E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έπαιρναν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα και την εξέδιδαν ‑ Τέσσερις συλλήψεις

Ο ρόλος του «Ταχίρ» από την Ελευσίνα - Την υπόθεση «ξεκλείδωσε» κοινωνική λειτουργός

Δημοσίευση 21/3/2023 | 13:31

Έπαιρναν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα και την εξέδιδαν ‑ Τέσσερις συλλήψεις

Σοκ σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που άρπαξαν και εξέδιδαν 14χρονο κοριτσάκι το οποίο διέμενε στη συγκεκριμένη δομή.

Η υπόθεση που αποκαλύπτει το protothema.gr, έρχεται στη δημοσιότητα λίγους μήνες μετά την υπόθεση Μίχου στον Κολωνό και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τα κυκλώματα των παιδόφιλων που αλωνίζουν ανενόχλητα και αρπάζουν ανήλικα κορίτσια που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από το διαβιβαστικό της υπόθεσης, η μικρή μαθήτρια γεννημένη το 2009, έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα με τη θέληση της και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Τελευταία φορά, που το παιδί έφυγε από το ίδρυμα ήταν από τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεφε στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας για να φύγει πάλι στις 8 το βράδυ χωρίς να επιστρέψει ποτέ. Στις 6 χθες το απόγευμα, η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε απο μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι η μικρή έχει επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο «Ταχίρ», περίπου 30 ετών από την Ελευσίνα, και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός κατάφερε να μιλήσει με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως το πρωί της Δευτέρας, ήταν σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες με ένα εκ των οποίων ήταν για τρεις ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο.

Η επιμελήτρια, προσπάθησε μέσω της αδερφής της ανήλικης η οποία φιλοξενείται και αυτή στο ίδρυμα να την πείσει να επιστρέψει, όμως η μικρή είπε στην αδερφή της ότι έχει συμφωνήσει με τον «Ταχίρ» να εκδίδεται για 100 ευρώ με την προυπόθεση ότι θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Μετά το παραπάνω συμβάν, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση καθώς η μικρή τους είπε ότι έχει ραντεβού με τον «Ταχίρ» στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάνε στην Ελευσίνα. Πραγματικά, εκεί τον εντόπισαν στο αυτοκίνητο και του πέρασαν χειροπέδες ενώ λίγο αργότερα και άλλα τρία άτομα ηλικίας 23 ετών που φέρεται να είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη, τραβώντας μάλιστα και βίντεο τα οποία παρέδωσαν στους αστυνομικούς, συνελήφθησαν.

Η υπόθεση, αξιολογείται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ως άκρως σοβαρή καθώς το συγκεκριμένο κοριτσάκι είχε φύγει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες από τη δομή και μάλιστα είχαν εκδοθεί και σχετικές ανακοινώσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβγάς Έλον Μασκ με τον CEO της Ryanair: «Είσαι εντελώς ηλίθιος»

Κόσμος 17.01.2026
Aναρωτήθηκε μήπως να αγοράσει την εταιρεία

Πέθανε στα 94 του ο πατριάρχης της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος

Ελλάδα 17.01.2026
«Το μεγάλο του έργο άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη βιομηχανία της Ελλάδας»

Λάρισα: Έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρίχρονο κοριτσάκι– Νοσηλεύεται στο νοσοκομείo

Ελλάδα 17.01.2026
To κοριτσάκι που διέμενε σε χωριό του δήμου Τυρνάβου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Οικονομία 17.01.2026
Λόγω χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 18 και 25 Ιανουαρίου

Κωνσταντινούπολη: Ανήλικος μαχαίρωσε θανάσιμα 17χρονο – Σοκάρει η ομολογία του

Κόσμος 17.01.2026
Αγρια δολοφονία μπροστά σε κάμερα ασφαλείας

Αγρίνιο: Ομολόγησε ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου – Στο μικροσκόπιο ερωτικό κίνητρο

Ελλάδα 17.01.2026
Σοκ στη Μακρύνεια από τον θάνατο του Κώστα Αλεξανδρή

«Κόκκινος Συναγερμός» για την επιτραπέζια ελιά – Απειλείται από τη συμφωνία με τη Mercosur

Οικονομία 17.01.2026
Η συμφωνία ΕΕ – Mercosur απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό

«Να μάθουμε τι συνέβη» – Πέντε οικογένειες μηνύουν το TikTok για τους θανάτους των παιδιών τους

Κόσμος 17.01.2026
Βρετανοί γονείς οδηγούν το TikTok σε αμερικανικό δικαστήριο σε μια υπόθεση-ορόσημο για την ευθύνη των social media

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη