E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Αφήνει πίσω του την (διπλή) εμπειρία από το Survivor και τον Αγιο Δομίνικο και κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο!

Δημοσίευση 24/3/2023 | 19:39

Παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Αλλαγή πορείας για τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα, άφησε πίσω του τους στίβους μάχης στον Αγιο Δομίνικο και δηλώνει έτοιμος να ριχτεί στον στίβο της πολιτικής.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star είχε εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ενώ σε συνέντευξή που παραχώρησε στη συνέχεια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ένιωθε ανεπιθύμητος στην ομάδα του.

Πλέον, ο Κώστας Παπαδόπουλος φαίνεται πως έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του, και μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας» αποκάλυψε τα νέα του βήματα στο χώρο της πολιτικής.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor»

Όπως εξήγησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor. Από το συμβούλιο του νησιού πας στο συμβούλιο του δήμου, η προσφορά στην καλύβα σου είναι η προσφορά στην κοινωνία. Τιμή μου που μου έκανε την πρόταση ο δήμαρχος. Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην παράταξη. Είναι ένας δήμος που θέλει στήριξη, μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να μπορέσω να βοηθήσω. Το όραμά μου είναι η προσφορά, θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star αναφέρθηκε και στην επιθυμία του πρώην συμπαίκτη του, Σπύρου Μαρτίκα, να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε πως αντίστοιχες βλέψεις έχει και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Δεν έχω πολλούς haters, αλλά η κάθε κίνηση και δράση φυσικά θα δημιουργήσει και haters αλλά και αυτούς που θα σε αγαπήσουν», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Παπαδόπουλος, αναφορικά με το αν περιμένει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δείτε όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Κακό φινάλε για το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Το Παλέρμο... δεν είναι προς ενοικίαση: Η Dua Lipa, ο γάμος και οι αντιδράσεις

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Ο Ίντρις Έλμπα κλείνει την πόρτα στον James Bond: «Να μην τον κάνουμε woke»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 53χρονος ηθοποιός έθεσε οριστικό τέλος στις φήμες που τον συνέδεαν με τον ρόλο του πράκτορα 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, με δηλώσεις που επαναφέρουν τη συζήτηση για το μέλλον της διάσημης σειράς

Κρίστεν Τομς: Ποια είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά που έκλεψε την καρδιά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η νεαρή τενίστρια δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή και οι κοινές τους διακοπές στα νησιά του Αιγαίου

«Euphoria»: Η Σάρον Στόουν ζητά να προβάλλεται σε κάθε Λύκειο ‑ «Υποχρεωτικό θέαμα για τους γονείς»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός τόνισε ότι η σειρά αποτυπώνει με ρεαλισμό τον κόσμο των νέων και πως οι γονείς οφείλουν να την παρακολουθούν

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το σοκ on air – «Πού βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες; Είναι πολύ προσωπικές»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης άφησαν άφωνη την καλεσμένη τους, προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό που εκείνη χαρακτήρισε ιδιωτικό

Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα: Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ο πόνος ήταν αδιανόητος, δεν με έπιανε τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής μιλά για τα έντονα συμπτώματα που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός εργασίας

Dj Stephan για Τσαγκρινού και Κωνσταντάρα: «Είναι ελεύθερη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο, ανέφερε

Νικολέττα Ράλλη για πρώτη φορά: «Έχουμε χωρίσει με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αλλά συνεχίζουμε να μένουμε μαζί»

E-Daily 3.Left Χτες
Τη Νικολέττα Ράλλη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου