E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο τζόγος σε κάνει ό,τι θέλει»

Τι προβλήματα του δημιούργησε ο εθισμός του

Δημοσίευση 4/4/2023 | 13:56

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο τζόγος σε κάνει ό,τι θέλει»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τον εθισμό του με τον τζόγο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τον εθισμό που είχε στο παρελθόν με τον τζόγο και την επίδραση που είχε στην προσωπική του ζωή.

«Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάθε ό,τι θέλει μερικές φορές και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Βρήκα τη δύναμη, αλλά άργησα πάρα πολύ μετά από μια δεκαετία. Ξεκίνησα τον πρώτο μου δίσκο με τον Τάκη Σούκα. Δεν ήμουν συνεπής πολλές φορές στα ραντεβού μου. Είχαμε ραντεβού τέσσερα χρόνια πριν και βρέθηκα μετά από τέσσερα χρόνια με τον Τάκη γιατί δεν πήγα. Το ραντεβού μας ήταν το ’76 και ανταμώσαμε το ’80. Η αιτία ήταν ο τζόγος. Δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Και όταν με είδε ο Σούκας μου είπε «καλώς τον, τελείωσε ο τζόγος; Άμα τελείωσε να κάνουμε δίσκο», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Η μάχη με το τσιγάρο

Αναφέρθηκε και στο ότι κατάφερε να απεξαρτηθεί από έναν ακόμα εθισμό του, αυτή τη φορά στο τσιγάρο. Μιλώντας για τον αντικαπνιστικό νόμο, καθώς το τσιγάρο είχε συνδεθεί με τη διασκέδαση.

«Ενοχλεί το τσιγάρο. Και αυτά τα χρόνια τώρα είναι που με ενοχλεί. Καμιά δεκαριά χρόνια. Πρώτον γιατί ήμουν κι εγώ πολύ φανατικός. Αλλά έχω 22 χρόνια που το έχω κόψει. Με πιάνει και βήχας αν κάποιος ανάψει τσιγάρο. Κάνει ζημιά στον τραγουδιστή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μετράει πλέον 61 χρόνια στη νύχτα, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να σημειώνει πως γίνεται άνω κάτω αν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του.
Η Τζένη Μελιτά αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό, μιλώντας για το όνομα του συντρόφου της. «Εγώ τι έχω περάσει; Που το αγόρι μου το λένε Σπύρο Μαργαρίτη και είχαν γράψει σε ένα περιοδικό η Τζένη Μελιτά και ο Γιώργος Μαργαρίτης και με έπαιρναν να με ρωτήσουν τι κάνω εγώ με τον Γιώργο Μαργαρίτη;», σημείωσε η παρουσιάστρια.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής τη ρώτησε τότε από που είναι η καταγωγή του, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να αναφέρει την ιστορία των προγόνων του. «Ο παππούς μου ήρθαν εδώ από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης. Δύο αδέλφια. Ο ένας ο παππούς φαίνεται πως πήγε στο χωριό Ανήλιο, στο Μέτσοβο. Εκεί έμαθα ότι το χωριό αυτό όλο είναι Μαργαρίτηδες. Αυτά να τον χαίρεσαι. Βγάζει λεβέντες από εκεί», σημείωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid 19.04.2026
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid 19.04.2026
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid 19.04.2026
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid 19.04.2026
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την σχέση της με τον Κώστα Δόξα

Tabloid 19.04.2026
Τεράστια έκπληξη προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Δόξα να βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Αργυριάδου, αφού δεν είχε ακουστεί καμία φήμη μέχρι και σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Το «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της – «Πονάω πάρα πολύ»

Tabloid 19.04.2026
Ένα μικρό «ατύχημα» είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Gio Kay ‑ «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»

Tabloid 19.04.2026
Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο τελευταίο live του J2US

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λύγισε» στο πλατό του Moments με την συγκινητική έκπληξη του γιου του

Tabloid 19.04.2026
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Moments το βράδυ του Σαββάτου 18/4.

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 19.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 19.04.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα