E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδερφή Τσιάρτα: «Δε θα τον ψηφίσουμε»

«Ευτυχώς δεν ζει ο πατέρας μας να τον δει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/2/2023 | 13:23

Αδερφή Τσιάρτα: «Δε θα τον ψηφίσουμε»

Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία, παραχώρησε συνέντευξη για τις απόψεις και τις αποφάσεις του πρώην άσου της ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που διαφωνεί μαζί του.

Η Ελευθερία και η μητέρα της Σοφία πριν από μερικές μέρες αποκήρυξαν με ανακοίνωση τον Βασίλη Τσιάρτα, λόγω των ρατσιστικών και ομοφοβικών απόψεών του, αλλά και της απόφασής του να πολιτευτεί µε τον νεοϊδρυθέντα πολιτικό σχηµατισµό του Θάνου Τζήµερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Η ανακοίνωση βγήκε για να τιµήσουµε πιο πολύ τη µνήµη του πατέρα µας, γιατί ο Βασίλης έδωσε µια συνέντευξη και αναφέρθηκε στον αείµνηστο πατέρα µας, Αναστάσιο Τσιάρτα. Η δήλωση που κάναµε τα λέει όλα», τόνισε αρχικά η Ελευθερία Τσιάρτα και εξήγησε: «∆εν συµφωνούµε µε τις απόψεις του, τόσο εγώ όσο και η µητέρα µου, τόσο του ίδιου όσο και αυτού του κόµµατος, αλλά και γενικώς µε όλη αυτή τη συµπεριφορά που έχει ο Βασίλης. ∆εν τον αναγνωρίζουµε και εµείς. Ο µπαµπάς µου ήταν ένας σπουδαίος δηµοσιογράφος για πολλά χρόνια στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ηµαθίας και είχε την εφηµερίδα “Τα Νέα του Ρουµλουκιού”, η οποία έβγαινε από το 1981 έως το 2007. Ηταν από τα πιο δυναµικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παρότι δεν πολιτεύτηκε ποτέ. Ενδεικτικό είναι πως, όταν είχε έρθει ο Ανδρέας Παπανδρέου από την Αµερική, ο πατέρας µου τον είχε επισκεφθεί στο Καστρί. Ο µπαµπάς µου, αν ζούσε, δεν θα αναγνώριζε και δεν θα αποδεχόταν όλη αυτή την κατάσταση µε τον Βασίλη.

Εγώ µε τη µητέρα µου δεν θα ψηφίσουµε τον Βασίλη, γιατί πολύ απλά δεν συµφωνούµε µε τις απόψεις του. Ο µπαµπάς µου είχε µεγάλη επιρροή στην τοπική κοινωνία. Ηταν µια σηµαντική και σεβάσµια προσωπικότητα και ήταν πάντα µπροστά από την εποχή του. Ο µπαµπάς µου πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου του 2012. Κλείσαµε 11 χρόνια από τον θάνατό του. Ισως µε όλο αυτό που συµβαίνει είναι σαν να θέλει να µας πει κάτι από εκεί που είναι. Η µητέρα µας είναι πολύ στεναχωρηµένη. Ο Βασίλης επεδίωξε να επικοινωνήσει µαζί µου, αλλά δεν θέλω να έχω καµία σχέση. Ευτυχώς που δεν ζει ο πατέρας µου. Κάτι θα ήξερε που “έφυγε”. Εγώ και η µητέρα µου δεν συµφωνούµε µε τις οµοφοβικές και τις ρατσιστικές απόψεις. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ενήλικος και κάνει τις επιλογές του. Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, οπότε τα υπόλοιπα περισσεύουν», είπε η αδελφή του βετεράνου ποδοσφαιριστή στα Παραπολιτικά, ενώ προχώρησε και σε νέα διευκρινιστική δήλωση.


«Επειδή το θέµα πήρε µεγάλη έκταση, θέλω να κάνω διευκρίνιση στα εξής: «Η δήλωση βγήκε τη δεδοµένη στιγµή για τον λόγο ότι πολιτεύεται και άφησε σε δηλώσεις του υπονοούµενα ότι και ο πατέρας µου µπορεί να συµφωνούσε µε την πολιτική που ακολουθούσε ο εν λόγω κύριος. ∆εν του είπαµε τίποτα, ούτε ότι δεν είναι Ελληνας ούτε ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους άλλους Ελληνες. Επειδή ζούµε σε µια κλειστή κοινωνία της επαρχίας και εγώ και η µητέρα µου και µεγαλώνω ένα παιδί µε όλες τις αρχές και είµαι και επαγγελµατίας στον Νοµό Ηµαθίας, διαχωρίσαµε τη θέση µας µε τη διευκρινιστική δήλωση σε σάιτ της περιοχής. ∆εν υπολογίζαµε την έκταση που πήρε. Για τον λόγο ότι στο παρελθόν άτοµο της οικογένειάς µας είχε πολιτευτεί µε τον ΛΑΟΣ του κυρίου Καρατζαφέρη, η αντίδραση του πατέρα µας ήταν ακριβώς η ίδια. Είχε διαχωρίσει τη θέση του. Ο κόσµος θα κρίνει», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίστηκε ολόγuμνη στο τελευταίο επεισόδιο του Euphoria

Tabloid 20.04.2026
Η ηθοποιός παρουσιάζεται στη σειρά να φωτογραφίζεται σαν παίκτρια του μπέιζμπολ φορώντας μόνο καπέλο και αθλητικό εξοπλισμό για τον λογαριασμό της στο OnlyFans

YFSF: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Ρία Ελληνίδου έσπασε πατώματα από... τα γέλια!

Tabloid 20.04.2026
Η μεταμφίεση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη αλά Ελληνίδου που έκανε χαμό

YFSF: H επική στιγμή όταν ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Σάκη Ρουβά 25 χρόνια νεότερο

Tabloid 20.04.2026
Το παρελθόν τον ακολούθησε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα

Με Ραφαηλίδη ως Ρία Ελληνίδου, Πιερίδη ως Lady Gaga και Μπουρδούμη ως Bad Bunny η πρεμιέρα του YFSF

Media 20.04.2026
Νικητής στο πρώτο επεισόδιο ο Biased Beast που εμφανίστηκε ο Μπένσον Μπουν

Η Σαρλίζ Θερόν περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της για να τη σώσει

Social 20.04.2026
Η ηθοποιός συγκλόνισε για το τραυματικό περιστατικό που έζησε σε ηλικία 15 ετών και εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid Χτες
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική