E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια είναι η επί 31 χρόνια σύζυγος του Steven Spielberg; Έχουν μαζί 7 παιδιά!

«Ο Στίβεν και εγώ είμαστε συνέταιροι και η κοινή μας ζωή είναι η παραγωγή μας» είχε πει κάποτε η ηθοποιός και σύντροφος του σκηνοθέτη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/3/2023 | 20:33

Ποια είναι η επί 31 χρόνια σύζυγος του Steven Spielberg; Έχουν μαζί 7 παιδιά!

Καθώς ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραφε τη δική του κινηματογραφική ιστορία, είχε σταθερά μια γυναίκα στο πλευρό του, την ηθοποιό Κέιτ Καπσόου, με την οποία παντρεύτηκε το 1991.

Από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας έναν δημιουργικό πυρήνα για αυτούς και τα επτά παιδιά τους.

Η Καπσόου εξήγησε τη δυναμική τους στο The Spokesman-Review, το 1995, λέγοντας: «Σπρώχνουμε πάντα τα προσωπικά μας όρια».

«Αυτός χειρίζεται το δικό του στόρι – μια κάμερα και μια ιδέα. Το δικό μου στόρι είναι η οικογένεια. Μπορεί να μην μπορώ να μπω στα χωράφια του κι εκείνος να μη μπορεί να μπει στα δικά μου αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είμαι η κυρίαρχη της δικής μου περιοχής κι αυτός ο κυρίαρχος της δική του» εξήγησε.

Δείτε το βίντεο

Τόσο η Καπσόου όσο και ο Σπίλμπεργκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένοι ξανά
Πριν από την 30ετή και πλέον σχέση της με τον Σπίλμπεργκ, η Καπσόου ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Μπομπ Καπσόου, ο οποίος ήταν τότε διευθυντής γυμνασίου και τώρα είναι αντιπρόεδρος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών εμπορικών σημάτων, σύμφωνα με το LinkedIn του.

Το 1976, το ζευγάρι καλωσόρισε τη Τζέσικα, η οποία έχει τη δική της καριέρα ως ηθοποιός. Ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή τους στη Νέα Υόρκη, το 1978, οι δυο τους χώρισαν, σύμφωνα με το The Spokesman-Review.

Ο Σπίλμπεργκ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έιμι Ίρβινγκ από το 1985 έως το 1989. Έχουν έναν γιο, τον Μαξ.

Η Καπσόου πριν γίνει ηθοποιός ήταν δασκάλα
Πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός, η Καπσόου ήταν αρχικά δασκάλα ειδικής αγωγής στο Μιζούρι.

«Νομίζω ότι το ενδιαφέρον μου για την ειδική αγωγή προκλήθηκε από κάποια ενστικτώδη γνώση ότι όλοι είμαστε πολύ διαφορετικοί, ότι όλοι έχουμε ειδικές ανάγκες» δήλωσε στην εφημερίδα The Spokesman-Review.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight το 1984, είπε ότι αν και της άρεσε να δουλεύει με παιδιά, δεν της άρεσε η ίδια η διδασκαλία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν διεγερτικό και αισθάνομαι πολύ ένοχη που το λέω αυτό, αλλά δεν ήταν για μένα» είπε στη συνέντευξη.

Στην αρχή, της είπαν ότι δεν θα τα κατάφερνε στην υποκριτική
Το 1978, η Καπσόου μετακόμισε με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη για «αλλαγή σκηνικού και ευκαιριών», όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Spokesman-Review.

Όταν έφτασε στην πόλη αναζήτησε έναν φίλο της που ήταν ατζέντης, ζητώντας του να την εκπροσωπήσει, αλλά η συζήτηση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί.

«Είπε “ω Κέιτ, είσαι λίγο μεγάλη και δεν υπάρχουν ρόλοι για την ηλικία σου και πραγματικά θα πρέπει να επιστρέψεις στο σχολείο» δήλωσε στο Entertainment Tonight για τη συζήτηση.

Ωστόσο, τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με το Ford Model Agency πριν ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής και διαφημιστικές εμφανίσεις. Το Spokesman-Review σημείωσε επίσης ότι έπαιξε έξι εβδομάδες σε μια σαπουνόπερα. Τον Φεβρουάριο του 1981, κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «A Little Sex», μια ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Τιμ Μάθεσον, που οδήγησε σε άνοιγμα στα κινηματογραφικά της σχέδια.


Η Καπσόου γνώρισε τον Σπίλμπεργκ μέσω της ταινίας «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού»
Η ηθοποιός συμμετείχε στην θρυλική ταινία του Σπίλμπερ του 1984 ως Γουιλελμίνα Σκοτ. Πρωταγωνίστησε επίσης στο πλευρό του υποψήφιου για Όσκαρ 2023 για την ταινία «Τα Πάντα Όλα», Τζόναθαν Κι Κουάν.

Ήταν ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει. Συνέχισε να εμφανίζεται σε περισσότερες ταινίες στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, όπως το «Love Affair» (η τελευταία ταινία της Κάθριν Χέπμπορν), ενώ η τελευταία της υποκριτική ήταν το 1999.

Ο Σπίλμπεργκ και η Καπσόου παντρεύτηκαν το 1991
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Spokesman-Review, το ζευγάρι άρχισε να ζει μαζί το 1989, την ίδια χρονιά που εκείνος και η Ίρβινγκ χώρισαν. Η Καπσόου ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1991.

«Ο Στίβεν και εγώ είμαστε συνέταιροι και η κοινή μας ζωή είναι η παραγωγή μας, ας πούμε» δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην The Spokesman-Review.

Μεγάλωσαν μαζί τα επτά παιδιά τους
Όταν ο Σπίλμπεργκ και η Καπσόου παντρεύτηκαν, ο καθένας τους ήταν ήδη γονέας. Η ηθοποιός είχε την κόρη της Τζέσικα και τον υιοθετημένο γιο της, Τέο, ενώ ο σκηνοθέτης είχε τον γιο του, Μαξ.

Η οικογένειά τους μεγάλωσε. Η Σάσα, που γεννήθηκε το 1990, ήταν το πρώτο βιολογικό παιδί του ζευγαριού. Δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τον Σόγιερ. Η Μικαέλα ήταν το δεύτερο υιοθετημένο παιδί τους. Το 1996 απέκτησαν τον Ντέστρι Άλεν.

Ο Σόγιερ είπε στην Ντρου Μπάριμορ ότι η μαμά του είναι ο λόγος που ασχολήθηκε με την υποκριτική ενώ την εγκωμίασε ως μητέρα.

«Υπήρξε τόσο απίστευτη μητέρα και γιαγιά για την κόρη μου και δημιούργησαν έναν τόσο ισχυρό δεσμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έχει αυτή την απίστευτη ευαισθησία και σοφία που μεταδίδει» είπε. «Είμαι πολύ τυχερός και ευγνώμων που η κόρη μου θα έχει μια γιαγιά και έναν παππού σαν τους γονείς μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος

Tabloid Χτες
Μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο, τόνισε η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου

Akylas: Η ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και οι οικονομικές δυσκολίες πριν από τη Eurovision

Tabloid Χτες
Στην καραντίνα αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρο, δεν υπήρχαν χρήματα, φίλοι με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ο συνήγορός της θα ζητήσει διακοπή της δίκης του revenge pοrn βίντεο

Tabloid Χτες
Διακοπή της δίκης της Ιωάννας Τούνη για το revenge pοrn βίντεο θα ζητήσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σοκάρει η Γιασμίν Αλιζαντέ: «Με φυλάκισαν για έξι μήνες σε διαφορετικές φυλακές από τους γονείς μου»

Tabloid Χτες
Τη Γιασμίν Αλιζαντέ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Παναγιώτης Στάθης: Ανακοίνωσε με δάκρυα ότι πέθανε η μητέρα του και το έμαθε πριν ξεκινήσει η εκπομπή

Media Χτες
Ο Παναγιώτης Στάθης ανακοίνωσε ότι έχασε τη μητέρα του στα τελευταία λεπτά της σημερινής εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… χαμό χορεύοντας και τραγουδώντας Μάικλ Τζάκσον

Social Χτες
Ο «αστέρας» των Μιλγουόκι Μπακς έζησε το All–Star Weekend σε… ρυθμούς Μάικλ Τζάκσον