E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα του Mega με Κωνσταντινίδη – «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Δείτε τι έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Δημοσίευση 26/3/2023 | 12:15

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα του Mega με Κωνσταντινίδη – «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παρενέβη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο λόγος ήταν τα όσα έλεγαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της μετά τις δηλώσεις του Μπο.

«Δεν υπάρχει νέα σχέση. Εγώ δεν ενοχλούμαι για μένα, αλλά ενοχλήθηκα για τη φίλη μου που ήταν δίπλα μου στο τραπέζι και τρώγαμε. Και ξαφνικά είδε το πρόσωπό της στην τηλεόραση και να χρεώνεται κάτι που δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι! Μίλησα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το ξέρει ότι ήταν λάθος, το κατάλαβε, μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε ο Μπο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου.


Στον αέρα της εκπομπής, λοιπόν, κι ενώ συζητούσαν για το συγκεκριμένο θέμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και είπε: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να το δείτε πρώτα πριν το πείτε. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μη μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μπο και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Δείτε την εκπομπή της Παρασκευής, είπα ότι είναι φίλη του. Και λέτε τόση ώρα ότι είπα εγώ ότι είναι ερωτευμένος ο φίλος μου ο Μπο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρενέβη και του απάντησε: «Μα το λέει ο Μπο και η Εύη Δρούτσα». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Μη μένετε στο σούπερ της εκπομπής. Εγώ δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος».

Ο Νίκος Συρίγος τον ρώτησε: «Ο Μπο γιατί ενοχλήθηκε όμως;» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Δεν θα δώσω τώρα συνέντευξη για τον Μπο, είπα ότι είναι φίλη του. Δείτε παρακαλώ ακριβώς τι είπα.


Σ.Χ.: Ο Μπο γιατί θύμωσε;

Σ.Κ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήρα μόνο…

Σ.Χ.: Μόνος σου πήρες, τι δεν θέλεις;

Σ.Κ.: Πήρα να σας πω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος.

Σ.Χ.: Γιατί ζήτησες συγγνώμη;

Σ.Κ.: Είναι άλλα, δικά μας πράγματα.

Σ.Χ.: Ναι, εντάξει, αλλά δεν μας λες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κλείνοντας το θέμα, απάντησε: «Στη Super Κατερίνα, λοιπόν, το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Στεφανούκο μου, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια το θύμα»

TV Buzz 22.11.2025
Τοποθετήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social 22.11.2025
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social 22.11.2025
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid 22.11.2025
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό