E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απασφάλισε ο Αντώνης Κανάκης: «Είναι επικίνδυνο στερεότυπο αυτό»

«Θέλω να το σοβαρέψω, το θεωρώ λίγο επικίνδυνο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/2/2023 | 11:26

Απασφάλισε ο Αντώνης Κανάκης: «Είναι επικίνδυνο στερεότυπο αυτό»

Με το Βινύλιο ήρθε ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με την τηλεοπτική του παρέα, τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στους δέκτες μας.

Σε αυτό το επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με την… μάχη των δύο φύλων και όλα όσα αυτή συμπεριλαμβάνει με την πάροδο του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δε, όταν αυτή έφτασε στο κομμάτι της ζήλιας και της κτητικότητας, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να κάνει μια πολύ σαφή και αιχμηρή τοποθέτηση. «Λίγο πιο πριν αναφερθήκαμε σε μια έρευνα σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες εκτιμούν πάρα πολύ την αυτοπεποίθηση στον άνδρα. Οπότε αυτά τα δύο είναι αντικρουόμενα. Δεν μπορείς να έχεις δηλαδή αυτοπεποίθηση και συγχρόνως να ψαρώνεις και να σε ενοχλεί το οτιδήποτε μπορεί να αρέσει στη σύντροφο σου παράλληλα με εσένα. Δεύτερον, θεωρώ πραγματικά ότι είναι άχρηστη η ζήλια και θεωρώ πως είναι λίγο επικίνδυνο στερεότυπο αυτό. Έχει να κάνει με την κτητικότητα κυρίως του άνδρας προς τη γυναίκα, για αυτό και είπα ότι θέλω να το σοβαρέψω λίγο και το θεωρώ λίγο επικίνδυνο».

«Έχουμε κληρονομήσει μια αρρωστημένη κτητικότητα. Μια κτητικότητα κανονικά ιδιοκτησία όπου στη γυναίκα απαγορεύονται πράγματα που για τον άνδρα είναι πολύ φυσιολογικά. Δηλαδή για τον άνδρα είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπει άλλες γυναίκες στον δρόμο, να του αρέσουν και να τις σκέφτεται ενώ στη γυναίκα απαγορεύονται αυτά τα πράγματα. Αυτό θεωρώ ότι είναι κάτι που μας κρατάει πολύ πίσω και καλό είναι να αλλάξει. Έχουν απόλυτα δικαίωμα οι γυναίκες, από τη στιγμή που είναι ανθρώπινα όντα, να τους αρέσει κάτι άλλο παράλληλα και θα έπρεπε να μπορούν και να το εκφράσουν και αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Γι’ αυτό και θέλω να καταλήξω ότι είναι άχρηστη η ζήλια. Αν πραγματικά βρίσκεσαι σε μια σχέση που έχει νόημα και έχεις επιλέξει τον άλλον άνθρωπο για πολλά πράγματα, όχι μόνο για την εμφάνιση που φυσικά στο τέλος δεν θα είναι το καθοριστικό, τι σε νοιάζει αν έχει δει και έναν άλλον άνθρωπο που τον βρίσκει όμορφο ή χαριτωμένο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Βινύλιο» τη νύχτα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της