E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ρόλος του Ελλάδιου στην υπόθεση της 14χρονης

Ανατριχιαστικά βίντεο με τους βιασμούς του 14χρονου παιδιού που διέμενε σε δομή της Νέας Σμύρνης, βρέθηκαν στα κινητά των συλληφθέντων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/3/2023 | 20:55

Ο ρόλος του Ελλάδιου στην υπόθεση της 14χρονης

Μέσω διαδικτυακής εφαρμογής προσέγγισε το 14χρονο κορίτσι που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη, ο «Ταχίρ», ο άνδρας που φέρεται να την εξέδιδε για 100 ευρώ και το όνομα του οποίου αποκάλυψε η ανήλικη στην πρώτη της κατάθεση.

Το κοριτσάκι, που έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του κυκλώματος μαστροπείας, στο οποίο εμπλέκεται και ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», έδωσε την πρώτη της κατάθεση στη νέα δομή προστασίας ανηλίκων, «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σε κατάσταση σοκ και «κλειδωμένη», η ανήλικη επιβεβαίωσε, κατά πληροφορίες, ότι την περασμένη Κυριακή πήγε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με έναν άνδρα με καταγωγή από την Γεωργία, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές. Τον συγκεκριμένο της τον είχε γνωρίσει ο 29χρονος μαστροπός, «Ταχίρ», ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της είχε πει να συναντάται με διάφορους άνδρες έναντι 100 ευρώ.


Οι συλλήψεις και η εμπλοκή του Ελλάδιου από την Κιβωτό


Για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες:

Ο 29χρονος, με τα αρχικά Τ.Χ., αιγυπτιακής καταγωγής (γνωστός ως Ταχίρ)
Ένας 24χρονος με τα αρχικά Σ.Ε (Ελλάδιος Σπηρλιώτης) και
ένας 25χρονος, με τα αρχικά Δ.Κ, οι οποίοι άρχισαν να έχουν επαφές με το κορίτσι.
Ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης, ο 24χρονος συλληφθείς για το κύκλωμα που εξέδιδε το 14χρονο παιδί, είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, για την οποία είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες.

Πώς προσέγγισε την εκπομπή Live News και οι απειλές που υποστήριξε ότι δεχόταν
Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Κιβωτός του Κόσμου ήταν στο μικροσκόπιο ερευνών για πλήθος καταγγελιών που έφτασαν μέχρι και την κακοποίηση παιδιών από τον πατέρα Αντώνιο, ο Ελλάδιος προσέγγισε αυτοβούλως τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του MEGA, LIVE NEWS, προκειμένου να καταγγείλει τις συνθήκες διαβίωσης στην «Κιβωτό», λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ήταν καλύτερα να ήταν στη φυλακή.

Ωστόσο, μετά από δύο μήνες ο Ελλάδιος έκανε στροφή 180 μοιρών και έφτασε στο σημείο μέσω του site «EKKLISIA ONLINE» να πει πως χρηματίστηκε για να πει όσα είπε.

«Είχα ανάγκη και το έκανα. Αυτές οι δηλώσεις είναι ψέματα όλες» δήλωσε, ενώ είχε φτάσει σε σημείο να απειλεί δημοσιογράφους και να ζητάει χρήματα.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια» ανέφερε ένα από τα μηνύματα του Ελλάδιου στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια όλο και πιο πιεστικά: «Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε».

Ώσπου έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές: «Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα «πούμε».

Ανατριχιαστικά βίντεο με τη σεξουaλική κακοποίηση του παιδιού στα κινητά των συλληφθέντων

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη σύλληψη ενός τέταρτου άνδρα.

Στα κινητά των τριών κατηγορουμένων οι αρχές εντόπισαν βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα, στα οποία καταγράφεται από τους ίδιους η σεξουaλική κακοποίηση της ανήλικης.

Στο μικροσκόπιο και το κινητό της 14χρονης προκειμένου να βρεθούν οι συνομιλίες της με τον 29χρονο μαστροπό και τους άλλους εμπλεκόμενους.

Τα missing alert για τα παιδιά της δομής

Από τον περασμένο Οκτώβριο είχαν εκδοθεί τέσσερα missing alert για την 14χρονη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ένα για την 16χρονη αδελφή της.

«Αν ανατρέξετε στο διαδίκτυο θα δείτε ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 10 missing alert για εξαφάνιση παιδιού το οποίο δεν επέτρεψε το βράδυ. Άρα οι υπηρεσίες σωστά μετρούσαν και ειδοποιούσαν αστυνομία και εισαγγελία», δήλωσε ο Πολύδωρος Συρίγος, αντιδήμαρχος παιδείας Νέας Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Πολιτική 25.03.2026
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

25η Μαρτίου: Δείτε live τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Ελλάδα 25.03.2026
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Η Αθήνα έτοιμη για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση – Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα 25.03.2026
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Η έπαρση της γαλανόλευκης στην Ακρόπολη – Βίντεο από τον Ιερό Βράχο

Ελλάδα 25.03.2026
Στις 08:00 το πρωί η ελληνική σημαία υψώθηκε στον Ιερό Βράχο, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορτασμών για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Κατώτατος μισθός: Αύξηση ~40 ευρώ και νέος βασικός στα 920 ευρώ από 1η Απριλίου

Οικονομία 25.03.2026
Το υπουργικό συμβούλιο αποφασίζει αύριο, με την υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως να εισηγείται «συνετή» αύξηση λόγω αυξημένης οικονομικής αβεβαιότητας.

Channel 12: Η πρόταση Τραμπ για τερματισμό του πολέμου ‑ Οι όροι για τον εμπλουτισμό ουρανίου και τα Στενά του Ορμούζ

Πολιτισμός 25.03.2026
Σύμφωνα με το ισραηλινό ρεπορτάζ, θα προηγηθεί εκεχειρία ενός μήνα

Anthropic: Το Claude μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας

Tech + Science Χτες
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες μπορούν να αναθέτουν εντολές στο Claude ακόμη και από το κινητό τους, με το σύστημα να αναλαμβάνει στη συνέχεια να ολοκληρώσει την εργασία στον υπολογιστή

Τα τροχαία στην Ελλάδα μειώθηκαν σύμφωνα με την Κομισιόν: Ο χαμηλότερος αριθμός από το 1963

Ελλάδα Χτες
Η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωση θανάτων από τροχαία στην ιστορία της

Ροζ «θάλασσα» στη Βέροια: Χιλιάδες επισκέπτες στην Ημαθία για τις ανθισμένες ροδακινιές

Ελλάδα Χτες
Οι ανθισμένες ροδακινιές μεταμορφώνουν μια έκταση περίπου 170 τετραγωνικών χιλιομέτρων - Η ανθοφορία διαρκεί από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου

Ο Σαλάχ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Αιγύπτιος επιθετικός με βίντεο που «ανέβασε» στους λογαριασμούς του στα social media ανακοίνωσε το οριστικό του τέλος από τους «κόκκινους»

Σίριαλ η κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς: Παρέμβαση υπέρ του από την Ένωση Παικτών του NBA

Αθλητικά Νέα Χτες
Δεν συμφωνεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν