E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Είδαμε: Marva Von Theo και Emi Path live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ένα μοναδικό live με κατανυκτική ατμόσφαιρα

Δημοσίευση 22/3/2023 | 16:16

Είδαμε: Marva Von Theo και Emi Path live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Afroditi Zaggana Photography

Η Αγγλικανική εκκλησία δεν είναι ο χώρος που θα περιμέναμε ποτέ ότι θα φιλοξενούσε εκδηλώσεις. Κι όμως, η πραγματοποίηση ενός live σε αυτό το μέρος ήταν μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να αναφερθούμε. Δύο Αθηναϊκά σχήματα συνεργάστηκαν για να συνθέσουν μία ατμοσφαιρική βραδιά, σε έναν όχι και πολύ «συνηθισμένο» στο ελληνικό κοινό ήχο, που όμως σίγουρα αξίζει να ακούσεις.

Το live πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 20:00, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Πριν την έναρξη του live, προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους βιολογικό κρασί από το mikro bio του Kτήματος Κουτσοδήμου, προετοιμάζοντάς τους για τη συνέχεια.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Marva Von Theo, δηλαδή τη Μάρβα Βούλγαρη και το Τεό Φοινίδη, οι οποίοι μας παρουσίασαν το ιδιαίτερο project τους, με τίτλο Atmospheres. Το μουσικό δίδυμο μας ταξίδεψε με τις ονειρικές του μελωδίες που ταίριαζαν απόλυτα με την κατάνυξη και το δέος που προκαλεί ο χώρος. Αιθέρια synths, ονειρικά, cinematic ηχοτοπία θα κατακλύσουν ευλαβικά τον χώρο της εκκλησίας και θα αντιπαρατεθούν με τους απόκοσμα σκοτεινούς ηλεκτρονικούς ήχους των Marva Von Theo, σε μία ποιητική αναμέτρηση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού, του έρωτα και του θανάτoυ.

Afroditi Zaggana Photography

Afroditi Zaggana Photography

Στη συνέχεια υποδεχτήκαμε την Emi Path μαζί με το Κώστα Στεργίου (πιάνο και synths) και το Σπύρο Τζέκο (κλαρίνο και fx), για να μας παρουσιάσει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα, με τίτλο V O I D.

Afroditi Zaggana Photography

Afroditi Zaggana Photography

Afroditi Zaggana Photography

Για τους λάτρεις και μη της ηλεκτρονικής μουσικής, η ψυχεδελική φωνή της Emi είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρικούς κόσμους, δημιουργώντας μία μοναδική μουσική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Οδύσσεια» του Nolan: Πάνω από 127.000 εισιτήρια στα Village Cinemas

Σινεμά Χτες
Η αυξημένη ζήτηση οδηγεί σε προσθήκη νέων προβολών και σε 4η εβδομάδα προπώλησης για την αίθουσα IMAX - μια ακόμα πρωτιά για την ταινία.

Οδύσσεια: Πώς μια τυχαία σκηνή με δελφίνια κέρδισε μια θέση στην ταινία του Nolan

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δελφίνι πέρασε μπροστά από την IMAX κάμερα κατά τα γυρίσματα με τον Ματ Ντέιμον και ο σκηνοθέτης αποφάσισε να κρατήσει το πλάνο στην τελική εκδοχή της ταινίας.

Υπάρχει λόγος που αυτές οι ελληνικές σειρές παίζουν κάθε καλοκαίρι

TV Σειρές Χτες
Οι ελληνικές σειρές που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά – και δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ.

Το τηλεοπτικό «καταφύγιο» του καλοκαιριού που αγαπούν όλες οι γενιές

E-Daily 3.Left Χτες
Η σειρά που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά χωρίς να τη βαριόμαστε ποτέ

Ο Ματ Ντέιμον είχε γυναίκα σωσία στην «Οδύσσεια» – Τι είπε για τα μπράτσα της

E-Daily 3.Left Προχτές
Η κασκαντέρ Ντέβυν Ντάλτον υποδύθηκε τον ηθοποιό στις σκηνές αναγκαστικής προοπτικής με τους γίγαντες Λαιστρυγόνες στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ποιοι metal κολοσσοί κλείνουν το Release Athens 2026 στην Πλατεία Νερού;

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Sabaton, Savatage και Epica ανεβαίνουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 για το μεγάλο φινάλε του Release Athens.

«Παγώνει» η μεγάλη συγχώνευση Paramount–Warner Bros. με δικαστική απόφαση

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Προσωρινό «πάγωμα» 14 ημερών για τη συμφωνία των 110 δισ. δολαρίων

Pokémon Go: 10 χρόνια, 1 δισ. λήψεις και εκατομμύρια παίκτες που δεν σταματούν να «πιάνουν» Pokémon

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Το παιχνίδι που άλλαξε τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τον πραγματικό κόσμο γιορτάζει μία δεκαετία ζωής με αμείωτη δημοτικότητα.

Ghetto Kids: Ποια είναι τα παιδιά που χόρεψαν με τη Σακίρα στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Τα παιδιά από τις παραγκουπόλεις της Ουγκάντας που έκλεψαν τα βλέμματα στο halftime show του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και ανατροπής.

Μουντιάλ 2026: Μαντόνα, BTS και Σακίρα «άναψαν φωτιές» στο πρώτο half‑time show τελικού

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Μαντόνα με Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, BTS, Τζάστιν Μπίμπερ και Σακίρα μετέτρεψαν το ημίχρονο του τελικού Ισπανίας-Αργεντινής σε αξέχαστο θέαμα.

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

Σινεμά 19.07.2026
Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της 16ης Ιουλίου στην αίθουσα IMAX with Laser του The Mall Athens έγιναν sold-out σε λίγες μέρες.