E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μετατοπίστηκε ο εγκέφαλός της» – Το δράμα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον Γολγοθά της Όλγας

Δημοσίευση 30/3/2023 | 18:23

«Μετατοπίστηκε ο εγκέφαλός της» – Το δράμα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 41χρονης Όλγας από τον σύζυγό της και προπονητή Τζούντο στην Αργυρούπολη, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ήταν τέτοια τα χτυπήματα του «νταή» που λίγο έλειψε να σκοτώσει την Όλγα.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο δράστης της ειδεχθούς επίθεσης σε βάρος της γυναίκας, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή.

Πώς μπορεί δέκα χρόνια στη φυλακή να είναι αρκετά για τη ζημιά που προκάλεσε στην Όλγα, η οποία εδώ και 4 μήνες ανεβαίνει έναν Γολγοθά, ανήμπορη να μιλήσει, να περπατήσει, να τραφεί.

«Ήξερε πού να χτυπήσει – Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της»
«Είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η υγεία της, έχει τραύματα σαν από τροχαίο. Πρόκειται για επαγγελματικά χτυπήματα. Ήξερε πού να χτυπήσει και τι ζημιά θα προκαλέσει. Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της, είχε συντριπτικά κατάγματα και έχει τραχειοστομία μέχρι και σήμερα για να αναπνέει και να τρώει» συγκλονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Προυσανίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Οι γονείς της περιγράφουν το δράμα που ζει η κόρη τους και τα λόγια τους είναι γροθιά στο στομάχι.

«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα» λέει η μητέρα της.

«Είπε ότι της έδωσε μόνο δύο χαστούκια; Με δυο χαστούκια έπαθε αυτό που έπαθε; Είναι δυνατόν; Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται πράγματα, αλλά τι να το κάνω» λέει η μητέρα της για όσα είπε στην απολογία του ο δράστης.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολλή δύσκολη, δράμα. Η Όλγα είναι σε άσχημη κατάσταση, δε μιλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά» λέει ο πατέρας της.

«Χτυπάει ανελέητα»
«Δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του. Χτυπάει ανελέητα. Ανελέητα. Δεν άφησε σημείο του σώματός της χωρίς να το χτυπήσει. Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο» είπε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της.

Η απολογία του 47χρονου «νταή»
Ο 47χρονος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ όταν η Όλγα του ανακοίνωσε ότι είχε προχωρήσει στη ζωή της και εκείνος τυφλώθηκε από τον θυμό.

«Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό απ’ τη λαϊκή. Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω, την βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ. Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα ‘Όλγα, Όλγα’. Δεν είχε αίματα. Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της, δεν ανταποκρίνονταν. Πήρα το 166 και βγήκε τηλεφωνητής. Πήρα τότε αμέσως την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα 25.06.2026
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα 25.06.2026
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος 25.06.2026
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού