E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα του Mega με Κωνσταντινίδη – «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Δείτε τι έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Δημοσίευση 26/3/2023 | 12:15

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα του Mega με Κωνσταντινίδη – «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παρενέβη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο λόγος ήταν τα όσα έλεγαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της μετά τις δηλώσεις του Μπο.

«Δεν υπάρχει νέα σχέση. Εγώ δεν ενοχλούμαι για μένα, αλλά ενοχλήθηκα για τη φίλη μου που ήταν δίπλα μου στο τραπέζι και τρώγαμε. Και ξαφνικά είδε το πρόσωπό της στην τηλεόραση και να χρεώνεται κάτι που δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι! Μίλησα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το ξέρει ότι ήταν λάθος, το κατάλαβε, μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε ο Μπο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου.


Στον αέρα της εκπομπής, λοιπόν, κι ενώ συζητούσαν για το συγκεκριμένο θέμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και είπε: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να το δείτε πρώτα πριν το πείτε. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μη μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μπο και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Δείτε την εκπομπή της Παρασκευής, είπα ότι είναι φίλη του. Και λέτε τόση ώρα ότι είπα εγώ ότι είναι ερωτευμένος ο φίλος μου ο Μπο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρενέβη και του απάντησε: «Μα το λέει ο Μπο και η Εύη Δρούτσα». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Μη μένετε στο σούπερ της εκπομπής. Εγώ δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος».

Ο Νίκος Συρίγος τον ρώτησε: «Ο Μπο γιατί ενοχλήθηκε όμως;» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Δεν θα δώσω τώρα συνέντευξη για τον Μπο, είπα ότι είναι φίλη του. Δείτε παρακαλώ ακριβώς τι είπα.


Σ.Χ.: Ο Μπο γιατί θύμωσε;

Σ.Κ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήρα μόνο…

Σ.Χ.: Μόνος σου πήρες, τι δεν θέλεις;

Σ.Κ.: Πήρα να σας πω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος.

Σ.Χ.: Γιατί ζήτησες συγγνώμη;

Σ.Κ.: Είναι άλλα, δικά μας πράγματα.

Σ.Χ.: Ναι, εντάξει, αλλά δεν μας λες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κλείνοντας το θέμα, απάντησε: «Στη Super Κατερίνα, λοιπόν, το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Στεφανούκο μου, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν της έδωσε κανείς τη θέση του στο μετρό: Το βίντεο που δίχασε το TikTok

Social 23.12.2025
Ένα μικρό συμβάν, μια μεγάλη συζήτηση

Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντα Ζάιντλερ

Tabloid Χτες
«Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο» δήλωσε ο ηθοποιός

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με κόκκινη γούνα και μίνι φόρεμα στα χιόνια

Social Χτες
Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Κολοράντο

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid Χτες
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα Χτες
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα Χτες
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories Χτες
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid Προχτές
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή