E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιορτάστε τις Απόκριες με το Viber!

Δημοσίευση 16/2/2023 | 12:24

Γιορτάστε τις Απόκριες με το Viber!

Μπείτε στο πνεύμα του καρναβαλιού με έναν αποκλειστικό φακό, αυτοκόλλητα και ευχετήριες κάρτες, όλα ειδικά σχεδιασμένα για το ελληνικό κοινό, με βάση όσα δήλωσε ότι απολαμβάνει περισσότερο τις Απόκριες.

Η πιο διασκεδαστική περίοδος του χρόνου βρίσκεται ήδη εδώ και όπως κάθε φορά που διασκεδάζουμε και περνάμε καλά, το να μοιραζόμαστε την εμπειρία με τους φίλους μας είναι προτεραιότητα.

Η Rakuten Viber, από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην επικοινωνία με προσωπικά και ασφαλή μηνύματα και διά φωνής, δε θα μπορούσε να λείψει από τον εορτασμό των Αποκριών. Όχι μόνο έχει δημιουργήσει ειδικές λειτουργίες για τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά τις έχει προσαρμόσει στις ανάγκες των χρηστών της, όπως αυτές προέκυψαν βάσει μιας σειράς ψηφοφοριών στο Κανάλι Viber Ελλάδα.

Με το 52% των χρηστών να απαντά ότι σκοπεύει να διοργανώσει ή να συμμετάσχει σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι, το Viber ετοίμασε τα απαραίτητα αυτοκόλλητα που θα χρειαστούν είτε για να στείλουν τις πιο χαρούμενες προσκλήσεις, είτε για να δώσουν τις πιο αστείες απαντήσεις μέσα στις ομαδικές συνομιλίες ή στις προσωπικές τους συνομιλίες σχετικά με τα πάρτι αυτά και τις τρελές στιγμές που έζησαν. Μπορείτε να κατεβάσετε την αποκλειστική συλλογή αυτοκόλλητων από εδώ.

Κι ενώ όλοι δείχνουν πρόθυμοι να γιορτάσουν τη φετινή σεζόν του καρναβαλιού, δεν έδειξαν ιδιαίτερη δημιουργικότητα όταν ερωτήθηκαν σχετικά με το φετινό τους αποκριάτικο στυλ. Το 65% των Ελλήνων χρηστών απάντησε ότι απλά θα φορέσει  μια μάσκα και θα πετάξει σερπαντίνες. Εδώ λοιπόν είναι που έρχεται το Viber για να προσθέσει το κάτι παραπάνω: Με έναν αποκλειστικό φακό, όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον να φορέσουν μια χρωματιστή μάσκα και ένα αποκριάτικο καπέλο και να μοιραστούν καρναβαλικές φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον φακό των Αποκριών εδώ.  

Τέλος, όταν το κοινό ρωτήθηκε αν θα κάνει κάτι διαφορετικό αυτές τις Απόκριες, η πλειοψηφία (64%) απάντησε ότι θα δει το καρναβάλι στην τηλεόραση, αντί να συμμετάσχει - πιθανότατα έχοντας αποθαρρυνθεί λόγω του ψύχους που επικρατούσε τις ημέρες που διεξήχθη η ψηφοφορία. Μπροστά από τις τηλεοράσεις λοιπόν, αν σας έρθει ξαφνικά η επιθυμία να φορέσετε μια ωραία στολή και να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής, έχετε ακόμη μια ευκαιρία να προσθέσετε λίγο καρναβαλικό χρώμα στη μέρα σας, στέλνοντας ευχετήριες αποκριάτικες κάρτες με αστεία μηνύματα στους φίλους και τους συγγενείς σας. Θα τις βρείτε εδώ.

Και κάτι ακόμη: Όταν ρωτήθηκαν για το αγαπημένο τους αποκριάτικο έθιμο, οι περισσότεροι Έλληνες χρήστες (πάνω από 60%) φαίνεται ότι έχουν το μυαλό τους στο φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης. Μπορεί το Viber να μην ετοίμασε κάποιο φακό - σούβλα για την περίσταση, όμως οι συνεργάτες του έχουν τη λύση. Στο κανάλι του Άκη Πετρετζίκη θα βρείτε τις συνταγές που χρειάζεστε για την κρεατοφαγία της Τσικνοπέμπτης. Ακολουθήστε το εδώ.

 

Σχετικά με τη Rakuten Viber:

Στη Rakuten Viber, συνδέουμε τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι ή πού βρίσκονται. Οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες όπως οι συνομιλίες ένας-προς-έναν, βιντεοκλήσεις, ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, ενημερώσεις και συζητήσεις των χρηστών με τα αγαπημένα τους δημόσια πρόσωπα και brands. Διασφαλίζουμε για τους χρήστες μας ένα ασφαλές και δωρεάν περιβάλλον για να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Η Rakuten Viber είναι μέλος της Rakuten Inc., παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αποτελεί την επίσημη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων των Golden State Warriors.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Between Flesh and Steel: Η πρώτη εικαστική δράση του NYX Hotel Thessaloniki με την υπογραφή του Γιάννη Μπογατίνη

Δράσεις 08.04.2026
Το επίσημο opening του `Between Flesh and Steel` έρχεται το Σάββατο 18 Απριλίου (19:30 – 21:30)

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης

Δράσεις 08.04.2026
Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης της ΕΛΕΠΑΠ προχωρά η Novibet στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

Astor Hotel: Η Αθήνα στα πόδια σου ‑ η ιδανική αφετηρία για να την ανακαλύψεις (ξανά)

Better life 08.04.2026
Το Astor Hotel, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1962, βρίσκεται σε μια premium τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Η Chiquita μεταμορφώνει τα καταστήματα «Μασούτης» σε πολύχρωμους χώρους Pop Art

Better life 08.04.2026
Μια ξεχωριστή δράση της καμπάνιας «Pop by Nature» της Chiquita έρχεται στα GRAND Maσούτης της Θεσσαλονίκης

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει το δικό της «Summer of Love» στη νέα καμπάνια της Envie Shoes για τη συλλογή Ανοιξη‑Καλοκαίρι 2026

Ομορφιά - Στυλ 08.04.2026
Η κολεξιόν SS’26 της Envie Shoes μοιάζει με ένα αφήγημα που κορυφώνεται καθώς η μέρα κυλά

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Δράσεις 08.04.2026
Η χορηγική συμφωνία έχει ορίζοντα τριετίας

Περισσότεροι από 30.000 ενθουσιασμένοι επισκέπτες στο Hobby Festival 2026

Better life 27.03.2026
Ξεχωριστή νότα στο φεστιβάλ έδωσαν τα εντυπωσιακά show, οι καλλιτεχνικές εμφανίσεις στο stage, οι κληρώσεις και τα δώρα

Πάνω από 8.000 συναντήσεις εργασίας με 200+ εργοδότες στο Athens #JobFestival 2026

Better life 26.03.2026
Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα υπήρξε το 1999 η πρώτη ελληνική πλατφόρμα ζεύξης αναγκών εργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων στην Ελλάδα

Klavdia, Arcade Music και Panik Records συνεχίζουν τις μεγάλες επιτυχίες τους

Better life 18.03.2026
Ανανέωση συμβολαίων & νέες διεθνείς εκπλήξεις!

Η άνοιξη έρχεται και το The Bee Camp ετοιμάζεται για φανταστικές δράσεις με τα παιδιά!

Δράσεις 17.03.2026
Bee an Artist – Όταν η τέχνη συναντά τις μέλισσες και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση