E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην πασίγνωστου μπασκετμπολίστα εξομολογείται: «Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

Αποκαλύψεις - «φωτιά»

Δημοσίευση 20/3/2023 | 16:29

Πρώην πασίγνωστου μπασκετμπολίστα εξομολογείται: «Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

Σε μια «πικάντικη» αποκάλυψη προχώρησε η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, η οποία είπε ότι με τον παλαίμαχο αστέρα του NBA έκαναν 4 φορές τη μέρα σeξ, κάθε μέρα επί 23 χρόνια.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια reality show και influencer έληξε το 2021 τον για 20 χρόνια γάμο της με τον Πίπεν και από τον Σεπτέμβριο είναι ζευγάρι με τον 32χρονο γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους.

«Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

«Με τον Σκότι κάναμε σeξ τέσσερις φορές κάθε μέρα. Μιλάμε για κάθε νύχτα, δεν υπήρχε… ρεπό καμία μέρα στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί» τόνισε η Λάρσα Πίπεν, ενώ στο σχόλιο του παρουσιαστή πως ο νέος της σύντροφος «έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει» η απάντησή της ήταν «… ο Μάρκους φοράει νούμερο 50 παπούτσι, άρα πιστεύω πως είναι μια χαρά».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως… παιδί τον Μάρκους Τζόρνταν, όσο ο πρώην σύζυγός της ήταν συμπαίκτης του Air στους Μπουλς. «Τον γνώρισα μόλις πριν λίγα χρόνια, το 2019. Δεν τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Ο Μάικλ τότε ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την πρώην γυναίκα του και δεν είχα γνωρίσει τα παιδιά του» ανέφερε.

Όσο για το αν θα άλλαζε το επώνυμό της από Πίπεν σε… Τζόρνταν αν παντρευόταν με τον Μάρκους; «Σίγουρα θα το άλλαζα, θα το έκανα για οποιονδήποτε κι αν παντρευόμουν. Δεν έχω πρόβλημα, νιώθω άνετα να μιλάω για τον Μάρκους και μένα» απάντησε η Λάρσα Πίπεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz Χτες
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid Χτες
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός