LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

MasterChef: Χωρίς ρούχα Πορφύρης και Πωλίνα κάτω από τα σκεπάσματα

Πιο δύσκολο από ποτέ έμοιαζε το… ξύπνημα στο σπίτι του Masterchef

Δημοσίευση 31/3/2023 | 15:40

MasterChef: Χωρίς ρούχα Πορφύρης και Πωλίνα κάτω από τα σκεπάσματα

Πιο δύσκολο από ποτέ έμοιαζε το… ξύπνημα στο σπίτι του Masterchef όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Και αυτό μιας και όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν πριν καν το ρολόι δείξει επτά και μισή το πρωί.

Έτσι, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στο MasterChef με αποτέλεσμα κάποιοι να «εκτεθούν» και να μην μπορούν εύκολα να σηκωθούν από το κρεβάτι.

Ειδικότερα, όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην παίκτρια που κοιμόταν από πάνω της, η Πωλίνα Βετσίνοβα αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γuμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» πρόδωσε λιτά η γοητευτική παίκτρια του MasterChef.

«Είμαι γuμνός»

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, δε, την Πωλίνα Βετσίνοβα έμελλε να μιμηθεί και ο Γιώργος Πορφύρης όταν επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γuμνός. Αλήθεια είμαι γuμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί».

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε με χαμόγελο ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε το βίντεο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Καρβέλα: «Eίπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη»

Tabloid 31.05.2023
«Ο καθένας κάνει ό, τι γουστάρει και το σέβομαι» δήλωσε

Στην Ελλάδα η Ivanka Trump ‑ Με μίνι φόρεμα στους Δελφούς

Tabloid 31.05.2023
Δηλώνει ενθουσιασμένη με τη χώρα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς μακιγιάζ ‑ «Κακός χαμός» στα σχόλια

Tabloid 31.05.2023
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια

Βαρύ πένθος για τη Σοφία Μουτίδου

Tabloid 31.05.2023
Έχασε ένας από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους

Κοινωνία Ώρα Mega: Δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στον αέρα ‑ «Υπήρχε το ενδεχόμενο στο 50% να είναι κακοήθεια»

Ελλάδα 31.05.2023
«Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα» δήλωσε ο δημοσιογράφος για τους συναδέλφους του

Αλ Πατσίνο: Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 ‑ Έγκυος στον όγδοο μήνα η 29χρονη φίλη του

Tabloid 31.05.2023
Η σχέση του Αλ Πατσίνο και της Νουρ Αλφαλάχ φέρεται να ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Επικό σκίτσο του Αρκά για τους «κλέφτες» πολιτικούς

Ελλάδα 31.05.2023
Ο Αρκάς λέει «καλημέρα» με ένα νέο καυστικό προεκλογικό σκίτσο

Ήταν το πιο hot ζευγάρι! Αυτή τον παράτησε κι αυτός παντρεύτηκε το διάσημο κλώνο της

Tabloid 31.05.2023
Οι δυο συμπρωταγωνιστές όμως θα είναι για πάντα το αγαπημένο μας ζευγάρι!