E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

«Ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημοσίευση 31/3/2023 | 10:06

Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, σχεδόν 3 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους.

Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day», πως ήταν μία κύηση δύσκολη.

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια» είπε η παρουσιάστρια, χωρίς να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του, ο φωτογράφος είχε αποκαλύψει ότι τόσο εκείνος, όσο και η Ανίτα Μπραντ, θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

«Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Ανίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ» είχε πει συγκεκριμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.