E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί

Δημοσίευση 30/3/2023 | 20:10

Καψόνια του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσποιήθηκα πως έκανα σeξ σε ένα τραπέζι»

Έχοντας προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, στα 19 του χρόνια, ο Ντάνιελ Ναρντιέλο πίστευε ότι θα ζούσε μεγάλες στιγμές υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά τελικά αυτό που έζησε ώστε να γίνει αποδεκτός από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

Εδώ και χρόνια στις ομάδες έχει καθιερωθεί κάτι σαν… διαδικασία μύησης για τους νέους παίκτες και αυτό που έχει επικρατήσει πλέον είναι το να τραγουδάνε μπροστά στους νέους συμπαίκτες τους. Στη Γιουνάιτεντ στα χρόνια του Φέργκιουσον, όμως, τα πράγματα ήταν πιο… σκληρά.

Η επιβεβαίωση για αυτό έρχεται από τον Ναρντιέλο, ο οποίος το 1999 άφησε τις ακαδημίες της Γουλβς και πήγε σε αυτές των Κόκκινων Διαβόλων, στην πρώτη ομάδα των οποίων προωθήθηκε το 2001. Ήταν η στιγμή που πίστεψε ότι έρχονται τα καλύτερα, αλλά τελικά ήρθαν… καψόνια.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σeξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Μας ανάγκαζαν να την περιγράψουμε, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος… Ήταν φρικτό. Με ρωτούσαν «Πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;». Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή, δίπλα μου στέκονταν σούπερ σταρ, όπως ο Γκιγκς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλοι. Είπα «Θεέ μου, πρέπει να κάνω σeξ με ένα φανταστικό κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους…», αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο podcast «Under The Cosh».

Παράλληλα, είπε ότι υπήρχαν και άλλους είδους «δοκιμασίες», όπως το να μονομαχούν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους έχοντας από ένα κουτάλι στο στόμα με στόχο να χτυπήσουν τον άλλο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την έκρηξη στη Βιολάντα, ο εκκωφαντικός θόρυβος από 8 χιλιόμετρα

Ελλάδα 27.01.2026
Kάμερα ασφαλείας στην Αγία Μονή Τρικάλων, κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης σε απόσταση περίπου 8 χλμ. από την βιομηχανία της Βιολάντα

Τα 10 πιο ασυνήθιστα αντικείμενα που βρέθηκαν στον έλεγχο αεροδρομίων το 2025

Κόσμος 27.01.2026
Κάθε χρόνο, η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών δημοσιεύει μια λίστα με τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα σε σημεία ελέγχου ασφαλείας αεροδρομίων σε όλες τις ΗΠΑ

Μεγάλη εμπορική συμφωνία ΕΕ ‑ Ινδίας δημιουργεί μια αγορά 2 δισ. πολιτών

Κόσμος 27.01.2026
Πόσο πέφτουν οι δασμοί, ποια ελληνικά προϊόντα αφορά, δείτε πίνακες

«Έξυπνες κάμερες» στην Αττική: Πού έχουν τοποθετηθεί και ποιες παραβάσεις καταγράφουν

Ελλάδα 27.01.2026
Πόσες παραβάσεις έχουν καταγράψει έως τώρα και τι αλλάζει από τα τέλη του Ιανουαρίου

Η ΑΑΔΕ θα ενημερώνει από πριν πώς θα φορολογηθεί μια συναλλαγή ‑ Ποια θα είναι η διαδικασία

Οικονομία 27.01.2026
Πώς θα λειτουργούν οι προκαταρκτικές φορολογικές αποφάσεις

Και επίσημα vεκρή η πέμπτη εργαζόμενη στο εργοστάσιο Βιολάντα στα Τρίκαλα

Ελλάδα 27.01.2026
Βρέθηκε η σορός και της πέμπτης αγνοούμενης γυναίκας, που εργαζόταν στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης και της πυρκαγιάς

Δέντρο έπεσε σε τρένο που εκτελούσε της γραμμή Πύργος – Κατάκολο: Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός

Ελλάδα 27.01.2026
Το πεύκο έπεσε στο βαγόνι του μηχανοδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου

Νέα δημοσιεύματα για τον Αντετοκούνμπο: «Έφτασε κοντά να απολύσει τον ατζέντη του επειδή δεν του έχει βρει ακόμα ομάδα»

Αθλητικά Νέα 27.01.2026
Ο ρεπόρτερ του ESPN ανέφερε ότι ο Greek Freak έχει παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς

«Βιολάντα Α.Ε.»: Ανακοίνωση για μέτρα ασφαλείας και για τη στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων

Ελλάδα 27.01.2026
Η «Βιολάντα Α.Ε.» εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θανουσών, ενώ τονίζει ότι εφάρμοζε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας κι αναμένει το πόρισμα των Αρχών για το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα.

Σρι Λάνκα: Τρόμος για Ρώσους τουρίστες, τους επιτέθηκε ελέφαντας όταν προσπάθησσν να τον ταΐσουν

Κόσμος 27.01.2026
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο βάρους τριών τόνων ελέφαντας αρχικά ταρακούνησε σαν καρυδότσουφλο το λευκό βανάκι με τους τουρίστες πριν να χρησιμοποιήσει την προβοσκίδα του για να «ξεριζώσει» την πόρτα