E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ρόλος του Ελλάδιου στην υπόθεση της 14χρονης

Ανατριχιαστικά βίντεο με τους βιασμούς του 14χρονου παιδιού που διέμενε σε δομή της Νέας Σμύρνης, βρέθηκαν στα κινητά των συλληφθέντων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/3/2023 | 20:55

Ο ρόλος του Ελλάδιου στην υπόθεση της 14χρονης

Μέσω διαδικτυακής εφαρμογής προσέγγισε το 14χρονο κορίτσι που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη, ο «Ταχίρ», ο άνδρας που φέρεται να την εξέδιδε για 100 ευρώ και το όνομα του οποίου αποκάλυψε η ανήλικη στην πρώτη της κατάθεση.

Το κοριτσάκι, που έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του κυκλώματος μαστροπείας, στο οποίο εμπλέκεται και ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», έδωσε την πρώτη της κατάθεση στη νέα δομή προστασίας ανηλίκων, «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σε κατάσταση σοκ και «κλειδωμένη», η ανήλικη επιβεβαίωσε, κατά πληροφορίες, ότι την περασμένη Κυριακή πήγε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με έναν άνδρα με καταγωγή από την Γεωργία, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές. Τον συγκεκριμένο της τον είχε γνωρίσει ο 29χρονος μαστροπός, «Ταχίρ», ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της είχε πει να συναντάται με διάφορους άνδρες έναντι 100 ευρώ.


Οι συλλήψεις και η εμπλοκή του Ελλάδιου από την Κιβωτό


Για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες:

Ο 29χρονος, με τα αρχικά Τ.Χ., αιγυπτιακής καταγωγής (γνωστός ως Ταχίρ)
Ένας 24χρονος με τα αρχικά Σ.Ε (Ελλάδιος Σπηρλιώτης) και
ένας 25χρονος, με τα αρχικά Δ.Κ, οι οποίοι άρχισαν να έχουν επαφές με το κορίτσι.
Ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης, ο 24χρονος συλληφθείς για το κύκλωμα που εξέδιδε το 14χρονο παιδί, είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, για την οποία είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες.

Πώς προσέγγισε την εκπομπή Live News και οι απειλές που υποστήριξε ότι δεχόταν
Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Κιβωτός του Κόσμου ήταν στο μικροσκόπιο ερευνών για πλήθος καταγγελιών που έφτασαν μέχρι και την κακοποίηση παιδιών από τον πατέρα Αντώνιο, ο Ελλάδιος προσέγγισε αυτοβούλως τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του MEGA, LIVE NEWS, προκειμένου να καταγγείλει τις συνθήκες διαβίωσης στην «Κιβωτό», λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ήταν καλύτερα να ήταν στη φυλακή.

Ωστόσο, μετά από δύο μήνες ο Ελλάδιος έκανε στροφή 180 μοιρών και έφτασε στο σημείο μέσω του site «EKKLISIA ONLINE» να πει πως χρηματίστηκε για να πει όσα είπε.

«Είχα ανάγκη και το έκανα. Αυτές οι δηλώσεις είναι ψέματα όλες» δήλωσε, ενώ είχε φτάσει σε σημείο να απειλεί δημοσιογράφους και να ζητάει χρήματα.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια» ανέφερε ένα από τα μηνύματα του Ελλάδιου στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια όλο και πιο πιεστικά: «Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε».

Ώσπου έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές: «Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα «πούμε».

Ανατριχιαστικά βίντεο με τη σεξουaλική κακοποίηση του παιδιού στα κινητά των συλληφθέντων

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη σύλληψη ενός τέταρτου άνδρα.

Στα κινητά των τριών κατηγορουμένων οι αρχές εντόπισαν βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα, στα οποία καταγράφεται από τους ίδιους η σεξουaλική κακοποίηση της ανήλικης.

Στο μικροσκόπιο και το κινητό της 14χρονης προκειμένου να βρεθούν οι συνομιλίες της με τον 29χρονο μαστροπό και τους άλλους εμπλεκόμενους.

Τα missing alert για τα παιδιά της δομής

Από τον περασμένο Οκτώβριο είχαν εκδοθεί τέσσερα missing alert για την 14χρονη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ένα για την 16χρονη αδελφή της.

«Αν ανατρέξετε στο διαδίκτυο θα δείτε ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 10 missing alert για εξαφάνιση παιδιού το οποίο δεν επέτρεψε το βράδυ. Άρα οι υπηρεσίες σωστά μετρούσαν και ειδοποιούσαν αστυνομία και εισαγγελία», δήλωσε ο Πολύδωρος Συρίγος, αντιδήμαρχος παιδείας Νέας Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.