E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καρφιά» Σκορδά: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Χωρίς τέλος οι αντιδράσεις για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Δημοσίευση 7/3/2023 | 13:23

«Καρφιά» Σκορδά: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε για όλα αυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες στα κανάλια και τις εκπομπές, τα οποία «βγάζουν στον αέρα» τις αντιδράσεις για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε με τα βέλη της να πηγαίνουν προς συγκεκριμένες καταστάσεις και ανθρώπους.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, δεν άντεξε και ξέσπασε, με τα βέλη της να πηγαίνουν, όπως όλα δείχνουν, προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει».

«Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στεναγχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», κατέληξε η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη αντίδρασή της στο σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ για την εμφάνισή της

Tabloid 30.09.2025
Σύγκρινε την Σίσσυ Χρηστίδου με την εικόνα της πέρυσι

Γάμος «εξπρές»: Ο γαμπρός χώρισε τη νύφη επειδή χόρευε με τον ξάδερφό της

Παράξενα 30.09.2025
«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι νεόνυμφοι μπροστά στους καλεσμένους και από το γαμήλιο γλέντι κατέληξαν στο...διαζύγιο

Μανώλης Μητσιάς: «Σύντομα θα βάλω τελεία στην καριέρα μου»

Tabloid 30.09.2025
Ο Μανώλης Μητσιάς υποστηρίζει «δεν θέλω να κλείσω την καριέρα μου και να με λυπούνται».

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με υπόθεση Μπισμπίκη ‑ «Μίλησε απρεπώς ...»

Tabloid 30.09.2025
Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους στις δηλώσεις του ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Βάσω Λασκαράκη στα γυρίσματα για το Σόι Σου: «Ανάθεμα κι αν σταυρώσαμε ατάκα ..»

Tabloid 30.09.2025
Η ανάρτηση της ηθοποιού από τα γυρίσματα της σειράς

Διαζύγιο‑σεισμός στο Χόλιγουντ: Χώρισαν Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν μετά από 19 χρόνια!

Tabloid 30.09.2025
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη 17χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και τη 14χρονη Φέιθ Μάργκαρετ

Η Lana Del Rey αποκάλυψε τον μυστικό της γάμο – Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από την Louisiana

Celebrity Stories 30.09.2025
Οι σπάνιες εικόνες από τον γάμο της Lana Del Rey στους βάλτους της Louisiana

Το βίντεο με το μωρό καγκουρό που θα σου φτιάξει σίγουρα την ημέρα

Χιούμορ 30.09.2025
10 δευτερόλεπτα φτάνουν για να χαμογελάσετε