E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Μαριπόζα: Η εντατική γυμναστική και οι κοιλιακοί της λίγο πριν το Survivor All Star!

Έχει ξεκινήσει για τα καλά το workout

Δημοσίευση 5/2/2023 | 11:44

Έλενα Μαριπόζα: Η εντατική γυμναστική και οι κοιλιακοί της λίγο πριν το Survivor All Star!

Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα έχει ξεκινήσει για τα καλά το workout, για να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα της και τους μύες της, ώστε να είναι έτοιμη για το Survivor All Star.

Την γνωρίζουμε ήδη μέσα από την δραστηριότητά της στα social media, αλλά μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι με την ομάδα των Μαχητών, την γνωρίσαμε καλύτερα και είδαμε τις ικανότητές της στα run, κάθε φορά που έτρεχε στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο με μια κοπέλα από την αντίπαλη ομάδα.

Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα αγαπάει το σώμα της και φροντίζει να το προσέχει και να διατηρείται πάντα σε φόρμα, με σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και σχεδόν με καθημερινή προπόνηση. Όπως παρακολουθούμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τους τελευταίους μήνες, έχει εντείνει τις προπονήσεις της και πηγαίνει στο γυμναστήριο σχεδόν καθημερινά, ενώ πλέον το κορμί της έχει γίνει πολύ πιο ενδυναμωμένο και φυσικά καλλίγραμμο και φυσικά οι κοιλιακοί της διαγράφονται.

Η ίδια μάλιστα είχε πει σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις της ότι είναι πολύ πιθανό να την δούμε φέτος στο Survivor All Star, μια και βρίσκεται σε συζητήσεις διαρκώς με την παραγωγή της Azun Media και είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν. Μάλιστα, η Έλενα Μαριπόζα είχε πει χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο.

Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά και μπορεί να με δείτε και αργότερα εκεί...

Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μερικά από τα πιο κορυφαία γαμήλια φιλιά στην ιστορία του Hollywood

Tabloid 28.04.2024
Όταν celebrities φίλησαν την αγαπημένη τους σταρ στα σκαλιά της εκκλησίας

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

Tabloid Χτες
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Αυτοί είναι οι κούκλοι αδερφοί της Ζέτας Μακρυπούλια

Tabloid Χτες
Γόης γκριζομάλλης ο ένας, μελαχρινός κούκλος ο άλλος

Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για γυρίσματα ταινίας

Celebrity Stories Χτες
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

TV Buzz Χτες
«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social Χτες
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου