E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στη Γερμανία: Δυο κορίτσια 12 και 13 ετών δολοφόνησαν τη 12χρονη φίλη τους

Με πολλαπλές μαχαιριές

Δημοσίευση 14/3/2023 | 21:32

Σοκ στη Γερμανία: Δυο κορίτσια 12 και 13 ετών δολοφόνησαν τη 12χρονη φίλη τους

Μια σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε στη Γερμανία, καθώς δύο κορίτσια ηλικίας 12 και 13 ετών μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την 12χρονη φίλη τους και στη συνέχεια ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα στην Αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, τα ίχνη της μικρής Λουίζε χάθηκαν από την ώρα που έφυγε από το σπίτι μιας φίλης που είχε επισκεφθεί αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στα περίχωρα του Φρόιντενμπεργκ, μιας πόλης 17.000 κατοίκων στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη δυτική Γερμανία. Οι γονείς ειδοποίησαν την Αστυνομία τρεις ώρες μετά την εξαφάνιση της κόρης τους.

Το άψυχο σώμα της Λουίζε εντοπίστηκε από αστυνομικούς την Κυριακή σε δάσος λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Ο εισαγγελέας του Κόμπλεντς, Μάριο Μάνβαϊλερ, διευκρίνισε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσαν πολυάριθμες μαχαιριές. Δεν διαπιστώθηκαν ίχνη σεξουαλικές επίθεσης, συμπλήρωσε.

Τα κορίτσια που θεωρήθηκαν ύποπτα «έδωσαν πληροφορίες για την υπόθεση και τελικά ομολόγησαν» το έγκλημά τους, είπε ο Φλόριαν Λόκερ, αρχηγός της αστυνομίας του Κόμπλεντς. Τα δύο κορίτσια (των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα) και η Λουίζε γνωρίζονταν, υπογράμμισε ο εισαγγελέας Μανβάιλερ, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας. «Ποιο θα μπορούσε να ήταν το κίνητρο για ένα παιδί; Μπορεί να φαίνεται εντελώς ακατανόητο σε έναν ενήλικο», είπε ο εισαγγελέας του Κόμπλεντς.

Η 12χρονη και η 13χρονη που ομολόγησαν τη δολοφονία της Λουίζε δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Επειδή δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους δεν μπορούν να διωχθούν ποινικά, και παραδόθηκαν σε υπηρεσία πρόνοιας για ανήλικους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ με νεκρή 23χρονη στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
ΜΑζί με την κοπέλα ήταν και ο φίλος της

Oracle: Γιατί απέλυσε 21.000 εργαζομένους μέσα σε ένα χρόνο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Oracle επιβεβαίωσε επίσημα τη μείωση 21.000 θέσεων εργασίας σε διάστημα 12 μηνών, επικαλούμενη την υιοθέτηση τεχνολογιών

Ποιες είναι οι Ρωσίδες που κατονόμασε ο Μπιλ Γκέιτς και τι αποκάλυψε για τον Επστάιν

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Αποκαλυπτικό πρακτικό κατάθεσης στο Κογκρέσο φέρνει στο φως ισχυρισμούς για απόπειρα εκβιασμού του ιδρυτή της Microsoft με όπλο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Ποια ήταν η 36χρονη γιατρός που έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα στη Μυτιλήνη και τι αποκαλύπτουν οι συνάδελφοί της

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η νεαρή γιατρός του ΕΚΑΒ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μέσα σε πέντε μέρες έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια αεροδιακομιδής προς την Αθήνα.

Ευθανασία σε παιδί για πρώτη φορά στην Ολλανδία ‑ τι αποκάλυψε η υπουργός Υγείας

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Εισαγγελία της Ολλανδίας θα κρίνει αν ο γιατρός που εφάρμοσε τη διαδικασία ενήργησε εντός του νομικού πλαισίου που ισχύει από το 2024.

Από το 2017 δρούσε το κύκλωμα ρευματοκλοπών: Και γνωστές επιχειρήσεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις - Τι είπε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας

Αστεροειδής περνάει ξυστά από τη Γη το Σάββατο: Πόσο μεγάλος είναι και τι λένε οι επιστήμονες

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος καθησυχάζει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σύγκρουσης από το πέρασμα του ουράνιου σώματος το Σάββατο.

«Με χτύπησε, προσπάθησα να αμυνθώ» υποστηρίζει η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Όπως τόνισε η συνήγορός της, λίγες ημέρες νωρίτερα ο σύντροφός της επιχείρησε να την πνίξει και σώθηκε την τελευταία στιγμή

Σταματάει από την Εθνική Ελλάδος ο Κωνσταντέλιας

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας εξήγησε πως η απόφασή του δεν σχετίζεται με αγωνιστικούς λόγους αλλά σε προσωπικά και οικογενειακά δεδομένα

Ανεβαίνει το θερμόμετρο μεταξύ Ουκρανίας – Πολωνίας: Ακύρωσε ταξίδι στη χώρα ο Ζελένσκι

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η κυβέρνηση της Πολωνίας αρνείται τη διαμεσολάβηση προκειμένου να εκτονωθεί η διπλωματική κρίση με την Ουκρανία

Πακιστάν: Διασώθηκε Γαλλίδα που κρατούνταν αιχμάλωτη για 12 χρόνια από τον σύζυγό της

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η 54χρονη κατήγγειλε στις αρχές ότι ο σύζυγός της είχε «φυλακίσει» εκείνη και τα παιδιά της, από τότε που μετακόμισαν στο Πακιστάν από την Αυστραλία το 2014

Πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της χώρας - Σε απομόνωση ο γιατρός, έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση επαφών