E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόμβα στην showbiz: Τον χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω instagram

Τι συνέβη;

Δημοσίευση 25/3/2023 | 09:17

Βόμβα στην showbiz: Τον χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω instagram

Πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού ενός ζευγαριού στην showbiz του Hollywood. Πρόκειται για μια ηθοποιό και τον πρώην πλέον σύζυγο της, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Γνωρίστηκαν και ήταν μαζί από το 2010, ενώ στις 26 Μαρτίου 2011 έναν σχεδόν χρόνο μετά. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού είναι ατζέντης ταλέντων και αυτός ήταν ο χώρος που γνωρίστηκαν και στη συνέχεια, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή ηθοποιός του Hollywood ανακοίνωσε τις εξελίξεις της προσωπικής της ζωής.

Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον χωρισμό της
Ο λόγος για την... Ρις Γουίδερσπουν!

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Μετά από πολύ ώριμη σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Απολαύσαμε τόσο όμορφα χρόνια μαζί και προχωρούμε τη ζωή μας με βαθιά αγάπη, ευγένεια και αμοιβαίο σεβασμό για όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να βρούμε το επόμενο βήμα. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Εκτιμάμε τον σεβασμό όλων σας για την οικογενειακή αυτή ιδιωτικότητά μας. Reese και Jim» έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν στο instagram.

Λίγα λόγια για την Ρις Γουίδερσπουν
Η Ρις Γουίδερσπουν (Laura Jeanne Reese Witherspoon, 22 Μαρτίου 1976) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός. Η ίδια πήρε τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Συνέβη το Καλοκαίρι (The Man in the Moon) το 1991, και αργότερα την ίδια χρονιά έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην τηλεταινία Wildflower.

Το 1996 εμφανίστηκε στο Προσευχήσου να Πεθάνεις (Freeway) και ακολούθησαν συμμετοχές σε τρεις μεγάλες ταινίες το 1998: Overnight Delivery, Pleasantville και Το Λυκόφως του Ντετέκτιβ (Twilight). Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία Σκάνδαλα στα Θρανία (Election), για την οποία έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Το 2001 ήταν η χρονιά που η καριέρα της εκτοξεύτηκε με το ρόλο της Ελ Γουντς στην εισπρακτική επιτυχία Η Εκδίκηση της Ξανθιάς (Legally Blonde) και το 2002 ακολούθησε άλλη μια εμπορική ταινία Ο Γάμος Είναι της Μόδας (Sweet Home Alabama), η οποία παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη εισπρακτική της επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Το 2003 υποδύθηκε για δεύτερη φορά το ρόλο της Ελ Γουντς στη συνέχεια Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) ενώ συμμετείχε και ως παραγωγός. Το 2005, η Γουίδερσπουν έλαβε επαίνους για την ερμηνεία της ως Τζουν Κάρτερ στην ταινία Walk the Line, για την οποία κέρδισε το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα, το BAFTA και το Screen Actors Guild Award α' γυναικείου ρόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left 06.05.2026
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Χαβιέ Μπαρδέμ για Πενέλοπε Κρουζ: Είναι απίστευτα γαμ@@@@α όμορφη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Τη βλέπω να φωτογραφίζεται και λέω «είναι αυτή η γυναίκα μου; Θεέ μου είναι;»

Η Πόπη Μαλιωτάκη ποζάρει στην παραλία: «Η ζωή με μπικίνι είναι πάντα πιο καλή»

Social 06.05.2026
Η τραγουδίστρια μετράει αντίστροφα για να μπει ο Ιούνιος

Κοψιάλης: Συγκλονίζει για την υπόθεση Φιντιρίκου – «Έχασα την παιδική ηλικία του γιου μου»

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όπως ανέφερε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία