E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια για τη σχέση του με την Βανδή

Δείτε τι απάντησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στα σχόλια για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/3/2023 | 20:12

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια για τη σχέση του με την Βανδή

Έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων το τελευταίο διάστημα, λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, την οποία δεν διστάζει… να διαφημίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ανά πάσα στιγμή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος ερωτεύτηκε και… έχει φροντίσει να το μάθει όλη η Ελλάδα. Κυρίως με τις «εισβολές» του στην πίστα, ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει και τα καυτά φιλιά τους μπροστά στους θαμώνες ενός κατάμεστου (τις περισσότερες φορές) μαγαζιού, οι οποίοι πληρώνουν για να δουν την τραγουδίστρια να ερμηνεύει.

Ο ηθοποιός, μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην απαντήσει σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για τις πράξεις. Φαίνεται όμως πως αυτή η περίοδος «σιωπής» τελείωσε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός εστιάζει τις απαντήσεις του στην ελευθερία έκφρασης, λέγοντας με γλαφυρό τρόπο «όποτε μου κ@υλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω».

«Όποτε μου καυλ@σει να κάνω κάτι θα το κάνω»

«Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα» είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;» συμπλήρωσε.

«Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου καυλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid Χτες
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid Χτες
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την σχέση της με τον Κώστα Δόξα

Tabloid Χτες
Τεράστια έκπληξη προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Δόξα να βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Αργυριάδου, αφού δεν είχε ακουστεί καμία φήμη μέχρι και σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Το «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της – «Πονάω πάρα πολύ»

Tabloid Χτες
Ένα μικρό «ατύχημα» είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Gio Kay ‑ «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο τελευταίο live του J2US

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λύγισε» στο πλατό του Moments με την συγκινητική έκπληξη του γιου του

Tabloid Χτες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Moments το βράδυ του Σαββάτου 18/4.