E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί

Δημοσίευση 30/3/2023 | 20:10

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Έχοντας προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, στα 19 του χρόνια, ο Ντάνιελ Ναρντιέλο πίστευε ότι θα ζούσε μεγάλες στιγμές υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά τελικά αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

Εδώ και χρόνια στις ομάδες έχει καθιερωθεί κάτι σαν… διαδικασία μύησης για τους νέους παίκτες και αυτό που έχει επικρατήσει πλέον είναι το να τραγουδάνε μπροστά στους νέους συμπαίκτες τους. Στη Γιουνάιτεντ στα χρόνια του Φέργκιουσον, όμως, τα πράγματα ήταν πιο… σκληρά.

Η επιβεβαίωση για αυτό έρχεται από τον Ναρντιέλο, ο οποίος το 1999 άφησε τις ακαδημίες της Γουλβς και πήγε σε αυτές των Κόκκινων Διαβόλων, στην πρώτη ομάδα των οποίων προωθήθηκε το 2001. Ήταν η στιγμή που πίστεψε ότι έρχονται τα καλύτερα, αλλά τελικά ήρθαν… καψόνια.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σeξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Μας ανάγκαζαν να την περιγράψουμε, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος… Ήταν φρικτό. Με ρωτούσαν «Πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;». Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή, δίπλα μου στέκονταν σούπερ σταρ, όπως ο Γκιγκς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλοι. Είπα «Θεέ μου, πρέπει να κάνω σeξ με ένα φανταστικό κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους…», αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο podcast «Under The Cosh».

Παράλληλα, είπε ότι υπήρχαν και άλλους είδους «δοκιμασίες», όπως το να μονομαχούν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους έχοντας από ένα κουτάλι στο στόμα με στόχο να χτυπήσουν τον άλλο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρέδες: Τα βίντεο που προκάλεσαν οργή μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Αργεντινός μέσος έπιασε τον Έρικ Γκαρσία από τον λαιμό και χτύπησε τον Γκάβι με αγκώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

ΕΛ.Α.Σ.: Συγκροτήθηκε η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος Τσίπρα – Ποιοι είναι τα 75 μέλη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ορίστηκε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Σάλος στην Ιταλία: 43χρονος πέθανε μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς στη Μπολόνια

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο άνδρας, μαροκινής καταγωγής, υπέστη καρδιακή ανακοπή αφού αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού.

Μακάβριο εύρημα στο Ωραιόκαστρο: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην Εγνατία

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η σορός αγνώστων στοιχείων βρέθηκε εκτός του οχήματος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που επεκτάθηκε και σε χαμηλή βλάστηση.

«Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε σε συνέντευξή του το κλίμα της αντιπαράθεσης με τον απεσταλμένο του Τραμπ, περιγράφοντας εχθρικές ανταλλαγές και αμείλικτες δηλώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα.

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Μουντιάλ 2026: Όλα τα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική