E-Daily
#TiNaDeis: H No.1 ταινία στο Netflix, ο Jim Jefferies και η ταινία της χρονιάς στα σινεμά

Οι καλύτερες παρέες που πέρασαν από την ελληνική T.V.

Θυμόμαστε τους φίλους που ξεχώρισαν στις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ

20/2/2023 | 01:13

Οι ελληνικές σειρές μας έχουν χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου, αλλά και πολλές συγκίνησης μέσα από τους χαρακτήρες και τις παρέες που διαμορφώνονται στο εκάστοτε σήριαλ.

Υπάρχουν όμως κάποιες παρέες φίλων που ξεχώρισαν στα σχεδόν 35 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης και στις χιλιάδες σειρές που έχουν περάσει από αυτή. 

Παρακάτω θυμόμαστε μερικές από τις πιο αξέχαστες φιλίες που ήταν αληθινές, δεμένες κι εμείς τις αγαπήσαμε όσο αγαπήθηκαν μεταξύ τους.

Στο Παρά Πέντε

Σπύρος, Αγγέλα, Φώτης, Ντάλια και Ζουμπουλία: η ετερόκλιτη παρέα του Γιώργου Καπουτζίδη μας πρόσφερε ατέλειωτο γέλιο με τις περιπέτειές της και είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιλίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Είμαστε στον Αέρα

Για όσους αγαπούν το ραδιόφωνο αυτή η σειρά είναι ....βούτυρο στο ψωμί! Άκης Σακελλαρίου, Στέλιος Μάινας, Θοδωρής Αθερίδης και Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η παρέα που αναβίωσε το ραδιοσταθμό που είχε φτιάξει στο σχολείο και έκανε πραγματικότητα την αγάπη της για τη μουσική και το πιο "ζεστό" μέσο.

Εμείς κι Εμείς

Φασαριόζικη παρέα των 90ς που έμενε στην ίδια πολυκατοικία στο Μετς και αγαπήθηκε για τον αυθορμητισμό, τα ευτράπελα και τα εύστοχα αστεία της. Ήταν η Σμαράγδα, ο Μάκης, ο Στέλιος, ο Βασίλης, η Αντωνία (Τζεμιλέ), η Νατάσσα και φυσικά, η Παρθένα, η Πόντια ξαδέρφη από το Νοβοροσσίσκι.

Υπέροχα Πλάσματα

Ο Μπίλι, το Μητσάκι και η Έλη από το Νεφέλη είναι τρεις Αθηναίοι των 00ς που έγιναν φίλοι μας μέσα από τις ιστορίες τους, τα επαγγελματικά τους φάουλ, τα κατεστραμμένα ερωτικά τους (που τόσο μας θυμίζουν τα δικά μας) και την αγάπη τους για την Αθήνα.

Απαράδεκτοι

All time classic παρέα στα πρώτα χρόνια του Mega, κέρδισε τους πάντες με τις ατάκες και το ανεξάντλητο και πρωτοπόρο χιούμορ της. Ήταν η Δημητρούλα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης και η Ρένια, το αστροπελέκι!

Λόγω τιμής

Η τσακαλοπαρέα από την Πάτρα ήταν ίσως από τις πιο δεμένες και αγαπημένες της ελληνικής τηλεόρασης. Ήταν φίλοι από το σχολείο και έμειναν... για πάντα (όπως είδαμε στην επιστροφή της σειράς το 2019). Χρώμα δεν αλλάξανε τα μάτια του Ψηλού, της Ηρώς, της Αθηνάς, του Φαντάρου, του Τσίου, του Άρη και της Μάνιας... ίσως, μόνο τρόπο να κοιτάνε!"

ΝΕΑ

Τσικνοπέμπτη: Οι Απόκριες στο παλιό ελληνικό σινεμά

Όλα τα καρναβάλια που είδαμε στις ελληνικές ταινίες
TV Σειρές

Οι καλύτερες παρέες που πέρασαν από την ελληνική T.V.

Θυμόμαστε τους φίλους που ξεχώρισαν στις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης
ΝΕΑ

Αν σου αρέσουν τα μυστήρια της Αγκάθα Κρίστι, τότε θα λατρέψεις αυτή την ταινία

Μια πολωνική ταινία μυστηρίου βγαλμένη από βιβλίο!
ΝΕΑ

Η ταινία στην οποία ο Robert De Niro δεν ενθουσίασε τους κριτικούς αλλά αγάπησε το κοινό

Τη θεωρούμε εξαιρετική επιλογή για Σάββατο βράδυ στο σπίτι
ΝΕΑ

Land: Η ταινία έκπληξη στο Netflix

Μια μάχη επίβιωσης με τη φύση αλλά και με τους προσωπικούς μας δαίμονες