαρση. «Τώρα είναι απλά παντού πάνω μου αρκετά συχνά», δήλωσε η Morel, η οποία ισχυρίστηκε ότι μπορεί να προβλέψει πότε έρχεται ένα ξέσπασμα «λίγες ώρες πριν», καθώς αρχίζει να βιώνει κάποια συμπτώματα.


Ίσως, το πιο εμφανές σημάδι ενός επικείμενου ξεσπάσματος είναι ο αφόρητος πόνος, ο οποίος φέρεται να επηρεάζει πιο σοβαρά το πρόσωπό της, όπως είπε. Η Morel πρόσθεσε πως «ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να περιγράψω τον πόνο είναι σαν να έχεις καρφίτσες και βελόνες και έχεις αυτόν τον έντονο πόνο που σε τρυπάει σε συνδυασμό με έναν πόνο που σε μελανιάζει ταυτόχρονα».

Τι της ανέφεραν οι γιατροί για την κατάστασή της

@nancy.xoxx watch my skin flare up with me💕 #nancymorel #flareup #skincondition #positive ♬ original sound - Nancy Morel

Ελπίζοντας να πάρει κάποιες απαντήσεις, η Morel ανέφερε την κατάστασή της σε έναν γιατρό, αλλά λέει ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα μόνο μια λανθασμένη διάγνωση.

Μετά τη διενέργεια μιας σειράς εξετάσεων και τριών βιοψιών δέρματος, η Morel ισχυρίστηκε ότι οι γιατροί συμπέραναν λανθασμένα ότι είχε κνίδωση της αγγειίτιδας, μια «κατάσταση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των μικρών αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα», σύμφωνα με τη Mayo Clinic.

Μόλις τρία χρόνια αργότερα – αφού η Morel εμφανιζόταν στο νοσοκομείο τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα και λάμβανε τακτικές ενέσεις στεροειδών – οι γιατροί φέρεται να συνειδητοποίησαν ότι είχαν κάνει λάθος.


«Νιώθω μοναδική»

«Οι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ ευγενικοί με αυτό. Δε νομίζω ότι είχα καμιά κακή εμπειρία που να με έχει σοκάρει», δήλωσε. «Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι μια έφηβη κοπέλα που έχει αυτή την ασυνήθιστη δερματική πάθηση, νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι οι άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί σχετικά με αυτό».

Σε περίπτωση που οι μελανιές της τραβούν τα βλέμματα, πείθει τον εαυτό της ότι είναι επειδή φαίνεται «διαφορετική» και «μοναδική».

«Είναι πραγματικά καταπληκτικό πράγμα να φαίνεσαι μοναδικός, αν έχεις κάτι που δεν έχουν πολλοί άνθρωποι της ηλικίας σου, ή ακόμα και κάτι που δεν έχουν πολλοί άνθρωποι, να το πάρεις ως θετικό και να το δουλέψεις με θετικό τρόπο», δήλωσε η Morel.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid 19.04.2026
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid 19.04.2026
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid 19.04.2026
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid 19.04.2026
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την σχέση της με τον Κώστα Δόξα

Tabloid 19.04.2026
Τεράστια έκπληξη προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Δόξα να βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Αργυριάδου, αφού δεν είχε ακουστεί καμία φήμη μέχρι και σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Το «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της – «Πονάω πάρα πολύ»

Tabloid 19.04.2026
Ένα μικρό «ατύχημα» είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Gio Kay ‑ «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»

Tabloid 19.04.2026
Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο τελευταίο live του J2US

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λύγισε» στο πλατό του Moments με την συγκινητική έκπληξη του γιου του

Tabloid 19.04.2026
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Moments το βράδυ του Σαββάτου 18/4.

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 19.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 19.04.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα