E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί

Δημοσίευση 30/3/2023 | 20:10

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Έχοντας προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, στα 19 του χρόνια, ο Ντάνιελ Ναρντιέλο πίστευε ότι θα ζούσε μεγάλες στιγμές υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά τελικά αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

Εδώ και χρόνια στις ομάδες έχει καθιερωθεί κάτι σαν… διαδικασία μύησης για τους νέους παίκτες και αυτό που έχει επικρατήσει πλέον είναι το να τραγουδάνε μπροστά στους νέους συμπαίκτες τους. Στη Γιουνάιτεντ στα χρόνια του Φέργκιουσον, όμως, τα πράγματα ήταν πιο… σκληρά.

Η επιβεβαίωση για αυτό έρχεται από τον Ναρντιέλο, ο οποίος το 1999 άφησε τις ακαδημίες της Γουλβς και πήγε σε αυτές των Κόκκινων Διαβόλων, στην πρώτη ομάδα των οποίων προωθήθηκε το 2001. Ήταν η στιγμή που πίστεψε ότι έρχονται τα καλύτερα, αλλά τελικά ήρθαν… καψόνια.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σeξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Μας ανάγκαζαν να την περιγράψουμε, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος… Ήταν φρικτό. Με ρωτούσαν «Πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;». Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή, δίπλα μου στέκονταν σούπερ σταρ, όπως ο Γκιγκς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλοι. Είπα «Θεέ μου, πρέπει να κάνω σeξ με ένα φανταστικό κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους…», αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο podcast «Under The Cosh».

Παράλληλα, είπε ότι υπήρχαν και άλλους είδους «δοκιμασίες», όπως το να μονομαχούν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους έχοντας από ένα κουτάλι στο στόμα με στόχο να χτυπήσουν τον άλλο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ τραυματίστηκε στα πόδια την πρώτη μέρα του πολέμου

Κόσμος 11.03.2026
«Είναι σώος και ασφαλής» λέει το Ιράν

Drones έπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, 4 τραυματίες

Κόσμος 11.03.2026
Επιβάτης είπε ότι ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να απομακρυνθούν από τα γυάλινα παράθυρα

Προβλήματα με το Instagram – Χρήστες δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα

Tech + Science 11.03.2026
Χιλιάδες αναφορές για τεχνικά προβλήματα με το Instagram παγκοσμίως

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Ελλάδα 11.03.2026
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ΔΟΕ εισηγείται άνευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

Κόσμος 11.03.2026
Θα αποδεσμευτούν πάνω από τα 182 εκατομμύρια βαρέλια

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο 5αθλο

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Η 23χρονη αθλήτρια που γράφει ιστορία με μια ξεχωριστή εκπροσώπηση

ΗΠΑ: 12χρονη πέθανε μετά από καβγά με κοπέλα στον δρόμο, bullying καταγγέλλει η μητέρα της

Κόσμος 11.03.2026
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο, ο καβγάς ξεκίνησε αφού τα δύο κορίτσια διώχθηκαν από το σχολικό λεωφορείο

Τραμπ: Υπονοεί σύντομο τέλος στον πόλεμο με το Ιράν εν μέσω πιέσεων από το πετρέλαιο και τις εκλογές

Κόσμος 11.03.2026
Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και η πτώση της στήριξης των Αμερικανών ενισχύουν τα σενάρια αναζήτησης εξόδου από τη σύγκρουση