E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί

Δημοσίευση 30/3/2023 | 20:10

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Έχοντας προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, στα 19 του χρόνια, ο Ντάνιελ Ναρντιέλο πίστευε ότι θα ζούσε μεγάλες στιγμές υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά τελικά αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

Εδώ και χρόνια στις ομάδες έχει καθιερωθεί κάτι σαν… διαδικασία μύησης για τους νέους παίκτες και αυτό που έχει επικρατήσει πλέον είναι το να τραγουδάνε μπροστά στους νέους συμπαίκτες τους. Στη Γιουνάιτεντ στα χρόνια του Φέργκιουσον, όμως, τα πράγματα ήταν πιο… σκληρά.

Η επιβεβαίωση για αυτό έρχεται από τον Ναρντιέλο, ο οποίος το 1999 άφησε τις ακαδημίες της Γουλβς και πήγε σε αυτές των Κόκκινων Διαβόλων, στην πρώτη ομάδα των οποίων προωθήθηκε το 2001. Ήταν η στιγμή που πίστεψε ότι έρχονται τα καλύτερα, αλλά τελικά ήρθαν… καψόνια.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σeξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Μας ανάγκαζαν να την περιγράψουμε, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος… Ήταν φρικτό. Με ρωτούσαν «Πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;». Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή, δίπλα μου στέκονταν σούπερ σταρ, όπως ο Γκιγκς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλοι. Είπα «Θεέ μου, πρέπει να κάνω σeξ με ένα φανταστικό κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους…», αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο podcast «Under The Cosh».

Παράλληλα, είπε ότι υπήρχαν και άλλους είδους «δοκιμασίες», όπως το να μονομαχούν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους έχοντας από ένα κουτάλι στο στόμα με στόχο να χτυπήσουν τον άλλο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Google βάζει μουσική στο Gemini: Lyria 3 με αυτόματους στίχους και μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο

Tech + Science 19.02.2026
Η νέα λειτουργία μετατρέπει ιδέες, αναμνήσεις και εικόνες σε μουσική

20 μήνες εξαγοράσιμη & αφαίρεση άδειας στην τραγουδίστρια για το τροχαίο στο Κολωνάκι: «Ήπια ένα ποτό, συγγνώμη»

Ελλάδα 19.02.2026
Ο ισχυρισμός της προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου η οποία της απάντησε: «Μη μας λέτε για ένα ποτό, αυτή η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα σας δεν βγαίνει με ένα ποτό»

Τι γνωρίζουμε για τη σύλληψη του Αντριου: Η ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου

Κόσμος 19.02.2026
Ο βασιλιάς Κάρολος, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο νόμος πρέπει να ακολουθήσει την πορεία του»

Καταγγελία για νέο πρόβλημα στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Με ένα μόνο ραντάρ η Προσέγγιση Αθηνών αντί για τρία»

Ελλάδα 19.02.2026
Χάθηκε ξανά η επικοινωνία, αναφέρουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας

Γλυφάδα: Νεκρός ο 26χρονος που αγνοούνταν ‑ Βρέθηκε στον ισθμό Κορίνθου

Ελλάδα 19.02.2026
Τα ίχνη του 26χρονου είχαν εξαφανιστεί από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Συντάξεις και αναδρομικά: Κλείνει εκκρεμότητες ο e‑ΕΦΚΑ και πληρώνει 50.000 δικαιούχους

Οικονομία 19.02.2026
Ποιες κατηγορίες πληρώνονται αναδρομικά σήμερα και αύριο

Στο εδώλιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Αρχισε η δίκη «σταθμός»

Κόσμος 19.02.2026
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook όταν ήταν φοιτητής το 2004, κατέθεσε για την υπόθεση εθισμού στην τεχνολογία, μετά από αγωγές εναντίον της Meta και του YouTube

Τουρκία: «Παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου οι έρευνες νότια της Κρήτης»

Ελλάδα 19.02.2026
Η Τουρκία θα συνεχίσει να «παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στις λιβυκές αρχές» - Η ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας

Φώκια έκανε την εμφάνισή της στο λιμάνι της Τήνου

Ελλάδα 19.02.2026
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να δει το θαλάσσιο θηλαστικό που εμφανίστηκε στο Λιμάνι της Τήνου

Νοσοκομείο Νίκαιας: Ένταση μεταξύ νοσηλευτών και ΜΑΤ κατά την επίσκεψη Γεωργιάδη

Ελλάδα 19.02.2026
Ο υπουργός μπήκε στο νοσοκομείο από άλλη είσοδο

Συνελήφθη ο αδερφός του βασιλιά Καρόλου, Αντριου ως ύποπτος για κατάχρησης εξουσίας

Κόσμος 19.02.2026
Περιπολικά και άνδρες με πολιτικά έξω από το Wood Farm

Φυλάκιση 9,5 ετών στον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ελλάδα 19.02.2026
Καλείται να καταβάλει περισσότερα από 60.000 ευρώ