E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου δράστη

Το θύμα άλλαξε τελευταία στιγμή απόφαση

Δημοσίευση 20/3/2023 | 13:22

Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου δράστη

Η 15χρονη εγγονή του θύματος επρόκειτο να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του δράστη της δολοφονίας για 6.000 ευρώ, όμως το θύμα άλλαξε τελευταία στιγμή απόφαση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης με τη στυγερή δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως έναν 37χρονο άντρα, τους δυο γιους του και το γαμπρό του, συνέβαλαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης για την εν ψυχρώ δολοφονία, με επτά σφαίρες του 45χρονου.

Ακόμη, σημειώνεται πως ο 37χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο δράστης, μετά την πράξη του παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές. Λίγο νωρίτερα με ανάρτησή του στο Tik-Tok εξηγεί τους λόγους της πράξης του και δείχνει λεπτό προς λεπτό την προσέλευσή του στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, προκειμένου να παραδοθεί.

Η δολοφονία του 45χρονου άντρα που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Ξάνθης, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα σχετίζεται με ένα κοινωνικό ζήτημα που χρόνια τώρα υπάρχει στον οικισμό του Δροσερού με τους αρραβώνες μεταξύ ανηλίκων, τις οικονομικές συναλλαγές πίσω από αυτούς αλλά και την αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Ειδικότερα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και χθες συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο, εφτά φορές.

Ο 37χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες μάλιστα του είχαν κατασχέσει τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Γενάρη του 2023.

Τότε, μετά από μπαράζ ένοπλων ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων της Ξάνθης, η ΕΛΑΣ σε μεγάλη επιχείρηση που είχε κάνει στο Δροσερό, συνέλαβε δύο άτομα, τον 37χρονο δράστη και ένα ακόμη άτομο. Στην κατοχή τους οι αστυνομικές αρχές βρήκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι δυο συλληφθέντες, μετά την απολογία του είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι. Ο 37χρονος είχε ανεβάσει και τότε βίντεο στο Tik-Tok, «πανηγυρίζοντας» που είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς και η οικογένεια του 45χρονου

Παράλληλα, αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με έναν άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν 45χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια να «ανεβάζει» βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Οι συγγενείς του θύματος, είναι εξαγριωμένοι μετά το φονικό του 45χρονου πατέρα κι αναζητούν εκδίκηση. Με αναρτήσεις τους εξαπολύουν απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του δράστη. «Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε βίντεό τους στο TikTok.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Ισπανίδα που είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη έμεινε τετραπληγική μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε καθώς υπέφερε μετά τον ομαδικό βιασμό της το 2022

Ιράν: Βίντεο ΑΙ δείχνει πυραυλική επίθεση στο Αγαλμα της Ελευθερίας

Κόσμος Χτες
Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει το Αγαλμα της Ελευθερίας να καταστρέφεται από ιρανικό πύραυλο – Υπόσχονται εκδίκηση κατά των ΗΠΑ και κάνουν αναφορά στον Έπσταϊν

Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη

Ελλάδα Χτες
Αμεσε στο σημείο κλήθηκε η ΕΛΑΣ, ενώ η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης

Δεξαμενόπλοιο της Τουρκίας χτυπήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα – Απειλεί με αντίποινα

Κόσμος Χτες
Το τουρκικό ΥΠΕΞ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αντίδρασης

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Μάλγαρα ‑ Κλειστή η εθνική οδός

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα για τον περιορισμό της φωτιάς, κυρίως στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Ο ράπερ Μπαλέντρα Σαχ, o νέος πρωθυπουργός του Νεπάλ

Κόσμος Χτες
Ο Σαχ που ανακηρύχθηκε νικητής των βουλευτικών εκλογών στη χώρα στέλνει με το τραγούδι του μήνυμα ενότητας προς τον λαό της χώρας του

Σάλος στη Ζάκυνθο με την παιδίατρο που ήταν εκτός βάρδιας ‑ 12 νέες καταγγελίες

Ελλάδα Χτες
Οι 12 γονείς που υπογράφουν τη νέα ανακοίνωση συνδέουν άμεσα το συγκεκριμένο περιστατικό με ένα ευρύτερο μοτίβο δυσλειτουργίας

Το μανιτάρι «χρυσός δολοφόνος» δραπέτευσε και καταστρέφει τα δάση της Βόρειας Αμερικής

Κόσμος Χτες
Εξαπλώνεται ραγδαία στα δάση της Βόρειας Αμερικής, έχοντας διαδώσει τους σπόρους του και στην Ευρώπη

Αντριου: Γυναίκα είπε ότι ανάγκασαν την φίλη της να συνερευθεί ερωτικά με τον έκπτωτο πρίγκιπα

Κόσμος Χτες
Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν ήταν αυτός που υποχρέωσε τη φίλη της να έχει σεξουαλική επαφή με τον Αντριου

Η Βρετανία «υπό απειλή» ‑ Οι ΗΠΑ προειδοποιούν ότι το Ιράν θα μπορούσε να πλήξει το Λονδίνο

Κόσμος Χτες
Το Λονδίνο απέχει μόλις 4.000 χιλιόμετρα από το Ιράν, ανέφερε δηκτικά ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ ‑ Κάηκε ολοσχερώς

Ελλάδα Χτες
Ένα νέο περιστατικό με φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη (26/3) στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών