E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καινούργιου: Η απάντηση στο Μουτσινά – «Ξανθιά, ηλίθια, με τρέσες που τα κάνει όλα εγωκεντρικά»

Τι σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου

Δημοσίευση 8/3/2023 | 15:35

Καινούργιου: Η απάντηση στο Μουτσινά – «Ξανθιά, ηλίθια, με τρέσες που τα κάνει όλα εγωκεντρικά»

"Σε μία τέτοια τραγωδία ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος πονάει περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιος το "παίζει", ποιος γνωρίζει τι έχει συμβεί, ποιος έχει διαβάσει. Το βλέπετε στα μάτια μας, το καταλαβαίνετε", σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη δική της απάντηση στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, μετά τα όσα ανέφερε χθες ο ηθοποιός στη στήλη Χρυσή Τηλεόραση μέσα από την εκπομπή του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της στον «αέρα» του πρωινού μαγκαζίνο του Alpha.

«Όλοι οι παρουσιαστές αμείβονται καλύτερα από τους ρεπόρτερ. Το θέμα είναι να μην τσουβαλιάζονται όλοι ούτε να στοχοποιούνται συγκεκριμένοι άνθρωποι… αυτός μπορεί να το χειριστεί, αυτός δεν μπορεί, αυτός έχει χιούμορ, αυτός είναι έξυπνος, ο άλλος δεν είναι», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ούτε αυτή είναι ξανθιά, έχει τρέσες, τα κάνει όλα εγωκεντρικά, είναι ηλίθια, είναι σε άλλο κανάλι, δεν την πειράζουμε, δεν είναι στον ΣΚΑΪ και τα λοιπά. Στην παρούσα φάση οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ποιος παρουσιάζει μία εκπομπή με τον τρόπο που μπορεί, πάνω απ’ όλα με ενσυνείδηση για αυτά που συμβαίνουν και πάνω απ΄ όλα με σεβασμό σε όλο αυτό που έχει γίνει», τόνισε.

«Σε μία τέτοια τραγωδία ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος πονάει περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιος το «παίζει», ποιος γνωρίζει τι έχει συμβεί, ποιος έχει διαβάσει. Το βλέπετε στα μάτια μας, το καταλαβαίνετε. Εγώ διαφωνώ με το τσουβάλιασμα, με την τοξικότητα και με τη σάτιρα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα», σημειώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ακόμη κι αν θες να κάνεις πολιτική σάτιρα, μην στοχοποιείς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που θέλεις να περάσεις. Εγώ αυτό θέλω να πω, γιατί στεναχωρήθηκα με κάποια σχόλια χθες και με ένα κακό μοντάζ αυτών που ειπώθηκαν, ότι τα πάμε όλα εγωκεντρικά. Με συγχωρείτε. Εγώ απλώς παρουσιάζω μία εκπομπή, είναι πολύ δύσκολο ανθρώπινα αυτό το θέμα για μένα και για όλους εδώ, και προσπαθώ να το κάνω με σεβασμό, γι’ αυτό και το βλέμμα μου καθημερινά είναι χαμηλά», επισημαίνει στη συνέχεια.

«Σεβασμός και σιωπή στον πόνο τον ανθρώπων. Δεν είναι η στιγμή για κακίες και τοξικότητες», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος

Tabloid Χτες
Μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο, τόνισε η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου

Akylas: Η ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και οι οικονομικές δυσκολίες πριν από τη Eurovision

Tabloid Χτες
Στην καραντίνα αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρο, δεν υπήρχαν χρήματα, φίλοι με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ο συνήγορός της θα ζητήσει διακοπή της δίκης του revenge pοrn βίντεο

Tabloid Χτες
Διακοπή της δίκης της Ιωάννας Τούνη για το revenge pοrn βίντεο θα ζητήσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σοκάρει η Γιασμίν Αλιζαντέ: «Με φυλάκισαν για έξι μήνες σε διαφορετικές φυλακές από τους γονείς μου»

Tabloid Χτες
Τη Γιασμίν Αλιζαντέ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου