E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου

Δημοσίευση 8/2/2023 | 14:21

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Την δική της εκδοχή δίνει η τραβεστί που κατηγορείται ότι βίασε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε κλείσει ερωtικό ραντεβού μαζί της μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε αυτοβούλως, ο 22χρονος άδικα την κατηγορεί ότι τον βίασε και πως οι κατηγορίες ήταν αποτέλεσμα της απόρριψης για σχέση μαζί του.

Συγκεκριμένα η τραβεστί αναφέρει στην κατάθεσή της: «Είμαι τρανς και νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκα. Διατηρώ κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με τις οποίες αναζητώ και παρέχω συντροφιά. Στις 29-01-2023 δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κύριο “Ανδρέα” ο οποίος μου ζήτησε να με συναντήσει για να γνωριστούμε και να υπάρξει πιο σοβαρή εξέλιξη με την προοπτική να συναφθεί σχέση μεταξύ μας. Γνώριζε ότι είμαι τρανς και έπειτα από λίγη ώρα που συνομιλούσαμε τηλεφωνικώς μου ζήτησε παρακαλώντας με να με επισκεφτεί στο χώρο μου» λέει αρχικά στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

«Αφού περάσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας, του είπα να κατευθυνθεί στην τουαλέτα να κάνει μπάνιο γιατί μύριζε άσχημα. Μετά από αυτό προβήκαμε σε σeξουαλική επαφή ενεργοπαθητικά τόσο ο ένας όσο και ο άλλος και αφού ολοκληρώθηκε η πράξη εκείνος μου ζήτησε να συνεχιστεί η μεταξύ μας σχέση. Θέλω να τονίσω ότι όλο αυτό έγινε άνευ οικονομικού ανταλλάγματος καθώς ούτε εγώ ζήτησα χρήματα ούτε εκείνoς μου προσέφερε. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι και οι δυο ήρθαμε σε οpγασμό και δεν έδειξε κάποια δυσφορία από την ερωtική πράξη. Μετά από μια ώρα αποχώρησε από το διαμέρισμα».

Σύμφωνα με την τραβεστί ο 22χρονος την κάλεσε τουλάχιστον 10 φορές την επόμενη ημέρα. «Την επομένη μέρα με ξανακάλεσε περίπου δέκα φορές και αφού απάντησα την τελευταία εξ αυτών με αποκάλεσε “μωρό μου” και σε στιχομυθία με τη μητέρα του με αποκάλεσε σε εκείνη ως “κοπέλα του”. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονταν αλλοπρόσαλλα και ενοχλητικά του είπα να μη με ξαναπάρει τηλέφωνο και πως αν ήθελα να επικοινωνούμε περαιτέρω θα επικοινωνούσα εγώ μαζί του».

Στην κατάθεση, η τραβεστί αναφέρει ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι μια τρανς βίασε έναν 22χρονο και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, ενώ προσήλθε αυτοβούλως για να παρέχει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: «Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς. Η θέση της εντολέως μου είναι ότι υπήρξε ερωtική συνεύρεση ενεργοπαθητικά με τον 22χρονο κατόπιν θελήσεώς του. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τρανς. Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης και η εντολέας μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη. Τις επόμενες μέρες θα κινηθούμε νομικά εναντίον του 22χρονου, ο οποίος με την ψευδή κατάθεσή του συκοφάντησε και στιγμάτισε όχι μόνο την εντολέα μου αλλά και ολόκληρη την τρανς κοινότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μάικλ Μάντσεν είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του: Δεν είχε βρεθεί κανένα πρόβλημα

Κόσμος 04.07.2025
«Ήταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε όλο τον χρόνο», δήλωσε ο στενός φίλος του ηθοποιού που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του

Shein: Πρόστιμο ‑ ρεκόρ €40 εκατ. στη Γαλλία για παραπλανητικές εκπτώσεις και περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς

Κόσμος 04.07.2025
Η κινεζική πλατφόρμα fast fashion τιμωρήθηκε για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και ψευδείς δηλώσεις περί «οικολογικής ευθύνης»

Φυλάκιση Ιμάμογλου έως 8 έτη και 9 μήνες προτείνει η Εισαγγελία Κωνσταντινούπολης

Κόσμος 04.07.2025
Το εισαγγελικό αίτημα για τον Εκρέμ Ιμάμογλου σχετίζεται με την υπόθεση του φερόμενου πλαστού διπλώματος

Μετρό: Ξεκινά αύριο Σάββατο η πιλοτική 24ωρη λειτουργία

Ελλάδα 04.07.2025
Αναλυτικά οι συχνότητες των δρομολογίων

Κρήτη: 23χρονος μπήκε σε λάθος δωμάτιο και κατηγορείται για βιασμό 22χρονου

Ελλάδα 04.07.2025
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Πορτογάλος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως μπέρδεψε τα δωμάτια

Σε ύφεση η φωτιά στο Κορωπί: Ζημιές σε σπίτια και υποδομές

Ελλάδα 04.07.2025
Η φωτιά στο Κορωπί ξέσπασε πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές

Σκάει η «βόμβα» Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό: Στην Ελλάδα σήμερα ο Λιθουανός

Αθλητικά Νέα 04.07.2025
Ο Λιθουανός άσος έρχεται στη χώρα μας για να τελειώσει τη μετακίνησή του στους «πράσινους» σε ένα τεράστιο deal για την ελληνική ομάδα

Η συγκινητική ανάρτηση Τσιμίκα για τον Ζότα: «Μου είχες πει `εσύ σεντράρεις, εγώ σκοράρω`»

Αθλητικά Νέα 04.07.2025
«Ο Θεός να δώσει δύναμη στους οικείος σας ν` αντέξουν τον εφιάλτη και μια μέρα να δουν το φως ξανά…»

Πώς θα επιστραφούν οι παράνομες επιδοτήσεις που έλαβαν χιλιάδες αγρότες μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ

Οικονομία 04.07.2025
Τι προβλέπουν οι Εκτελεστικοί Κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ποιοι φορείς της χώρας μας θα κινητοποιηθούν άμεσα για την είσπραξη των χρημάτων

Συγκρούστηκαν λεωφορεία στη Βούλα: Τουλάχιστον 32 τραυματίες, ανάμεσά τους 12 ανήλικοι

Ελλάδα 04.07.2025
Δύο λεωφορεία του ΟΑΣΑ συγκρούστηκαν σήμερα (04/07) το πρωί, περίπου στις 11:30, στη Βούλα. Από το σοβαρό τροχαίο υπάρχουν τουλάχιστον 32 τραυματίες (20 ενήλικες)

Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη: Αρκετοί τραυματίες, ανάμεσά τους πυροσβέστες και αστυνομικοί

Κόσμος 04.07.2025
Οι περισσότεροι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα