E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το Maestro και μας άφησε άφωνους

Χριστόφορε ξανασκέψου το...

Δημοσίευση 20/3/2023 | 10:38

Ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το Maestro και μας άφησε άφωνους

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» φιλοξενήθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός του Maestro, δύο μόλις ημέρες μετά από την πρώτη παγκόσμια πλέον προβολή της σειράς από το Netflix, μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση του με την πένα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι θέλει να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο.

Όπως εξομολογήθηκε, δεν είχε στο μυαλό του να επιστρέψει τηλεοπτικά, κάτι που όμως άλλαξε κατά την περίοδο της πανδημίας αφού κάποια άλλα σχέδια που είχε, πήγαν πίσω.

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ».

«Μετά τις ταινίες…»

Για τη συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου είπε: «Έγραφα το 2ο επεισόδιο και είχα δει μία συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου. Αποφάσισα να δοκιμάσω, έκανα μια έρευνα μόνος μου για το πώς μιλούσε. Την πήρα μια μέρα τηλέφωνο και της είπα ότι γράφω μια σειρά και εάν θέλει να το διαβάσει. Της το στέλνω, για να πω την αλήθεια, έγραψα το τρίτο επεισόδιο πάνω στην Χάρις και της το στέλνω. Μετά από δύο ημέρες με παίρνει και μου λέει “Βρε αγόρι μου, δεν γνωριζόμαστε. Αυτή είμαι εγώ!”. Μόλις βγαίναμε από το λοκντάουν και ήθελε να κάνει πράγματα».

«Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και κοστοβόρο και ψυχοφθόρο», σημείωσε επίσης.

Για τη σχέση του με την πένα, υπογράμμισε: «Πολλές φορές η σχέση με την πένα μου είναι ερωτική. Η σχέση που έχω με το σενάριο είναι σαν να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο. Είμαι πολύ υπέρ της σχέσης μεγαλώνοντας και οι άνθρωποι μέσα από τις σχέσεις εξελισσόμαστε και καταλαβαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ειδικά για εμένα που τα έκανα όλα μόνος μου και ήμουν αυτάρκης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid Χτες
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid Χτες
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την σχέση της με τον Κώστα Δόξα

Tabloid Χτες
Τεράστια έκπληξη προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Δόξα να βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Αργυριάδου, αφού δεν είχε ακουστεί καμία φήμη μέχρι και σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Το «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της – «Πονάω πάρα πολύ»

Tabloid Χτες
Ένα μικρό «ατύχημα» είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Gio Kay ‑ «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο τελευταίο live του J2US

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λύγισε» στο πλατό του Moments με την συγκινητική έκπληξη του γιου του

Tabloid Χτες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Moments το βράδυ του Σαββάτου 18/4.