E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μυστήριο» στο Survivor ‑ Ενημερώθηκαν οι παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη;

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για την απόφαση της παραγωγής

Δημοσίευση 14/3/2023 | 15:40

«Μυστήριο» στο Survivor ‑ Ενημερώθηκαν οι παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη;

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, σόκαρε όλη την Ελλάδα και βύθισε τη χώρα στο πένθος. Σε ανάλογες σημαντικές στιγμές τα άτομα που συμμετέχουν σε ριάλιτι ενημερώνονται από τον παρουσιαστή.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο Big Brother, όταν επιβλήθηκε καραντίνα για τον κοροναϊό αλλά και στο τουρκικό Survivor, μετά τους φονικούς σεισμούς.

Το πρωί της Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή, η Νάνσυ Αντωνίου ρώτησε τον Γιώργο Λιανό αν οι παίκτες έχουν ενημερωθεί για τα Τέμπη.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης απέφυγε να απαντήσει στο αν έχουν ενημερωθεί οι παίκτες. «Να πάρουν τηλέφωνο τα γραφεία της παραγωγής παιδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται αυτά και είναι πολύ λεπτά ζητήματα. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μου έρχονται και μένα κάποια μηνυματάκια», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Μην περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα στην τηλεόραση αν δεν υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε στη φάση να κάνουμε ανακοινώσεις. Δεν είναι όλες οι εκπομπές για όλα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα τα οποία δεν είναι για όλες τις εκπομπές».

Στη συνέχεια, μέσα από το Super Κατερίνα αναφέρθηκε ότι οι παίκτες του Survivor All Star έλαβαν ενημέρωση για τη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εκείνη ακριβώς την στιγμή δέχτηκε ένα μήνυμα από παίκτη που του έγραφε πως έχουν ενημερωθεί.

Τα «καρφιά» της Κεφαλά

Τις προηγούμενες ημέρες πάντως, η Χριστίνα Κεφαλά αποχωρώντας από το παιχνίδι, κατήγγειλε δημόσια πως δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετικά με το γεγονός

«Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Εγώ παιδιά προσωπικά όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που έλεγα είναι αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, αν είναι καλά οι δικοί μου, ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου να δω ότι είναι όλα καλά αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Τελικά είδα ότι το ένστικτό μου βγήκε αληθινό και πριν την αποχώρηση μου, δύο μέρες πριν να ξέρετε έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και είδα ότι όλα είχαν βγει τελικά αληθινά λυπάμαι πάρα πολύ στεναχωριέμαι παρά πολύ», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιές σε Χίο και Πάτρα ‑ Συγκλονίζει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Περάσαμε μέσα από τις φλόγες»

Tabloid 14.08.2025
Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Αγιος Έρωτας» δεν έμεινε μόνο στη Χίο. Με δεύτερο μήνυμά του, εξέφρασε την αγωνία του και για την Πάτρα τον τόπο καταγωγής του

Σοκάρει η Ελίνα Παπίλα: «Έπαθα χημικό έγκαυμα στα νύχια»

Tabloid 14.08.2025
«Αρχισα να βλέπω το νύχι μου να ξεκολλάει…»

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 14.08.2025
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Ελίνα Παπίλα: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Tabloid Χτες
Η Ελίνα Παπίλα ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι έπαθε χημικό έγκαυμα στα νύχια της από ημιμόνιμο μανικιούρ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Οι πολυτελείς διακοπές τους στη Σικελία

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται στο Παλέρμο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τη φωτιά στη Χίο: «Περάσαμε σχεδόν μέσα από τις φλόγες»

Tabloid Χτες
Το μήνυμα του ηθοποιού για όσα βίωσε ο ίδιος στο νησί