E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην πασίγνωστου μπασκετμπολίστα εξομολογείται: «Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

Αποκαλύψεις - «φωτιά»

Δημοσίευση 20/3/2023 | 16:29

Πρώην πασίγνωστου μπασκετμπολίστα εξομολογείται: «Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

Σε μια «πικάντικη» αποκάλυψη προχώρησε η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, η οποία είπε ότι με τον παλαίμαχο αστέρα του NBA έκαναν 4 φορές τη μέρα σeξ, κάθε μέρα επί 23 χρόνια.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια reality show και influencer έληξε το 2021 τον για 20 χρόνια γάμο της με τον Πίπεν και από τον Σεπτέμβριο είναι ζευγάρι με τον 32χρονο γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους.

«Κάναμε σeξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

«Με τον Σκότι κάναμε σeξ τέσσερις φορές κάθε μέρα. Μιλάμε για κάθε νύχτα, δεν υπήρχε… ρεπό καμία μέρα στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί» τόνισε η Λάρσα Πίπεν, ενώ στο σχόλιο του παρουσιαστή πως ο νέος της σύντροφος «έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει» η απάντησή της ήταν «… ο Μάρκους φοράει νούμερο 50 παπούτσι, άρα πιστεύω πως είναι μια χαρά».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως… παιδί τον Μάρκους Τζόρνταν, όσο ο πρώην σύζυγός της ήταν συμπαίκτης του Air στους Μπουλς. «Τον γνώρισα μόλις πριν λίγα χρόνια, το 2019. Δεν τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Ο Μάικλ τότε ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την πρώην γυναίκα του και δεν είχα γνωρίσει τα παιδιά του» ανέφερε.

Όσο για το αν θα άλλαζε το επώνυμό της από Πίπεν σε… Τζόρνταν αν παντρευόταν με τον Μάρκους; «Σίγουρα θα το άλλαζα, θα το έκανα για οποιονδήποτε κι αν παντρευόμουν. Δεν έχω πρόβλημα, νιώθω άνετα να μιλάω για τον Μάρκους και μένα» απάντησε η Λάρσα Πίπεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.