E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός

Tράβηξαν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Δημοσίευση 30/3/2023 | 17:49

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός

Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» το τέλος της σχέσης τους, είναι οριστικό.

Ρεπόρτερ της εκπομπής είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. 
«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός» είπε συγκεκριμένα, στους παρουσιαστές.

Σε συνέχεια του ίδιου ρεπορτάζ, διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση και μάλιστα, με τον ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. «Αναληθής και ανυπόστατη είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 21 Φεβρουαρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν μαζί με τους Σάντυ Χατζηιωάννου, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Θανάση Αλευρά, Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου και άλλους φίλους.

Δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime υποστηρίζει πως οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και έναν μήνα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρεται, ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.



Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατσούλης‑Ρουμελιώτη: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, το γκολ της νύφης και τα δάκρυα του Σάκη

Tabloid 26.01.2026
Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, 25/1, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά τελετή

Αφησε το μόντελινγκ για να γίνει μοναχή: Η ιστορία της Καμίλα Ροντρίγκες Καρντόσο έχει διχάσει

Παράξενα 26.01.2026
Το βίντεο που έγινε viral, οι αντιδράσεις στα social media και η προσωπική κρίση που οδήγησε τη νεαρή Βραζιλιάνα να γίνει μοναχή με το όνομα Αδελφή Εύα

Survivor: Η λιποθυμία, τα δάκρυα της Μαντίσα και ο τραυματίας που έφυγε με φορείο από τον αγώνα

Media 26.01.2026
Στο επεισόδιο της Κυριακής 25 Ιανουαρίου οι παίκτες του ριάλιτι έφτασαν στα όριά τους

Κένταλ Τζένερ: Η γuμνή Κυριακή της στο Instagram, δείτε φωτογραφίες

Social 26.01.2026
Το διάσημο μοντέλο ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα social media

Αποκαλυπτική και με καλή διάθεση η Κλέλια Ανδριολάτου, δείτε βίντεο

Social 26.01.2026
Ντυμένη στα λευκά η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με τέσσερα διαφορετικά καρέ για την προετοιμασία της

Ο celebrity χωρισμός που μας έκανε να διαλέξουμε πλευρά ‑ Ο έρωτας, η «προδοσία» και το μάθημα ζωής

Celebrity Stories 26.01.2026
Το σύνδρομο του Pacey, τα στερεότυπα και η αλήθεια που άργησε να φανεί

Μακριά νύχια, παγκόσμια ρεκόρ και μια σκιά που δεν έφυγε ποτέ: Ποια ήταν η Jo Flo

Celebrity Stories 26.01.2026
Το στυλ, το σκάνδαλο και το τέλος της

Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος της εκπομπής της

Tabloid Χτες
Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV», λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό Σαββατοκύριακο»

Παντρεύτηκαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Tabloid Χτες
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους

Καλλιρόη Μυριαγκού: «Νιώθω περήφανη για τον αδερφό μου, του ταιριάζει γάντι ο ρόλος του Καποδίστρια»

Tabloid Χτες
«Ειδικά γιατί σήμερα, δεν γίνεται να ζήσεις μόνο από το θέατρο», είπε ακόμα, τονίζοντας ότι και οι δύο είναι ανοιχτοί σε τηλεοπτικές προτάσεις