E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγωγή Πέτρου Φιλιππίδη κατά Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Τι έχει συμβεί

Δημοσίευση 10/2/2023 | 12:22

Αγωγή Πέτρου Φιλιππίδη κατά Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάνει αγωγή. Αν η κ. Αναστασοπούλου πει ότι εκ παραδρομής το είπε, είναι αθωωτική η απόφαση θα εισηγηθώ να σταματήσει η αγωγή» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προανήγγειλε αγωγές από τον εντολέα του κατά όσων τον αποκαλούν «βιαστή».

Στην εκπομπή προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που βρήκε ένοχο τον ηθοποιό για δύο απόπειρες βιασμού και αθώο λόγων αμφιβολιών για τον βιασμό.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση. Δεν νιώθω καλά, δεν έχει κάτσει μέσα μας, ήταν μια πολύ σκληρή περίοδος για μας. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά. Θα μας πάρει πολύ χρόνο. Είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει. Μας είδατε να βγαίνουμε στα κανάλια; Άλλοι βγαίναν. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 25 χρόνια, είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, γιατί την είχα πάρα πολλή έγνοια. Ένα κορίτσι που βιάστηκε δύο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρόλα αυτά μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι ήταν χαρούμενη, νιώθει ότι έκανε ό,τι μπορούσε. Είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτή η αντιμετώπιση. Ας λέει ό,τι θέλει η υπεράσπιση δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Η απάντηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, του συνήγορου του Πέτρου Φιλιππίδη

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη που ομόφωνα τον αθώωσε και εξακολουθεί να τον λέει βιαστή. Η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση για τις δηλώσεις. Δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική Δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο και τον λέει βιαστή. Η οικογένεια έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί αγωγή. Δεν σέβεται 7 δικαστές που τον αθώωσαν. Να αποδείξει γιατί είναι ένοχος δύο βιασμών. Αυτή είναι η εντολή της οικογένειας. Εγώ αγωγές δεν κάνω, δεν έχω κάνει ποτέ μήνυση. Είναι ανεπίτρεπτη τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάνει αγωγή. Αν η κ. Αναστασοπούλου πει ότι εκ παραδρομής το είπε, είναι αθωωτική η απόφαση θα εισηγηθώ να σταματήσει η αγωγή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρά τώρα, τι συμβαίνει με τη Britney Spears;

Tabloid 10.09.2025
Ένα χρονολόγιο των τελευταίων ετών

Ξεκαρδιστικό βίντεο για τον ημιμαραθώνιο Κρήτης: 200.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες

Χιούμορ Χτες
«Με 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δεν έχεις δικαιολογία για να μην έρθεις στο νησί να τρέξεις», λένε με νόημα οι διοργανωτές

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια, ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό»

Tabloid Χτες
Με μια ειλικρινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε μία από τις πιο σημαντικές επετείους της ζωής της

Τζούλια Νόβα: Οι πόζες με μπικίνι που ξεσήκωσαν τους followers

Social Χτες
Μπορεί ο Σεπτέμβριος να έχει μπει για τα καλά, όμως η παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμα σε vacation mood

Παύλου σε Χατζίδου: Να μην συνεχίζεις την εκπομπή στο σπίτι και σκοτωνόμαστε!

Tabloid Χτες
Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου ετοιμάζονται να επιστρέψουν

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε σέξι εμφάνιση με γόβες και καμπαρντίνα

Tabloid Χτες
Στο Φεστιβάλ του Τορόντο, 13 χρόνια μετά την εμβληματική στιγμή των Όσκαρ

Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός βρέθηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ σε έξοδό της στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid Χτες
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου στο Beverly Hills

Ανθή Βούλγαρη σε βουλευτή της ΝΔ: «Αμα θέλετε να κάνουμε τις γλάστρες να πάμε σπίτι μας»

Tabloid Χτες
«Είστε πολύ ασεβής» είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη στον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Σπανάκη

Γιώργος Χρανιώτης: Χρωστάω μια συγγνώμη σε μία κοπέλα που δεν ζει, μπορεί άθελά μου να συνέβαλα και εγώ σε αυτό

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία πρώην συνεργάτιδά του, η οποία δεν είναι πια στη ζωή