E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σακίρα για Πικέ: «Πες στο νέο σου μωρό ότι…»

Η Σακίρα έχει ενοχληθεί από τη στάση του και δεν το κρύβει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2023 | 12:08

Σακίρα για Πικέ: «Πες στο νέο σου μωρό ότι…»

Μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής για τους πιστούς θαυμαστές της, η Σακίρα κυκλοφόρησε σήμερα το νέο της τραγούδι με την Karol G με τίτλο «TQG» (Σου έπεφτα πολύ, σε ελεύθερη μετάφραση), το οποίο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Πρόκειται για μια συνεργασία που είχε δημιουργήσει τεράστια προσμονή τις τελευταίες εβδομάδες, ιδιαίτερα καθώς βλέπει το φως μετά το viral κομμάτι της Σακίρα με τον Αργεντίνο DJ και παραγωγό δίσκων Bizarrap και τίτλο BZRP Music Sessions #53, το οποίο περιείχε μια σειρά από «μπηχτές» για τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ και τη νέα του φίλη Κλάρα Κία Μαρτί.

Οι δύο Κολομβιανές τραγουδίστριες είχαν και οι δύο άσχημες εμπειρίες με τους πρώην αγαπημένους τους και ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο «χιτ» γράφει ο ισπανικός Τύπος. Η Σακίρα χώρισε με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ και η Karol G με τον ράπερ Anuel AA.

Στην πρώτη τους συνεργασία, η Σακίρα και η Karol G λένε οτι δεν θα επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στην ερωτική τους ζωή, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει πιο δυνατές περνώντας χρόνο με ένα άτομο που δεν τους ταίριαζε.

Τα μηνύματα που στέλνει το ζεύγος στους πρώην τους είναι ξεκάθαρα: «Εσύ έφυγες και εγώ πήρα τριπλό ‘π’: πολύ πιο καυτή, πολύ πιο σκληρή, πολύ πιο ανάλαφρη» τραγουδά η Σακίρα.

Δείτε το τραγούδι

«Μωρό μου, τι έγινε; Δεν (υποτίθεται ότι) ήσουν ερωτευμένος; Γιατί με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη, πες στο μωρό σου ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες» λένε οι τραγουδίστριες στο «TQG».

Η Σακίρα και ο βετεράνος άσος των γηπέδων, χώρισαν τον Ιούνιο του 2022 μετά από 12 χρόνια μαζί, ενώ η Karol G και ο Πορτορικανός ράπερ Anuel AA χώρισαν το 2021 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

«Όποιος σου λέει ότι ένα κενό γεμίζει με άλλο άτομο σου λέει ψέματα. Είναι σαν να καλύπτεις μια πληγή με μέικ απ. Δεν μπορείς να το δεις, αλλά μπορείς να το νιώσεις. Έφυγες λέγοντας ότι με ξεπέρασες. Βρήκες νέα φίλη. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι εξακολουθείς να βλέπεις όλες τις ιστορίες μου» τραγουδάει η Karol G

«Μωρό μου, τι έγινε; Δεν ήσουν ερωτευμένος; Τι με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη. Πες στο νέο σου μωρό ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες. Το να σε βλέπω με το νέο σου κορίτσι με πλήγωσε, αλλά τώρα εστιάζω σε εμένα. Έχω ξεχάσει τι ζήσαμε και αυτό είναι που σε έχει προσβάλει. Η ζωή μου έχει γίνει ακόμα καλύτερη, ορκίζομαι ότι δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος. Και αυτό που μου έκανε η κοπέλα σου δεν με ενοχλεί ούτε με κάνει να γελάω» λένε μαζί και οι δύο.

«Δεν έχω χρόνο για όσα δεν κάνουν τίποτα για μένα. Άλλαξα διαδρομή (…) Είμαι πιο σκληρή, λένε τα δημοσιεύματα. Τώρα θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί (…) Ξέχασες ότι έχω προχωρήσει. Και ότι με αυτό το κορίτσι ήσουν έξω από τα βάθη σου. (…) Δεν θα επιστρέψω ποτέ σε σένα. Είσαι κακοτυχία, γιατί τώρα οι ευλογίες πέφτουν βροχή πάνω μου. Και θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα. Σου άρεσε μια φωτογραφία μου» καταλήγουν.

Ένα τραγούδι με στίχους…όλο νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της