E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου: «Καλύτερα να τραγουδάς παρά...» ‑ Θύελλα αντιδράσεων για την συνέντευξη της περί άφυλων παιδιών

«Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει αρλούμπες!»

Δημοσίευση 25/3/2023 | 09:20

Έλενα Παπαρίζου: «Καλύτερα να τραγουδάς παρά...» ‑ Θύελλα αντιδράσεων για την συνέντευξη της περί άφυλων παιδιών

Εδώ και λίγες μέρες η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 και στον Τάσο Μπιμπισίδη με την ίδια να μίλησε πολύ ανοιχτά τόσο για τον εαυτό της, όσο και για ζητήματα, που αφορούν σε όλες τις κοινωνίες.

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα.

Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις της ενόχλησαν έντονα κάποια πρόσωπα, αλλά τους χρήστες του twitter, που δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια και σχολίασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την Έλενα Παπαρίζου και την συνέντευξη της

Κατά της Έλενας Παπαρίζου ο Δημήτρης Σούρας
Στην εκπομπή Super Κατερίνα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σούρας, με τον ίδιο να παίρνει θέση και να εκφράζει τη δική του προσωπική άποψη σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου περί άφυλων παιδιών.

Ο Δημήτρης Σούρας λοιπόν εξέφρασε δημόσια και ανοιχτά την δυσαρέσκεια και την ενόχλησή του με αυτές τις δηλώσεις, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Εγώ αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

Καταρχάς είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα «άφυλα παιδιά» που γεννιούνται. Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου.

Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί; Γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, είναι νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν κιόλας. Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι «δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της».

Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σeξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν νομίζω υπάρχει καμία συζήτηση! Άρα πιστεύω πως είναι επικίνδυνη η τοποθέτηση της Έλενας Παπαρίζου! Σας παρακαλώ τραγουδήστε μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα κατηγόρησαν την Κατερίνα Καινούργιου για ψέματα

Media 17.11.2025
Οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν ότι είπε ψέματα σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της επαγγελματικής τους συνεργασίας

The Voice – Η Αρετή Κετιμέ αιφνιδίασε τους coaches και ο Πάνος Μουζουράκης της ζήτησε δημόσια συγγνώμη

TV Buzz 17.11.2025
«Ξέρω ότι έχουμε ξαναβρεθεί και την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα, αλλά νομίζω ότι αυτή η συγγνώμη άξιζε και μια δημόσια εμφάνιση», πρόσθεσε

Καμερουνέζος διεθνής άσος πιάστηκε στα πράσα με την ερωμένη του από τη Ρωσίδα σύντροφό του

Tabloid 17.11.2025
Η Ρωσίδα influencer Νίκι Σίι κατέγραψε σε βίντεο και δημοσίευσε τη στιγμή που εντόπισε τον σύντροφό της, διεθνή μέσο Μουμί Ενγκαμαλέ, με άλλη γυναίκα

Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: «Ήταν τόσο βαθιά νυχτωμένη που ο άλλος σε εκμεταλλεύεται τόσο;»

TV Buzz 17.11.2025
«Συνήθως για να ζητήσεις τόσο υψηλό ποσό έχεις προσδιορίσει την ζημία»

Το Selling Sunset δεν ήταν έτοιμο για αυτή τη μεταμόρφωση – γιατί όλοι μιλούν για την Chelsea;

Tabloid 17.11.2025
Πώς η Chelsea Lazkani έκανε τη μεγαλύτερη επανάσταση απέναντι στην κουλτούρα των αδύνατων σωμάτων

Μπέλα Χαντίντ: Το μήνυμα για τη μάχη με τη νόσο Lyme λίγους μήνες μετά τη νοσηλεία της

Tabloid Χτες
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα social media και το μήνυμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δίνοντας μάχη με τη νόσο Lyme

Αθηνά Οικονομάκου: Έπαιξε σε αγώνα μπάσκετ με την Κιάρα Φεράνι και τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Στο Μιλάνο ταξίδεψε αυτό το Σαββατοκύριακο η Αθηνά Οικονομάκου, αυτή τη φορά όμως, μαζί της ταξίδεψαν και τα παιδιά της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»

Tabloid Χτες
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε το πρωινό της Κυριακής στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη

Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε βίντεο κλιπ του Αντύπα – Ήταν μόλις 22 ετών και παντελώς άγνωστη

Tabloid Χτες
Γυρίστηκε πριν από 34 χρόνια όταν η παρουσιάστρια ήταν ακόμα άγνωστη

Ο Εντ Σίραν εξηγεί το μυστικό μεταθανάτιο project του: «Είναι γραμμένο στη διαθήκη»

Tabloid Χτες
Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του, έχει συμφωνήσει με τη σύζυγό του, Τσέρι Σιμπόρν, για το πώς θα επιλεγεί και θα παρουσιαστεί το υλικό

The Voice: «Είμαι μόνη μου, χωρίς οικογένεια, είμαι όμως τυχερή που έχω μια υπέροχη κόρη»

TV Buzz Χτες
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να με βλέπει και να με θαυμάζει γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θαυμάζει και τον εαυτό της»