E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός

Tράβηξαν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Δημοσίευση 30/3/2023 | 17:49

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός

Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» το τέλος της σχέσης τους, είναι οριστικό.

Ρεπόρτερ της εκπομπής είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. 
«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός» είπε συγκεκριμένα, στους παρουσιαστές.

Σε συνέχεια του ίδιου ρεπορτάζ, διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση και μάλιστα, με τον ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. «Αναληθής και ανυπόστατη είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 21 Φεβρουαρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν μαζί με τους Σάντυ Χατζηιωάννου, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Θανάση Αλευρά, Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου και άλλους φίλους.

Δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime υποστηρίζει πως οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και έναν μήνα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρεται, ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.



Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid 07.01.2026
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Tabloid 07.01.2026
Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram

Social 07.01.2026
Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και το πρώην μοντέλο είναι μαζί, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις σχετικές φήμες

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

TV Buzz 07.01.2026
«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

Χρυσή και αποκαλuπτική για περιοδικό η Σίντνεϊ Σουίνι, δείτε φωτογραφίες

Social 07.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tyrone Lebon φορώντας μόνο ένα κολιέ Chopard Haute Joaillerie

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Media 07.01.2026
Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1

TV Buzz 07.01.2026
Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται, σε συζητήσεις με το κανάλι

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Tabloid 07.01.2026
Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

Σκιέρ μετέτρεψαν τα σκαλιά της Σακρ Κερ σε πίστα σκι – Δείτε εντυπωσικά βίντεο από το χιονισμένο Παρίσι

Παράξενα Χτες
Πιστιρικάδες κάνουν σλάλομ με χιοπέδιλα στην Μονμάρτη