E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητη «κόντρα» με τον Λαζόπουλο – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις…»

Τι συνέβη;

Δημοσίευση 23/3/2023 | 17:50

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητη «κόντρα» με τον Λαζόπουλο – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις…»

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που έκανε σε βάρος του ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το τελευταίο podcast που ανάρτησε.Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε πως τηλεοπτικό συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τον παρακολουθούσε, προκειμένου να του αποσπάσει μία δήλωση.

«Δεν θα απαντήσω στον Λαζόπουλο, θα απαντήσω στον κόσμο για να καταλάβει πώς γίνονται τα πράγματα. Δε γνωρίζω, πιστέψτε με, πού στέλνει συνεργεία το βράδυ η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Δεν με απασχολεί. Εγώ αποφασίζω και έχω την ευθύνη για τα θέματα που παίζουν στον αέρα. Μου λένε το πρωί τα θέματα και αποφασίζω τι θα παίξει και τι όχι» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ποτέ δεν έχω παίξει θέμα ανθρώπου που είπε ότι δεν θέλω να το παίξετε. Στον ίδιο δημοσιογράφο, τον Γιάννη Μαλλιαρό, ο κύριος Λαζόπουλος είχε μιλήσει επί μακρόν. Τότε του άρεσε, τώρα δεν του άρεσε. Δεν παίξαμε τα πλάνα, δεν κατάλαβα τι τον ενόχλησε» τόνισε στη συνέχεια.

«Πίστεψέ με, Λάκη, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν με απασχολεί ειλικρινά και ούτε έχω εμμονή με κανέναν. Να πω εγώ: στείλτε κάμερα στον Λαζόπουλο; Μακριά από μένα αυτά» ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο δημοσιογράφος πάει μόνος του και ρωτάει αυτό που θεωρεί ενδιαφέρον. Είχες μία κόντρα με τον Κούγια και σε ρωτάει για αυτό. Λες να παίρνω εγώ τηλέφωνο το βράδυ και να τους λέω: πηγαίνετε στον Λαζόπουλο και ρωτήστε αυτό; Είναι κουτό, μην το λες αυτό. Εκτίθεσαι» είπε στον ηθοποιό.

«Δεύτερον, όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Κι εσύ κρίθηκες, έχεις περάσει τεράστια μεγαλεία – και όχι άδικα – στην ελληνική τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα αυτή η μικρότητα. Σε έχω βάλει εγώ σε κάποιο στόχαστρο;» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είμαστε επί 1μιση μήνα η μόνη εκπομπή που επιμένουμε να ασχολούμαστε με το θέμα των Τεμπών και αυτά είναι τα ειλικρινή μας συναισθήματα για την υπόθεση… και ο κόσμος το ‘χει εισπράξει. Αν εσένα δεν σου αρέσει, δικαίωμά σου. Και μη δείχνεις εμμονή, γιατί οι εμμονές του παρελθόντος δεν σου βγήκαν σε καλό. Είναι κρίμα, γιατί είσαι μεγάλος καλλιτέχνης και σε θαυμάζω. Δεν έχεις ανάγκη να καταφεύγεις σε μικρότητες, λυπάμαι πραγματικά» καταλήγει ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου

Tabloid 19.01.2026
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά

Νένα Χρονοπούλου: «Έφυγε από πάνω μου ένας δεύτερος άνθρωπος»

Tabloid 19.01.2026
Μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει πετύχει και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το ξέρει

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Tabloid 19.01.2026
Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz 19.01.2026
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Bρετανία: Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία ‑ Το ασυνήθιστο θέαμα

Παράξενα 19.01.2026
Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου με τους ντόπιους να απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για τον καθαρισμό των ακτών