E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου δράστη

Το θύμα άλλαξε τελευταία στιγμή απόφαση

Δημοσίευση 20/3/2023 | 13:22

Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου δράστη

Η 15χρονη εγγονή του θύματος επρόκειτο να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του δράστη της δολοφονίας για 6.000 ευρώ, όμως το θύμα άλλαξε τελευταία στιγμή απόφαση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης με τη στυγερή δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως έναν 37χρονο άντρα, τους δυο γιους του και το γαμπρό του, συνέβαλαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης για την εν ψυχρώ δολοφονία, με επτά σφαίρες του 45χρονου.

Ακόμη, σημειώνεται πως ο 37χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο δράστης, μετά την πράξη του παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές. Λίγο νωρίτερα με ανάρτησή του στο Tik-Tok εξηγεί τους λόγους της πράξης του και δείχνει λεπτό προς λεπτό την προσέλευσή του στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, προκειμένου να παραδοθεί.

Η δολοφονία του 45χρονου άντρα που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Ξάνθης, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα σχετίζεται με ένα κοινωνικό ζήτημα που χρόνια τώρα υπάρχει στον οικισμό του Δροσερού με τους αρραβώνες μεταξύ ανηλίκων, τις οικονομικές συναλλαγές πίσω από αυτούς αλλά και την αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Ειδικότερα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και χθες συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο, εφτά φορές.

Ο 37χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες μάλιστα του είχαν κατασχέσει τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Γενάρη του 2023.

Τότε, μετά από μπαράζ ένοπλων ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων της Ξάνθης, η ΕΛΑΣ σε μεγάλη επιχείρηση που είχε κάνει στο Δροσερό, συνέλαβε δύο άτομα, τον 37χρονο δράστη και ένα ακόμη άτομο. Στην κατοχή τους οι αστυνομικές αρχές βρήκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι δυο συλληφθέντες, μετά την απολογία του είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι. Ο 37χρονος είχε ανεβάσει και τότε βίντεο στο Tik-Tok, «πανηγυρίζοντας» που είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς και η οικογένεια του 45χρονου

Παράλληλα, αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με έναν άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν 45χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια να «ανεβάζει» βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Οι συγγενείς του θύματος, είναι εξαγριωμένοι μετά το φονικό του 45χρονου πατέρα κι αναζητούν εκδίκηση. Με αναρτήσεις τους εξαπολύουν απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του δράστη. «Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε βίντεό τους στο TikTok.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος σε σούπερ μάρκετ: Απέλυσαν υπάλληλο που πήγε να σταματήσει κλέφτη

Ελλάδα 06.04.2026
Ο ίδιος περιέγραψε την εξέλιξη ως «σοκαριστική»

Ιράν: Λέει «όχι» στην εκεχειρία και ζητά μόνιμο τέλος του πολέμου – Τραμπ: Οριστική διορία την Τρίτη

Κόσμος 06.04.2026
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ

Δικαστική διαμάχη γνωστής τραγουδίστριας με πρώην σύντροφό της για προσωπικές της φωτογραφίες

Ελλάδα 06.04.2026
Ο πρώην σύντροφός της διατηρούσε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές φωτογραφίες που του είχε στείλει, όσο ήταν ζευγάρι

Νίκος Πλακιάς: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές των κοριτσιών – «Μάθαμε τι συζητούσαν»

Ελλάδα 06.04.2026
Ο Νίκος Πλακιάς παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Παναγοπούλου και στη διαδικτυακή της εκπομπή στα «ΝΕΑ», Face 2 Face

Τροχαίο με 5 οχήματα στην περιφερειακή Δραπετσώνας: Κλειστοί δρόμοι λόγω διαρροής καυσίμου

Ελλάδα 06.04.2026
Σε ποιο σημείο έγινε το τροχαίο στην περιφερειακή Δραπετσώνας

Ανοιξε η πλατφόρμα για το Fuel Pass ‑ Πώς θα κάνετε την αίτηση

Ελλάδα 06.04.2026
Όσοι υποβάλλουν αίτηση σήμερα, θα λάβουν το ποσό της επιδότησης εντός 48 ωρών, δηλαδή μέχρι και τη Μ. Τετάρτη

Νεαρή γκρίζα φάλαινα πέθανε αφού κολύμπησε σε ποτάμι στην Ουάσινγκτον

Κόσμος 06.04.2026
Αφού διένυσε δεκάδες χιλιόμετρα μέσα σε ποτάμι, σε ένα περιστατικό που οι επιστήμονες συνδέουν με την έλλειψη τροφής και τη γενικότερη κρίση που αντιμετωπίζει το είδος

Καβγάς Πολάκη και Λαζαρίδη στη Βουλή: «Σκασμός τώρα μιλάω εγώ»

Ελλάδα 06.04.2026
«Είστε σαπίλα, είχατε διπλά βιβλία για τα μαύρα»

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε νεαρός που παρακολουθούσε δύο μήνες την πρώην του και την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν

Ελλάδα 06.04.2026
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απειλή μέσω επίμονης παρακολούθησης κατά εξακολούθηση

Βασίλης Ρίζος: Ποιος ήταν ο γιος της Θεανώς Φωτίου που πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών

Ελλάδα 06.04.2026
Είχε σχεδιάσει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα της ΝΕΑΡ

Ο «Έβερεστ», η θαλάσσια χελώνα των 105 κιλών που νίκησε τον θάνατο επέστρεψε στο απέραντο γαλάζιο, δείτε εικόνες

Ελλάδα 06.04.2026
Τον Μάιο του 2024 ο «Έβερεστ» εντοπίστηκε στην Πρέβεζα με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι

Λακωνία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης ‑ «Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα, ήταν αλκοολική»

Ελλάδα 06.04.2026
Ο πατέρας της υποστηρίζει ότι προχώρησε στην πράξη αυτή σε μια προσπάθεια να αποτρέψει επεισόδιο βίας σε βάρος της συζύγου του, η οποία πάσχει από επιληπτικό σύνδρομο