E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαλαούρας σε πακιστανική κοινότητα: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει

Επίθεση από Αδωνι Γεωργιάδη

Δημοσίευση 20/3/2023 | 10:18

Μπαλαούρας σε πακιστανική κοινότητα: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει

Επίθεση στον πρώην βουλευτή και νυν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ομιλία του σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία.

«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», ακούγεται να λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν».

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ως βουλευτής ήταν αυτός που έφτιαξε το νόμο με το εργόσημο, «ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε: «Όμως, η Νέα Δημοκρατία -εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα- όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα. Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση».

«Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Σας ευχαριστώ. Eίναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες», κατέληξε, ενώ οι συγκεντρωμένοι τον επευφημούν.

Σχολιάζοντας την ομιλία του Μάκη Μπαλαούρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε σε μέσω Twitter: «Πολλοί φίλοι μου υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ιδεολογικές και πολιτικές διάφορες μεταξύ της ΝΔ και του Σύριζα ως προς την Μεταναστευτική Πολιτική. Εδώ ο κ. Μπαλαούρας με ειλικρίνεια λέει την αλήθεια: “εάν κερδίσουμε θα κάνουμε όσα δεν προλάβαμε κλπ”.Η επιλογή δική σας», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού

Ηράκλειο: 17,5 χρόνια κάθειρξη στον διευθυντή Γυμνασίου για σeξουαλική κακοποίηση μαθήτριας ‑ Αναγκάστηκε να ομολογήσει

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τρεις από τις τέσσερις αποδιδόμενες πράξεις, δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικό και δεν έδωσε ανασταλτικό στην έφεση

Σεισμοί Βενεζουέλα: Συγκλονιστικό βίντεο από διάσωση τριών παιδιών από συντρίμμια κτηρίου

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Οι εικόνες της διάσωσης έχουν πυροδοτήσει ένα κύμα ελπίδας και αλληλεγγύης

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο – Καίγονται τρία σπίτια – Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή

Ελλάδα 25.06.2026
Ο μαύρος καπνός που βγαίνει από το εργοστάσιο είναι ορατός από πολλές περιοχές του Ηρακλείου

Θλίψη για τον θάνατο 27χρονης από την Κρήτη που έδινε μάχη με τη νόσο ALS

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Την απώλεια της νεαρής γυναίκας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ελληνικός Σύλλογος Ατόμων με Νόσους του Κινητικού Νευρώνα

Υπόθεση αιμομιξίας στις ΗΠΑ: Τι ποινή πήρε ο πατέρας που οδήγησε την 18χρονη κόρη του στην αυτοκτονία

Κόσμος 25.06.2026
Η καταδίκη του 41χρονου Στίβεν Τσάβεζ σε μόλις ένα χρόνο φυλάκιση κομητείας προκάλεσε οργή στην Καλιφόρνια, καθώς η εισαγγελία είχε ζητήσει την επιβολή της μέγιστης ποινής.