ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιανουκόβιτς και εξεγερμένοι συμφώνησαν σε ανακωχή

Συγκλονιστικές εικόνες από το χάος στην Ουκρανία

 
Δημοσίευση 20/2/2014 | 00:00
Γιανουκόβιτς και εξεγερμένοι συμφώνησαν σε ανακωχή

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι συμφώνησε σε ανακωχή με την αντιπολίτευση, στον απόηχο των  βίαιων συγκρούσεων των διαδηλωτών με τις δυνάμεις ασφαλείας που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 26 άτομα να χάσουν τη ζωή τους και πάνω από 800 άνθρωποι να τραυματιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κίνηση αυτή, φαίνεται πως ήρθε έπειτα και από τις διεθνείς πιέσεις για εξεύρεση λύσης ώστε να μπει τέλος στην αιματοχυσία, αλλά και υπό την απειλή κυρώσεων παγκοσμίως.

Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την αντιπολίτευση για την συνταγματική μεταρρύθμιση, δήλωσε λίγο αργότερα στο RT, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών, Λεονίντ Κοζάρα.

Από την πλευρά του ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αρσενι Γιατσένιουκ, είπε ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αρχίσουν συνομιλίες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης.

Οι φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ του Reuters συγκλονίζουν...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ