E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Μουτσινάς για «Super Κατερίνα»: «Αυτό είναι φρικτή τηλεόραση, φτάνει»

«Τελειώνετε ρε με αυτό, είναι πάρα πολύ παλιό» είπε σε έντονο ύφος - Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 25/3/2023 | 08:37

Νίκος Μουτσινάς για «Super Κατερίνα»: «Αυτό είναι φρικτή τηλεόραση, φτάνει»

Με αφορμή ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την Ελίνα Παπίλα και τη νέα της εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς στοχοποίησε το πάνελ μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε έντονα με τα σχόλια που έκαναν Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Κατερίνα Καινούργιου για τα νούμερα, αλλά και την αναφορά στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρύσλα και η Κατερίνα πόσες κάμερες που… αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι “δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;” και να της “πείτε” κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου».


Στη συνέχεια, τόνισε: «Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος “η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε», η κοπέλα θα απαντούσε “μα δεν κλέψαμε κάτι”. Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα έλεγαν πως “είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν”. Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται; Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν – έχω και εγώ δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία και όχι από καθηγητιλίκι -, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα, δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι “πήγαμε για το ρεπορτάζ” αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω. Ντροπή! Όχι εσύ ΚατΚεν, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.