E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί

Δημοσίευση 30/3/2023 | 20:10

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Έχοντας προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, στα 19 του χρόνια, ο Ντάνιελ Ναρντιέλο πίστευε ότι θα ζούσε μεγάλες στιγμές υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά τελικά αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

Εδώ και χρόνια στις ομάδες έχει καθιερωθεί κάτι σαν… διαδικασία μύησης για τους νέους παίκτες και αυτό που έχει επικρατήσει πλέον είναι το να τραγουδάνε μπροστά στους νέους συμπαίκτες τους. Στη Γιουνάιτεντ στα χρόνια του Φέργκιουσον, όμως, τα πράγματα ήταν πιο… σκληρά.

Η επιβεβαίωση για αυτό έρχεται από τον Ναρντιέλο, ο οποίος το 1999 άφησε τις ακαδημίες της Γουλβς και πήγε σε αυτές των Κόκκινων Διαβόλων, στην πρώτη ομάδα των οποίων προωθήθηκε το 2001. Ήταν η στιγμή που πίστεψε ότι έρχονται τα καλύτερα, αλλά τελικά ήρθαν… καψόνια.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σeξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Μας ανάγκαζαν να την περιγράψουμε, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος… Ήταν φρικτό. Με ρωτούσαν «Πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;». Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή, δίπλα μου στέκονταν σούπερ σταρ, όπως ο Γκιγκς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλοι. Είπα «Θεέ μου, πρέπει να κάνω σeξ με ένα φανταστικό κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους…», αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο podcast «Under The Cosh».

Παράλληλα, είπε ότι υπήρχαν και άλλους είδους «δοκιμασίες», όπως το να μονομαχούν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους έχοντας από ένα κουτάλι στο στόμα με στόχο να χτυπήσουν τον άλλο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δασμούς 100% απειλεί τον Καναδά ο Τραμπ ‑ «Η Κίνα θα φάει την χώρα ζωντανή»

Κόσμος Χτες
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό

Νέο σοκ στη Μινεάπολη: Πυρά ομοσπονδιακών πρακτόρων κατά πολίτη

Κόσμος Χτες
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «αρρωστημένη»

Νέα φωτό από Τραμπ για τη Γροιλανδία με έναν πιγκουίνο: «Λάθος ημισφαίριο!»

Κόσμος Χτες
Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εμφανίζεται να κατευθύνεται προς μια παγωμένη οροσειρά

Η Σία Κοσιώνη νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονία

Ελλάδα Χτες
Η δημοσιογράφος ένιωσε αδιαθεσία με προβλήματα στην αναπνοή της

Γλυφάδα: Έργα του ΔΕΔΔΗΕ «δείχνει» ο Δήμαρχος για τις καταστροφές ‑ Τι απαντά ο Διαχειριστής

Ελλάδα Χτες
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ

Βριλήσσια: Η στιγμή που ο άνδρας παρασύρει την υπάλληλο των ΕΛΤΑ ‑ Διαφώνησαν για ένα δέμα

Ελλάδα Χτες
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή

Ολόκληρη η ιστορική ομιλία του Μαρκ Κάρνεϊ στο Νταβός: «Η παλιά τάξη πραγμάτων πέθανε»

Κόσμος Χτες
Ο Κάρνεϊ υποστήριξε ότι η διεθνής τάξη βρίσκεται σε περίοδο ρήξης και όχι απλής μετάβασης

Φυλακές Μαλανδρίνου: Συνελήφθησαν 17 έγκλειστοι – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητά

Ελλάδα Χτες
Οι 13 από τους 17 συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Ποινή φυλάκισης δύο ετών στη διευθύντρια που έδεσε με ταινία 13χρονο, «το έκανα για πλάκα, δεν δυσανασχετούσε» είπε

Ελλάδα Χτες
- Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για παράνομη βία και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων

Η Γροιλανδία απαντά στον Τραμπ για τον ορυκτό της πλούτο: «Κανένα παζάρι χωρίς τη συγκατάθεσή μας»

Κόσμος Χτες
Η υπουργός Ορυκτών Πόρων της Γροιλανδίας ξεκαθαρίζει ότι η κυριαρχία δεν είναι διαπραγματεύσιμη, μετά τις επαφές Τραμπ–Ρούτε και τα σενάρια για έλεγχο των φυσικών πόρων του αρκτικού νησιού