LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αττική: Αγριος ξυλοδαρμός 15χρονου έξω από το σχολείο του – Τραβούσε βίντεο συμμαθήτριά του

Προσοχή σκληρές εικόνες

Δημοσίευση 31/3/2023 | 17:57

Αττική: Αγριος ξυλοδαρμός 15χρονου έξω από το σχολείο του – Τραβούσε βίντεο συμμαθήτριά του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένα 15χρονο αγόρι έξω από σχολείο της Αττικής.

«Έξω από το σχολείο, την ώρα που σχολούσε, ήταν τέσσερα παιδιά που τον πλεύρισαν. Του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε κάποιο παραπέρα σημείο, δεν ήθελε ο μικρός, ήθελε να φύγει. Ο ένας τον έπιασε από τον σάκο, τον τράβηξε, τον πήγαν σε απόμερο σημείο. Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο. Το παιδί έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι κι άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι», είπε η μητέρα του 15χρονου στο Mega.

Η αφορμή

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος στην αστυνομία, πριν από 5 μήνες, είχε τσακωθεί με έναν άγνωστο νεαρό γιατί μπήκε, χωρίς να έχει καμία δουλειά, στην ομάδα του viber στην οποία ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο συμμαθητές.

Ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά το αγόρι, είναι αυτός με τον οποίο είχε τσακωθεί ο 15χρονος διαδικτυακά.


Συμμαθήτριά του τραβούσε βίντεο

Όση ώρα η ομάδα των τεσσάρων είχε κυκλώσει το αγόρι και ο συνομήλικός του τον χτυπούσε αλύπητα, ένα κορίτσι, η συμμαθήτριά του και φίλη των εξωσχολικών, τραβούσε το βίντεο κι ύστερα, η ίδια, το μοίρασε στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου.

Τόσο οι τέσσερις νεαροί που φαίνονται στο βίντεο όσο και το κορίτσι που το τραβά, έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ο φάκελος της υπόθεσης, έχει σταλεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει τα περαιτέρω.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου σε σχολείο της Αθήνας, με τη μητέρα του 15χρονου να δηλώνει πως το παιδί της ξυλοκοπήθηκε για το τίποτα.

«Προσπαθούμε να ζήσουμε φυσιολογικά, σαν να μην έγινε κάτι, αλλά τον βλέπω… Υπάρχουν κι άλλα θέματα bullying, που τα μάθαμε παραπλεύρως και γίνονται σε άλλα παιδιά. Θέλει να μπει μπροστά να τα σώσει. Δεν καταλαβαίνω πόση ευθύνη έχει πια ένα σχολείο κι ας μην έγινε το γεγονός μέσα στο σχολείο», είπε η μητέρα του 15χρονου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιόυ Πνέυματος: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Καιρός Χτες
Σε ποια περιοχή η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς

Αλέξης Τσίπρας: Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να παραιτηθώ

Πολιτική Χτες
«Δεν είμαι μηχανή είμαι άνθρωπος. Αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω»

Εκλογές 2023: Διευκρινίσεις για τους ετεροδημότες

Πολιτική Χτες
Διευκρινίσεις σχετικά με την ψήφο των ετεροδημοτών έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών

«Μπελούγκα του Πούτιν»: Εμφανίστηκε ξανά η φάλαινα που είχε θεωρηθεί κατάσκοπος της Ρωσίας

Περιβάλλον Χτες
Βιολόγοι ανέφεραν τότε ότι η συγκεκριμένη μπελούγκα έχει σχεδόν σίγουρα εκπαιδευτεί από ανθρώπους

Μαρία Σπυράκη: Αρση της ασυλίας της αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Πολιτική Χτες
Η άρση της ασυλίας είχε ζητηθεί από τον περασμένο Δεκέμβρη για «γεγονότα που μπορεί να αποτελούν εξαπάτηση των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ»

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Ανδρας με μαχαίρι εισέβαλε στο σπίτι του Βρετανού σταρ

Κόσμος Χτες
Την ώρα της εισβολής, ο ίδιος ο ηθοποιός, η γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι

Νέο εξωφρενικό βίντεο με γυναίκες Ρομά να ανοίγουν πόρτα με κάρτα

Ελλάδα Χτες
Καταγράφηκαν από την κάμερα του κουδουνιού

Νέα προειδοποίηση για την τεχνητή νοημοσύνη: Απειλεί με «αφανισμό» την ανθρωπότητα, προειδοποιούν ειδικοί

Επιστήμη Χτες
Εξισώνουν τον κίνδυνο με εκείνους των πανδημιών και των πυρηνικών πολέμων

Ρόδος: Ποιος ήταν ο 26χρονος Βρετανός τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό κάνοντας SUP

Ελλάδα Χτες
Λάτρευε το εξοχικό της οικογένειάς του στη Ρόδο