E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δε θα πιστεύεις πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το 10 λεπτά κήρυγμα

Αλλος άνθρωπος!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/3/2023 | 18:45

Δε θα πιστεύεις πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το 10 λεπτά κήρυγμα

Είκοσι χρόνια από το τέλος της σειράς “10 Λεπτά Κήρυγμα”, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Μαριλένα έχει σύμμαχό της τον χρόνο. Ήταν 2003 όταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Mega, “10 Λεπτά Κήρυγμα” ολοκλήρωνε τον κύκλο της.

Τα πρώτα επεισόδια του επιτυχημένου σήριαλ έπαιξαν στους δέκτες μας το 2000, ωστόσο εξακολουθεί να προβάλλεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Στην τεράστια επιτυχία της σειράς συνέβαλε η εξαιρετική χημεία που είχαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές. Το τηλεοπτικό κοινό απολάμβανε τις περιπέτειες του Λεωνίδα (Δημήτρης Κουρούμπαλης), του Τέλη (Χρήστος Βόρκας) και της Μαριλένας (Χριστίνα Σέιχ), με τους τρεις έφηβους να γίνονται συχνά viral για τις επικές ατάκες τους.


Πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το “10 Λεπτά Κήρυγμα”
Η Χριστίνα Σέιχ που υποδύθηκε τη Μαριλένα είχε “κλέψει τις καρδιές” του αντρικού πληθυσμού και είχε εμπνεύσει πολλές teens με τα κόκκινα, pixie cut μαλλιά της. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από το τέλος της σειράς, η πρωταγωνίστρια παραμένει άκρως εντυπωσιακή και θυμίζει αρκετά το έφηβο κορίτσι.

Μετά το “10 Λεπτά Κήρυγμα” η ηθοποιός άφησε πίσω της την υποκριτική και ασχολήθηκε περιστασιακά με το modeling, κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις. Πριν δύο χρόνια, η Χριστίνα Σέιχ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε σε γνωστή κλινική της πρωτεύουσας.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε το μαιευτήριο μέσω ανάρτησης στο Instagram. «It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Πριν τέσσερα χρόνια, η Χριστίνα Σέιχ έκανε το μεγάλο της comeback, αυτή τη φορά στο Youtube, στην εκπομπή του Ρένου Ρώτα, «Fithabits» και όπως θα δεις μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά, παραμένει όμως καλλονή.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει κοντά πλατινέ μαλλιά και είναι πιο fit από ποτέ, με το βίντεο να αποτελεί απόδειξη για το πόσο σκληρά γυμνάζεται για να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Δείτε τις φωτογραφίες

10 Λεπτά Κήρυγμα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτησή της για την κόντρα Ηλία Ψινάκη και Κατερίνα Λιόλιου

Tabloid 29.04.2024
Η ηθοποιός τάχθηκε υπέρ της τραγουδίστριας στο θέμα με τον μάνατζερ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision Χτες
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz Χτες
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz Χτες
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.