E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κακοκαιρία Μπάρπαρα: Από τις 11:00 χιόνια στο δαχτυλίδι της Αττικής Οδού

Ισχυρός παγετός και πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν

Δημοσίευση 5/2/2023 | 09:35

Κακοκαιρία Μπάρπαρα: Από τις 11:00 χιόνια στο δαχτυλίδι της Αττικής Οδού

Στην «κατάψυξη» έχει μπει η χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Πολλές περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά ενώ μέσα στην ημέρα τα χιόνια αναμένεται να πέσουν και στην Αττική.Ενώ ήδη στα βόρεια προάστια του λεκανοπεδίου το έχει «στρώσει».

Από χθες η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ενώ ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται στο πόδι με τους δήμους να προετοιμάζονται για την έλευση του χιονιά και τις συσκέψεις στην Πολιτική Προστασία για την αξιολόγηση της κατάστασης να είναι συνεχείς.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στην ανατολική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο της τάξεως των 8 με 10 βαθμών. Θα φτάσει στα βόρεια τους 4 με 5 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 6 με 8 βαθμούς, στα νησιά τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα στη Χαλκιδική και τη Θράκη μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ από αργά το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Οι χιονοπτώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες θα ενταθούν και θα επηρεάσουν (και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο), τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως την ανατολική Μαγνησία) και την ανατολική Στερεά, όπου στην Βοιωτία θα επεκταθούν και σε πεδινές περιοχές.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά στα ανατολικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν τοπικά στα ανατολικά και νότια έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως των βόρειων στις Κυκλάδες (κυρίως στα ορεινά), καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης, όπου οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Χιονοπτώσεις κατά τόπους έντονες θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια.
Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά στα 9 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές που από τις μεσημβρινές ώρες θα ενταθούν και θα επεκταθούν και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν τοπικά στα νότια έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά, ενώ από το μεσημέρι θα ενταθούν, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια όπου θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν τοπικά στα ανατολικά έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και χιόνια στα γύρω ορεινά. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, τόνισε ότι μετά τις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» στα βόρεια προάστια. Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία που έχει γίνει προκειμένου ο κρατικός μηχανισμός να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα». Υποστήριξε ότι όλα τα μηχανήματα της περιφέρειας έχουν πάρει τις θέσεις τους.

«Χιόνι είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Πάρνηθα, στο Κατσιμίδη. Δεν είχαμε προβλήματα όμως, καθώς το χιόνι δεν ήταν πυκνό. Όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας έχουν πάρει τις θέσεις τους από εχθές το απόγευμα και έχουμε έξι αποθήκες αλατιού σε διάφορες αποθήκες ώστε να γίνεται γρήγορα ο ανεφοδιασμός», τόνισε στo Mega.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τι θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι από το δαχτυλίδι στην Αττική Οδό και τα βόρεια θα ξεκινήσει μεγάλη χιονόπτωση λίγο μετά τις 11 το πρωί. Παράλληλα τόνισε ότι στο κέντρο θα υπάρξουν χιονοπτώσεις αλλά δύσκολα θα γίνει χιονοκάλυψη.

«Τελευταία ενημέρωση που είχαμε είναι πως από τον δαχτυλίδι στην Αττική Οδό και Βόρεια θα υπάρξει μεγάλη χιονόπτωση από τις 11 και μετά. Το κέντρο της Αθήνας μπορεί να χιονίσει αλλά δεν θα υπάρξει χιονοκάλυψη. Το πόσο θα είναι η χιονόστρωση θα φανεί στην πορεία ενώ αύριο θα έρθει δεύτερο».

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πότε θα παρθεί η απόφαση για τα σχολεία
Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει βάλει τη χώρα στην κατάψυξη... Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε συναγερμό και γι' αυτό πάρθηκαν έκτακτα μέτρα, όπως οι υποχρεωτικές αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, προκειμένου να αποφευχθούν τα ευτράπελα του παρελθόντος λόγω του καιρού.

Το μόνο που πρέπει να οριστικοποιηθεί είναι εάν τελικά τα σχολεία θα είναι κλειστά ή ανοιχτά τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και θα γίνει ειδική σύσκεψη.

Τα έκτακτα μέτρα για την Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»
Είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικά μέσα. Η Ελληνική Αστυνομία από το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους.
Είναι εξαιρετικά πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
Ισχυρή σύσταση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.
Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να μετακινηθούμε, προτού ξεκινήσουμε, ενημερωνόμαστε για την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Είναι επίσης απαραίτητη, κάθε μέριμνα για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.
Χιόνια σε Πάρνηθα, Βίλια και Ιπποκράτειο Πολιτεία
Στην Πάρνηθα, τα Βίλια και την Ιπποκράτειο Πολιτεία έχουν στρωθεί τα χιόνια, ενώ και στις Αφίδνες παρατηρείται ασθενής χιονόπτωση αυτή την ώρα.

Οδηγίες της ΓΓΠΠ για περιπτώσεις χιονόπτωσης και παγετού - Τι να προσέξετε
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Αν κατοικείτε σε ορεινή ή δύσβατη περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα από χιονοπτώσεις
Προμηθευτείτε υλικό θέρμανσης και τρόφιμα για αρκετές ημέρες.

Φροντίστε για εξοπλισμό καθαρισμού του χιονιού (π.χ. φτυάρια).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ

Αν βρίσκεστε στο σπίτι

Διατηρείστε το ζεστό και παραμείνετε σε αυτό όσο μπορείτε.

Μην αφήνετε τα παιδιά να βγουν έξω ασυνόδευτα.

Φορέστε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

Ελέγξτε το δίκτυο ύδρευσης, τους σωλήνες και τον υαλοπίνακα του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Αν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο

Αποφύγετε την οδήγηση σε δύσβατες ορεινές περιοχές.

Αλλάξτε πορεία αν είστε σε δύσβατο δρόμο και υπάρχει έντονη χιονόπτωση.

Τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Παραμείνετε στο αυτοκίνητο αν ακινητοποιηθεί. Τοποθετείστε στην κεραία του ραδιοφώνου ή σε άλλο εμφανές σημείο ένα ύφασμα με έντονο χρώμα ώστε να σας εντοπίσουν οι ομάδες διάσωσης. Ανάβετε τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα και διατηρείστε την εξάτμιση καθαρή από το χιόνι.

Αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο

Πηγαίνετε σε ασφαλές μέρος χωρίς να εκτεθείτε στη χιονοθύελλα.

Ντυθείτε με πολλά στρώματα από ελαφριά και ζεστά ρούχα αντί για ένα βαρύ ρούχο και φορέστε ζεστές αδιάβροχες μπότες. Προτιμήστε ένα αδιάβροχο εξωτερικό ρούχο.

Προσέξτε τις μετακινήσεις σας σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις.

Χρησιμοποιήστε αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθείτε με αυτοκίνητο. Είναι προτιμότερο να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας κεντρικούς δρόμους. Ενημερώστε τους οικείους σας για τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε.

Προτιμήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για μετακινήσεις στην πόλη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Σε περιοχές όπου έχει δημιουργηθεί παγετός απαιτείται προσοχή όταν οδηγείτε. Ενημερωθείτε για την κατάσταση του οδικού δικτύου και έχετε αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αν μετακινείστε πεζή, φορέστε κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας.

Στα δίκτυα ύδρευσης των κατοικιών

Μάθετε πού βρίσκεται ο υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού σας καθώς και τα σημεία όπου βρίσκονται ο κεντρικός και οι περιφερειακοί διακόπτες υδροδότησης.

Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι οι διακόπτες του δικτύου υδροδότησης ανοιγοκλείνουν και λειτουργούν ομαλά.

Βεβαιωθείτε ότι οι εξωτερικοί σωλήνες (π.χ. ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών) είναι μονωμένοι, διαφορετικά φροντίστε να μονωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Απομονώστε ή καλύτερα εκκενώστε το δίκτυο του ηλιακού θερμοσίφωνα, αν πρόκειται να λείψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ρυθμίστε το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού ώστε να λειτουργεί αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλείστε την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα και αδειάστε το νερό από το σύστημα, αν είστε στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παγετού και ιδιαίτερα το βράδυ.

Μην σπαταλάτε αλόγιστα νερό για να απομακρύνετε το χιόνι και τον πάγο.

Περιορίστε τις δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένη κατανάλωση νερού (πλυντήρια ρούχων κ.λπ.).

Ενημερωθείτε αν έχει τοποθετηθεί αντιψυκτικό στον ηλιακό θερμοσίφωνα από την κατασκευάστρια εταιρία ή τον ειδικό τοποθέτησης, σε περίπτωση κλειστού κυκλώματος. Σε αντίθετη περίπτωση προμηθευτείτε το κατάλληλο αντιψυκτικό και φροντίστε για την τοποθέτησή του.

Ελέγξτε αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια.

Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και στις ταράτσες είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια και λειτουργούν ομαλά.

ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ

Αν παγώσουν οι κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης

Κλείστε αμέσως τον κεντρικό διακόπτη παροχής νερού του σπιτιού και ελέγξτε τον υδρομετρητή. Αν συνεχίζει να λειτουργεί («γράφει») τότε υπάρχει διαρροή στο δίκτυο. Κλείστε το διακόπτη της κεντρικής παροχής και καλέστε υδραυλικό.

Αν αποφασίσετε να ξεπαγώσετε τους σωλήνες, αρχίστε από το μέρος του σωλήνα κοντά στον διακόπτη ώστε η θερμοκρασιακή μεταβολή να είναι σταδιακή. Αν δεν έχετε αποτελέσματα επικοινωνήστε με έναν υδραυλικό.

Ελέγξτε αν έχουν βραχεί ή διατρέχουν κίνδυνο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ώστε να τις απομονώσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη για 12χρονη στην Τσεχία: Γέννησε το παιδί του 16χρονου αδερφού της

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
Οι γονείς δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε έναν χρόνο μέσα στο σπίτι

Βρετανοί πεζοναύτες κάνουν ρεσάλτο σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου» στη Μάγχη

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
«Φέρεται να βοηθούσε μυστικά στη χρηματοδότηση του πολέμου του Πούτιν στην Ουκρανία», αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Αμυνας - Η επιχείρηση διήρκεσε συνολικά έξι ώρες

Reuters: Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά ‑ «Κλείνει» η συμφωνία με τις ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
Σε οριστική συμφωνία με τις ΗΠΑ καταλήγει το Ιράν, καθώς αποδέχεται τον βασικό όρο της Ουάσιγκτον να μην αποκτήσει πυρηνικά. Σημαντικές αποκαλύψεις για το

Καιρός: Μετά τις μπόρες και τη συννεφιά έρχονται 35άρια

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
Το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών θα είναι η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας

Πανελλήνιες 2026: Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
Με τα Ειδικά Μαθήματα και τις Πρακτικές Δοκιμασίες συνεχίζονται οι πανελλήνιες

Καλοκαιρινή άδεια 2026: Τι έχει αλλάξει φέτος ‑ Τα δικαιώματα των εργαζομένων

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
Εργατολόγος παρουσίασε τις αλλαγές στην καλοκαιρινή άδεια

Μετρό: Οι 5 σταθμοί της Γραμμής 3 που θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα έως 18 Ιουνίου

E-Daily 2.TopNews 14.06.2026
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους πέντε σταθμούς της Γραμμής 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Κυριακή, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικαστάστασης σιδηροτροχιών.

Κατάρ – Ελβετία 1‑1: Την τιμώρησε στο 95′ και πήρε ιστορικό βαθμό

Αθλητικά Νέα 14.06.2026
Ο Εμπολό πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς

Βραζιλία – Μαρόκο 1‑1: Ο Βινίσιους έσωσε τη σελεσάο από πατατράκ στην πρεμιέρα

Αθλητικά Νέα 14.06.2026
Η ομάδα του Αντσελότι διατήρησε ένα εντυπωσιακό στατιστικό που τη θέλει να μην χάνει σε πρεμιέρα Μουντιάλ από το 1934

Αϊτή – Σκωτία 0‑1: Ο ΜακΓκιν στέλνει τους highlanders στην κορυφή του ομίλου

Αθλητικά Νέα 14.06.2026
Αναλυτική βαθμολογία του 3ου ομίλου

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 1.Hero Χτες
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

Αθλητικά Νέα Χτες
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού