E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δροσερό Ξάνθης: Η κατάσταση ξεφεύγει ‑ Ακούγονται νέοι πυροβολισμοί

Η αστυνομία έχει κλείσει την είσοδο και την έξοδο του οικισμού

Δημοσίευση 21/3/2023 | 16:47

Δροσερό Ξάνθης: Η κατάσταση ξεφεύγει ‑ Ακούγονται νέοι πυροβολισμοί

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στο Δροσερό Ξάνθης, καθώς τα επεισόδια στο σπίτι του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας να συνεχίζονται αυτή την ώρα. Ο νέος κύκλος της έντασης ξέσπασε μετά την κηδεία του 46χρονου θύματος, ενώ εκφράζονται οι φόβοι για βεντέτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ από την περιοχή, οι κάτοικοι του Δροσερού είναι πανικόβλητοι καθώς είναι σε εξέλιξη πετροπόλεμος από αρκετά τα άτομα που εκφράζουν την οργή τους για όσα εκτυλίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες με τη δολοφονία του 46χρονου.

Μάλιστα, ακούγονται πυροβολισμοί, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν καλύψει την είσοδο και την έξοδο του οικισμού.

Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει σπεύσει για την κατάσβεση της οικίας του 36χρονου δράστη. Υπενθυμίζεται πως και χθες σημειώθηκαν πυρκαγιές στα σπίτια των εμπλεκόμενων στην δολοφονία.

Τι είπε ο δράστης για τους λόγους της εκτέλεσης

Ο δράστης εξηγώντας τους λόγους της εκτέλεσης του 45χρονου αναφέρθηκε σε θέματα που σχετίζονται με τον «κώδικα τιμής» του, υπογραμμίζοντας πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του. Χαρακτήριζε μάλιστα τον 46χρονο «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε μεταξύ άλλων ο δράστης που στο παρελθόν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το Mega, ο δράστης φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το 46χρονο θύμα, καθώς ο τελευταίος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, είχε συμφωνηθεί να παντρευτεί η 15χρονη εγγονή του θύματος με τον γιο του δράστη, ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή. O δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 46χρονος άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 36 χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και χθες συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε.

Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογίαν δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε εστιατόριο με αστέρι Michelin στο κέντρο της Αθήνας ‑ Δεν εξέδωσε αποδείξεις 7.200 ευρώ

Κόσμος 13.05.2025
Ο έλεγχος έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Σφοδρές συγκρούσεις ένοπλων ομάδων στην πρωτεύουσα της Λιβύης μετά τη δολοφονία ηγέτη της πολιτοφυλακής

Κόσμος 13.05.2025
Η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κάλεσε όλους τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους

Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην παραλιακή ‑ Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα

Ελλάδα 13.05.2025
Ηλικίας από 19 έως 21 ετών οι τέσσερις τραυματίες - Η κολώνα έφτασε σχεδόν ως τον χώρο του οδηγού

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σαντορίνης

Ελλάδα 13.05.2025
Υπάρχουν αναφορές ότι ο σεισμός έγινε αισθητός από την Κω και την Ίο μέχρι και την Αττική

Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο γραφείο του στη ΓΑΔΑ ‑ Διακομίσθηκε στο 401

Ελλάδα 13.05.2025
Φέρει τραύμα στην κοιλιά - Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άδειαζε το όπλο του και συνέβη ατύχημα

Σταματά η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης για έναν μήνα

Ελλάδα Χτες
Η λειτουργία της βασικής γραμμής θα διακοπεί για έναν μήνα ενόψει της σύνδεσής της με την επέκταση προς Καλαμαριά

Το νησί που «υποδέχεται» τη νέα ταινία του Λάνθιμου, μετά το «όχι» της Ακρόπολης

Ελλάδα Χτες
Μετά το «όχι» του ΚΑΣ για γυρίσματα στην Ακρόπολη και τη δημόσια σύγκρουση με το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Γιώργος Λάνθιμος βρήκε τοποθεσία για το φινάλε της νέας του ταινίας

Politico: Το Pfizergate δοκιμάζει τη Φον ντερ Λάιεν

Κόσμος Χτες
Το Δικαστήριο της ΕΕ αποφασίζει για τα «κρυφά» μηνύματα με τον Μπουρλά

«Πώς μπορώ να στραγγαλίσω κάποιον με ασφάλεια;»: Όταν οι ανήλικοι θεωρούν φυσιολογική τη βία στο σeξ

Κόσμος Χτες
Δάσκαλοι σeξουαλικής αγωγής αποκαλύπτουν πως έχουν ερωτηθεί από μαθητές για βίαιες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της εpωτικής επαφής

Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Κόσμος Χτες
Σε κλίμα έντασης και σοβαρών καταγγελιών για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διεξήχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα να προηγείται καθαρά