E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα του Mega με Κωνσταντινίδη – «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Δείτε τι έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Δημοσίευση 26/3/2023 | 12:15

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα του Mega με Κωνσταντινίδη – «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παρενέβη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο λόγος ήταν τα όσα έλεγαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της μετά τις δηλώσεις του Μπο.

«Δεν υπάρχει νέα σχέση. Εγώ δεν ενοχλούμαι για μένα, αλλά ενοχλήθηκα για τη φίλη μου που ήταν δίπλα μου στο τραπέζι και τρώγαμε. Και ξαφνικά είδε το πρόσωπό της στην τηλεόραση και να χρεώνεται κάτι που δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι! Μίλησα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το ξέρει ότι ήταν λάθος, το κατάλαβε, μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε ο Μπο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου.


Στον αέρα της εκπομπής, λοιπόν, κι ενώ συζητούσαν για το συγκεκριμένο θέμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και είπε: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να το δείτε πρώτα πριν το πείτε. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μη μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μπο και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Δείτε την εκπομπή της Παρασκευής, είπα ότι είναι φίλη του. Και λέτε τόση ώρα ότι είπα εγώ ότι είναι ερωτευμένος ο φίλος μου ο Μπο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρενέβη και του απάντησε: «Μα το λέει ο Μπο και η Εύη Δρούτσα». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Μη μένετε στο σούπερ της εκπομπής. Εγώ δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος».

Ο Νίκος Συρίγος τον ρώτησε: «Ο Μπο γιατί ενοχλήθηκε όμως;» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Δεν θα δώσω τώρα συνέντευξη για τον Μπο, είπα ότι είναι φίλη του. Δείτε παρακαλώ ακριβώς τι είπα.


Σ.Χ.: Ο Μπο γιατί θύμωσε;

Σ.Κ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήρα μόνο…

Σ.Χ.: Μόνος σου πήρες, τι δεν θέλεις;

Σ.Κ.: Πήρα να σας πω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος.

Σ.Χ.: Γιατί ζήτησες συγγνώμη;

Σ.Κ.: Είναι άλλα, δικά μας πράγματα.

Σ.Χ.: Ναι, εντάξει, αλλά δεν μας λες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κλείνοντας το θέμα, απάντησε: «Στη Super Κατερίνα, λοιπόν, το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Στεφανούκο μου, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.