E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια

«Και έγινε αυτό που έγινε που συνεπάγεται πολιτικό κόστος και θα το κάνουν σε 20 ημέρες»

Δημοσίευση 9/3/2023 | 21:43

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια

Με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου μετά από σύγκρουση τρένων οδηγήθηκαν στο θάνατο δεκάδες άνθρωποι ασχολήθηκε για άλλο ένα απόγευμα ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα».

Αρχικά, και αφού προβλήθηκε ένα βίντεο από πρωινή εκπομπή, ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης (09/03) «πάντα με προβληματίζουν και με μπερδεύουν αυτές οι άνετες παραδοχές κάποιων πραγμάτων από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην κυβέρνηση και κατά συνέπεια είναι οι άνθρωποι που πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να μη συμβαίνουν αυτά τα πράγματα που καταγγέλλουν. Αυτό το παράδοξο, αυτό το παράλογο, να ακούμε τους ανθρώπους που είναι μέλη της κυβέρνησης να βγαίνουν και να καταγγέλλουν τη σαπίλα του ελληνικού κράτους, πραγματικά δεν μπορεί να την κατανοήσει το μυαλό μου.

Για αυτό δεν βρίσκεστε όλοι; Για να μην υπάρχουν αυτά τα ρουσφέτια; Αυτά τα κομματόσκυλα; Για να μη γίνει αυτός ο σταθμάρχης από αχθοφόρος σταθμάρχης; Αυτή την παραδοχή δεν την κατανοώ. Συνεπάγεται και άφεση αμαρτιών αυτή η παραδοχή;».

«Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε που συνεπάγεται πολιτικό κόστος και θα το κάνουν σε 20 ημέρες»

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο πολιτικό κόστος το οποίο συνεπάγεται του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σχολίασε: «Υπάρχει ένα αφήγημα που μας λένε εδώ και καιρό πώς δεν γίνονται όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Όταν όμως πεθαίνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν και αυτό συνεπάγεται πολιτικό κόστος…Το κίνητρο για όλα αυτά είναι το πολιτικό κόστος. Δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο για την ασφάλειά μας. Εάν δεν ήταν έτσι αυτά που λέω αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι μπορεί να γίνει σε 20 μέρες όπως λένε, θα μπορούσε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν, δεν είναι απόψεις, δεν είναι υποκειμενική άποψη του καθενός. Γεγονός. 20 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και θα γίνει σε 20 μέρες. Ποια είναι η μετάφραση αυτού του γεγονότος; Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε και έχει πολιτικό κόστος θα το κάνουν σε 20 ημέρες! Μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Υπάρχει η γνωστή λάσπη, οι χαρακτηρισμοί. Αλλά μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Δεν θα υπάρξει ποτέ!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Χτες
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!