E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Evangelia στο Piraeus Club Academy

I like what I see `23

Δημοσίευση 6/3/2023 | 10:32

Η Evangelia στο Piraeus Club Academy
ΑΘΗΝΑ - Loulou is present
Ημερομηνία: 27/04/2023
ΑΠΡ 2023
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ωρα προσέλευσης: 21:00

Εισιτήρια από 16,50

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Η Evangelia έρχεται την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Piraeus Club Academy να αποκαλύψει τον ακαταμάχητο δυναμισμό της και να μαγνητίσει με το ξεχωριστό μουσικό της ταπεραμέντο. Στη μουσική της παντρεύει την ελληνική μουσική παράδοση με τη σύγχρονη ποπ. Δημιουργεί ένα πρωτότυπο και εντελώς προσωπικό μείγμα διεθνών και ελληνότροπων στοιχείων που δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια. Με μεγάλη χαρά την υποδεχόμαστε στο Piraeus Club Academy για μια βραδιά με πολύ μουσική, κέφι και χορό like we make it in Greece.

Η 27χρονη Evangelia (με Έλληνα μπαμπά και Ιταλοαμερικανίδα μαμά) μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϋ, αλλά κάθε καλοκαίρι ερχόταν στο κτήμα της γιαγιάς της στην Κρήτη, όπου ερωτεύτηκε την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Όταν ήταν στο κολλέγιο άρχισε να γράφει τραγούδια και οι συνθέσεις της Ingrid Michaelson και της Etta James την ενέπνεαν. Ξεκίνησε να εργάζεται σαν δασκάλα και παράλληλα εμφανιζόταν σε κλαμπ στη Νέα Υόρκη. Η ίδια η Ευαγγελία λέει: «Ζούσα διπλή ζωή. Δίδασκα την ημέρα και πήγαινα στο Μπρούκλιν το βράδυ, έμενα ξύπνια όλη την ημέρα και την επόμενη μέρα το έκανα ξανά».

Όταν έμεινε χωρίς δουλειά λόγω περικοπών, η Evangelia αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μουσική. «Το πήρα ως σημάδι από το σύμπαν, που μου έλεγε να κυνηγήσω το όνειρό μου και όπου με πάει». Μετακόμισε στη Δυτική Ακτή της Αμερικής, στην Καλιφόρνια και λίγο αργότερα ο δρόμος της διασταυρώθηκε με αυτόν του Jay Stolar (συνθέτη και παραγωγού, γνωστού για τις συνεργασίες του με τους Aloe Blacc, G-Eazy και Demi Lovato) και σύντομα οι δυο τους ανακάλυψαν ότι τους ενώνει μια έντονη δημιουργική χημεία.

Στο ντεμπούτο single της, «Páme Páme», η Evangelia δίνει το μουσικό της στίγμα και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πάθος της για ζωή και δημιουργία. O Stolar παίζει μπουζούκι και η ίδια μας καλεί να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο.

Ακολούθησε το «Fotiá» όπου η Evangelia δουλεύοντας με τον καταξιωμένο Ελληνογερμανό παραγωγό Alexis Troy, απέδειξε και πάλι την αναμφισβήτητη εφευρετικότητά της, δημιουργώντας ένα ευφορικό χορευτικό κομμάτι που «παίρνει φωτιά» από αεικίνητα κρουστά και ονειρεμένες μελωδίες. Στις συνθέσεις της η Evangelia αποκαλύπτει την ακαταμάχητη δυναμική της μουσικής της: με ένα «φευγάτο» ένστικτο και μία ακαταμάχητη δεξιοτεχνία παντρεύει την αμερικάνικη ποπ με τους δυνατούς ρυθμούς και τις σαγηνευτικές αποχρώσεις της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Λίγο καιρό μετά, μαζί με τους Allie Crystal και Larzz Principato, γράφει το "Paradise". «Η ιδέα πίσω από αυτό το τραγούδι είναι ότι όπου κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο, ό,τι κι αν συμβαίνει, μπορεί να είναι παράδεισος αρκεί να είσαι με το άτομο που αγαπάς», λέει η Evangelia.

Η Evangelia ενσωματώνει συνεχώς καινούργια στοιχεία της ελληνικής της κληρονομιάς στη μουσική της και με έμπνευση από τις ρίζες της, δημιουργεί κάτι νέο, πρωτότυπο και αυθεντικό: «Είναι και ένας τρόπος να πεις 'Αυτή είμαι και από εδώ κατάγομαι'» σχολιάζει η ίδια. Η Evangelia ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να αγκαλιάσουν τη δική τους κληρονομιά. «Πιστεύω ότι είναι όμορφο να είσαι διαφορετικός. Ελπίζω ότι με τη μουσική μου θα πείσω τους ανθρώπους να σέβονται τις διαφορετικές κουλτούρες και θα τους βοηθήσω να είναι περήφανοι για την καταγωγή τους».

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη σκηνή της ECDM Expo οι παγκόσμιοι ηγέτες της Τεχνητής Νοημοσύνης

Cityλάιφ 11.05.2026
Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, Tae Kwon Do

Thessaloniki Street Food Festival

Φεστιβάλ 08.05.2026
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 20/05 έως 24/05

NEWORLD w/ ARGY & ARTBAT

Μουσική 06.05.2026
Παρασκευή 3 Ιουλίου ARGY και ARTBAT στην Αθήνα με το NEWORLD

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Μουσική 06.05.2026
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10/0620

Oι Megadeth διασκευάζουν Metallica επί σκηνής!

Φεστιβάλ 04.05.2026
Ο Dave Mustaine «τιμά» ένα κλασικό τραγούδι με τη δική του υπογραφή

Tο TEDxMaviliSquare επιστρέφει με ΕΝάΡΓΕΙΑ

Φεστιβάλ 04.05.2026
Ένα πολυεπίπεδο TEDx event

MAYANS w/ Hardt Antoine στο Bolivar Beach Club

Nightλάιφ 04.05.2026
BOLIVAR BEACH BAR07/0510

Adam Beyer & Bart Skils στο Bolivar Beach Bar

Μουσική 27.04.2026
BOLIVAR BEACH BAR02/05

Run ‑ Bike ‑ Care: Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Cityλάιφ 27.04.2026
Κυριακή 7 Ιουνίου στη Πλατεία Συντάγματος