E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δραπετσώνα: Τι ισχύει για την κακοποίηση ‑ «Μπαλάκι» οι κατηγορίες μεταξύ του ζευγαριού

Ο σύζυγος και οι γονείς της 45χρονης γυναίκας που κατήγγειλε κακοποίηση υποστηρίζουν ότι εκείνη έχει ψυχολογικά προβλήματα

Δημοσίευση 29/3/2023 | 18:54

Δραπετσώνα: Τι ισχύει για την κακοποίηση ‑ «Μπαλάκι» οι κατηγορίες μεταξύ του ζευγαριού

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας γυναίκας στη Δραπετσώνα ότι ο σύζυγός της τη βίασε και της επιτέθηκε με μαχαίρι. Η 45χρονη μητέρα ενός παιδιού κατήγγειλε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου – Δραπετσώνας, πως έπειτα από διαπληκτισμό ο 43χρονος σύζυγός της την ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της

Στη συνέχεια, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι την χαράκωσε με μαχαίρι στο λαιμό και πήρε το παιδί τους και έφυγε από το σπίτι. Η ίδια κάλεσε την αστυνομία και πήγε στο Θριάσιο για να πιστοποιηθεί η κακοποίηση.

Όπως αναφέρει, οι γιατροί πιστοποιούν όσα καταγγέλλει. Ο 43χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό, εξύβριση, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ωστόσο, τόσο ο σύζυγος όσο και οι γονείς της διαψεύδουν τα όσα ισχυρίζεται η 45χρονη, λέγοντας ότι εκείνη έχει ψυχολογικά προβλήματα και τα προκάλεσε μόνη της.

Η γυναίκα μιλώντας στον ALPHA τόνισε ότι ο σύζυγός της έχει ψυχολογικά προβλήματα και τα έχει μεταφέρει και στο παιδί. Η ίδια ανέφερε ότι ο σύζυγός της χειρίζεται το παιδί δίνοντάς του χρήματα, ενώ στις αρχές της σχέσης τους την κατηγορούσε ότι δεν είναι δικό του. Μάλιστα, έκαναν τεστ DNA και αποδείχτηκε ότι ήταν δικό του.

Όπως υποστηρίζει η 45χρονη, οι γονείς της την πίεσαν να μείνει μαζί του και με την οικογένειά του και δεν την αφήνουν να τον χωρίσει. «Οι γονείς μου με έστειλαν στη Σαντορίνη, σε μια νευρική οικογένεια. Είναι τρελοί», υποστηρίζει.

Επισημαίνει επίσης ότι ο σύζυγός της «όταν κάτι δεν του πάει καλά βαράει το κεφάλι του στον τοίχο», ενώ επιμένει να είναι μαζί της χωρίς να δίνει διαζύγιο. Μάλιστα, λέει πως της κάνει ψυχολογικό πόλεμο, την εκβιάζει με το αυτοκίνητο και δεν της δίνει χρήματα.

Για το βράδυ της επίθεσης λέει πως ο 43χρονος προσπάθησε να την πνίξει, να τη μαχαιρώσει και αφότου τη βίασε, πήρε το παιδί κι έφυγε από το σπίτι.

«Οι γονείς μου υποστηρίζουν ότι, επειδή με έχει καταντήσει να παίρνω ψυχοφάρμακα, φταίω για όλα. Είναι χειριστικός», καταγγέλλει η γυναίκα.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ενώ έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι η μητέρα της την γύρισε πίσω καθώς δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι.

«Κόβει τα χέρια της μπροστά στο παιδί»
Από την άλλη πλευρά ο 43χρονος περιγράφει μια πολύ διαφορετική ιστορία, υποστηρίζοντας ότι εκείνη έχει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα επιτίθεται και στο ίδιο τους το παιδί.

Όπως τονίζει εκείνος, τους έκανε επίθεση, τον έπιασε από το λαιμό και έπιασε και το παιδί από το λαιμό προσπαθώντας να το πνίξει. «Έπιασε το μαχαίρι και με απείλησε, πήρα το παιδί και έφυγα. Μεθυσμένη ήταν, πίνει πολύ. Χθες πήγα και κοιμήθηκα στον πεθερό μου. Μάρτυρας είναι και το παιδί», επεσήμανε.

Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει κάνει πολλά και μπροστά στο παιδί, ενώ ο ίδιος δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της. «Κόβει τα χέρια της μπροστά στο παιδί, έχει ψυχολογικά. Από παλιά ήταν έτσι. Χωρίζαμε και τα ξαναβρίσκαμε», είπε.

Τέλος, έκανε λόγο για μια παράλογη συμπεριφορά που έχει κάνει το παιδί πολλές φορές να κλαίει.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»