E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην πασίγνωστου μπασκετμπολίστα εξομολογείται: «Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

Αποκαλύψεις - «φωτιά»

Δημοσίευση 20/3/2023 | 16:29

Πρώην πασίγνωστου μπασκετμπολίστα εξομολογείται: «Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

Σε μια «πικάντικη» αποκάλυψη προχώρησε η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, η οποία είπε ότι με τον παλαίμαχο αστέρα του NBA έκαναν 4 φορές τη μέρα σeξ, κάθε μέρα επί 23 χρόνια.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια reality show και influencer έληξε το 2021 τον για 20 χρόνια γάμο της με τον Πίπεν και από τον Σεπτέμβριο είναι ζευγάρι με τον 32χρονο γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους.

«Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

«Με τον Σκότι κάναμε σeξ τέσσερις φορές κάθε μέρα. Μιλάμε για κάθε νύχτα, δεν υπήρχε… ρεπό καμία μέρα στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί» τόνισε η Λάρσα Πίπεν, ενώ στο σχόλιο του παρουσιαστή πως ο νέος της σύντροφος «έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει» η απάντησή της ήταν «… ο Μάρκους φοράει νούμερο 50 παπούτσι, άρα πιστεύω πως είναι μια χαρά».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως… παιδί τον Μάρκους Τζόρνταν, όσο ο πρώην σύζυγός της ήταν συμπαίκτης του Air στους Μπουλς. «Τον γνώρισα μόλις πριν λίγα χρόνια, το 2019. Δεν τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Ο Μάικλ τότε ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την πρώην γυναίκα του και δεν είχα γνωρίσει τα παιδιά του» ανέφερε.

Όσο για το αν θα άλλαζε το επώνυμό της από Πίπεν σε… Τζόρνταν αν παντρευόταν με τον Μάρκους; «Σίγουρα θα το άλλαζα, θα το έκανα για οποιονδήποτε κι αν παντρευόμουν. Δεν έχω πρόβλημα, νιώθω άνετα να μιλάω για τον Μάρκους και μένα» απάντησε η Λάρσα Πίπεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social 02.01.2026
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid 02.01.2026
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid 02.01.2026
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid 02.01.2026
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz 02.01.2026
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid 02.01.2026
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους