E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

Δημοσίευση 7/2/2023 | 19:21

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μητέρα- η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

«Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», λέει η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία».

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με την Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο να παρακολουθεί το υπερηχογράφημα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της.

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ». «Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο», συνεχίζει η ίδια. «Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσει», δήλωσε η Μενούνος, η οποία μοιράστηκε επίσης ότι εκείνη και ο Αντεργκάρο καταρρακώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρώτη παρένθετη μητέρα τους δεν ήταν πλέον κατάλληλη ιατρικά το 2021.

«Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος χωρισμός, επειδή ήμασταν μαζί στο ταξίδι για σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν τόσο υπέροχη και καταπληκτική και υπομονετική μαζί μας», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε τότε, προχώρησαν και βρήκαν άλλη παρένθετη μητέρα. «Αλλά είπα [στους γιατρούς μου]: "Αν δεν πετύχει, τέλος. Είναι η τελευταία φορά. Αν δεν γίνει, σίγουρα δεν είναι γραφτό να γίνει". Δεν μπορώ να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.