E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη ‑ «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της»

«Και όπως περιμένω να της κάνω μάθημα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο και είναι με τα εσώρουχα, σάστισα και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της»

Δημοσίευση 22/3/2023 | 10:41

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη ‑ «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και την Όλγα Τρέμη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ο παρουσιαστής έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, τότε που ζούσε έναν κεραυνοβόλο έρωτα με τη δημοσιογράφο.

«Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός, όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι» είπε αρχικά.

Στην πορεία της συνέντευξης, ανέφερε: «Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μάνα μου, τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, νεανική, θηλυκό όμως. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα. Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση. Ο πατέρας μου ήταν ένας ακραίφνης κομμουνιστής τύπος που δεν ήθελε την τηλεόραση με τίποτα κι εκείνη τη χρονιά είχε Μουντιάλ. Το είχε πάρει η Βραζιλία, θυμάμαι, ήταν τα τελευταία του Πελέ. Ποδοσφαιράνθρωπος εγώ, είπα "το τερπνόν μετά του ωφελίμου", δηλαδή και τηλεόραση και στην Όλγα μάθημα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα τι ήταν το τερπνόν και τι το ωφέλιμο, το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Κλείνοντας, έιπε: «Τελικά έδωσε, πέτυχε και μετά την βλέπω στην κατάληψη της Νομικής, φοιτητής εγώ, φοιτήτρια εκείνη. Κάνω έτσι και βλέπω ένα μανεκέν ανάμεσά μας. Παρέμεινε μανεκέν. Μιλήσαμε, στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί ήταν βράδυ στην κατάληψη και μπορούσε να μπει η Ασφάλεια και να πέσει ξύλο και σκεφτόμουν τώρα τους βάρβαρους να μου χτυπάνε, ας πούμε, το Ολγάκι μου το τρυφερό, το εύθραυστο και όμορφο. Μετά από πολύ καιρό πρέπει να είχα ήδη βγει εγώ στην τηλεόραση που εμφανίστηκε εκείνη».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γεννήθηκα σε αίρεση»: Η συγκλονιστική ζωή της Rose McGowan μοιάζει με σενάριο ταινίας – αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή

Celebrity Stories 13.05.2025
Από απομονωμένη παιδική ηλικία μέσα σε θρησκευτική κοινότητα, μέχρι το λαμπερό (και σκοτεινό) Χόλιγουντ, η Rose McGowan δεν έζησε απλώς μια ζωή… έζησε δέκα. Και δεν σιώπησε ποτέ

«Έραβε νυφικό κι εκείνος της έστειλε προσκλητήριο με την άλλη» – Η θυελλώδης σχέση του Κώστα Βουτσά με πασίγνωστη ηθοποιό

Celebrity Stories 13.05.2025
Ένας έρωτας σαν ταινία... αλλά με τέλος που ούτε η Φίνος Φιλμ δεν θα τολμούσε να γράψει

Κάννες 2025: Απαγορεύεται το yυμνό στο κόκκινο χαλί ‑ Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για τα «naκed dresses»

Tabloid Χτες
Αλλαγή πλεύσης στο Φεστιβάλ Καννών, που βάζει φρένο στην τάση της υπερέκθεσης, απαγορεύοντας τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Μοντέλο σε… αποστολή για να σταματήσει παρθένους άνδρες να συμμετέχουν σε θυμωμένες κοινότητες incel

Tabloid Χτες
Η Στρέλα θεωρεί πως πολλοί νέοι άνδρες αναζητούν απλώς αναγνώριση και επιβεβαίωση, πέρα από το σeξ

Eurovision 2025: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την εμφάνιση της Klavdia επάνω στη σκηνή

Eurovision Χτες
Με ένα φόρεμα - έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2025 τη βραδιά του Β` Ημιτελικού

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δε σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειας μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα»

Tabloid Χτες
Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Κυριακή 11 Μαΐου η Μικαέλα Φωτιάδη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης βάφτισε τη δεύτερη κόρη του στην Αίγινα

Tabloid Χτες
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα με την Klavdia ‑ Ποια είναι τα φαβορί

Tabloid Χτες
Η δική μας Klavdia με την «Αστερομάτα», που εμφανίζεται στον β` ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη, 15 Μαΐου, έχει λάβει θετικές κριτικές με την είσοδο στον τελικό να θεωρείται εύκολη