E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιασμός 4χρονου: To παιδί μου ούρλιαζε ‑ Όσα αποκάλυψε η μητέρα

Τι απαντά στους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου πατέρα

Δημοσίευση 2/2/2023 | 17:40

Βιασμός 4χρονου: To παιδί μου ούρλιαζε ‑ Όσα αποκάλυψε η μητέρα

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού που βίωσε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα του και της γιαγιάς του μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως δηλώνει θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για το μικρό παιδί της και να φανεί η αλήθεια.

«Έδωσα συνεπιμέλεια και μέσα από τη συνεπιμέλεια έμαθα όλα τα πράγματα που κακοποιούσαν το παιδί. Όλα αυτά που ομολογεί το παιδί μου αυτά τα φριχτά. Το έχω μεγαλώσει με τόση παιδεία, αγάπη, αφοσίωση».

Η μητέρα του ανήλικου σημείωσε πως ο 4χρονος «ούρλιαζε» κατά την ιατροδικαστική εξέταση.

«Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές».

Όπως η ίδια σημείωσε, το παιδί σήμερα: «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Απολύτως ψευδείς οι καταγγελίες»
Μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», αναφέρει η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος πατέρα 4χρονου.

Η μητέρα του παιδιού, ξεσπά αποκλειστικά στην κάμερα του Live News αντικρούοντας σθεναρά τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της.

«Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω».

Τι «έδειξε» η ιατροδικαστική
Η εκπομπή έφερε στο φως νέα αποκλειστικά ντοκουμέντα μετά τον σάλο που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη.

Τα όσα φέρονται να «είδαν» στο παιδί οι ειδικοί που το εξέτασαν, είναι σοκαριστικά.

«Ο 4χρονος συχνά βρίσκεται σε ένταση, πεισματική και στοχευμένη άρνηση να μιλήσει, ενώ παρουσιάζει άγχος και φόβο ότι η συζήτηση αφορά στον πατέρα του και τα «παιχνίδια» που παίζουν όταν είναι μαζί.

»Το παιδί βρίσκεται σε σύγχυση και επιδεικνύει σeξουαλικές συμπεριφορές, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση προκειμένου να οροθετηθούν και να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις κοινωνικές του επαφές ή π.χ. στο σχολικό του περιβάλλον», αναφέρει η ψυχολόγος.

«Είχε μια σeξουαλικότητα που δεν αρμόζει για την ηλικία του, οι ψυχολόγοι είπαν ότι έχει υποστεί σeξουαλική κακοποίηση», είπε η μητέρα του 4χρονου.

Απόδειξη, σύμφωνα με τον 38χρονο πατέρα, ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν προέκυψαν, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος, ίχνη βιασμού.

«Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρξα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου πραγματοποιήθηκε στις 11/07/22.

Από τις 15/06/22 έως τις 02/07/22 το παιδί βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του, δύο ημέρες μετά, στις 11/07/22, γίνεται η ιατροδικαστή εξέταση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη δυσκολία, καθώς ο 4χορνος δεν ήθελε κανέναν να τον αγγίζει.

Η εξέταση έδειξε τα εξής:

– Θλαστική εκχύμωση του αριστερού αντιβραχίου

– Εκδορά στο δεξί γόνατο

– Μελανιά στο αριστερό γόνατο

– Εξέταση στα γεννητικά όργανα: χωρίς παρουσία κακώσεων

«Το παιδί ‘έδειξε’ ως υπεύθυνο τον πατέρα του»
Παράλληλα μίλησε και ο συνήγορος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης. Αποκάλυψε πως το παιδί, μέσα από την κατάθεσή του, «έδειξε» τον πατέρα του ως υπεύθυνο για την κακοποίησή του.

«Η ιατροδικαστική έγινε μεταξύ 15 – 20 ημερών μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις. Εκ των πραγμάτων η καθυστέρηση που μεσολάβησε ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, ήταν εμφανή τα σημάδια στα χεριά και τα πόδια που, όπως διαπιστώσαμε, το ίδιο το παιδί τα απέδωσε στο δέσιμο με ταινία. Ο ίδιος περίγραψε ότι ο πατέρας του τον έδενε με ταινία και από τα χέρια και από τα πόδια όταν έκαναν αυτά τα ‘παιχνίδια’».

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου ήταν δύσκολη, καθώς ο ανήλικος δε συνεργαζόταν.

«Το παιδί δε συνεργαζόταν ούρλιαζε, ήθελε να φύγει».

Για αυτόν τον λόγο, οι ειδικοί αποφάσισαν την παρουσία στον χώρο ενός μεγαλύτερου κοριτσιού, προκειμένου να εξοικειωθεί ο 4χρονος και8 να συνεργαστεί.

«Δεν ήθελε να τον αγγίξει κανείς, ούτε η μάνα του».

Για τον ισχυρισμό του πατέρα ότι όλα η ιστορία είναι για να αρθεί η επιμέλεια από τον ίδιο, ο δικηγόρος σημείωσε:

«Πέρυσι, το ζευγάρι συμφώνησε με δικαστική απόφαση να έχει τη συνεπιμέλεια ο πατέρας. Πώς ανάγονται σε προγενέστερο χρόνο από την αρχή της αντιδικίας τους, τα δήθεν κίνητρα της γυναίκας αυτής να μην βλέπει ο πατέρας το παιδί;».

Ακούστε όσα είπε η μητέρα του 4χρονου στην εκπομπή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Στοιχεία που προβληματίζουν: οι νέοι Έλληνες οδηγοί ξεχωρίζουν αρνητικά σε κινητό, ζώνη ασφαλείας και αλκοόλ

Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
«Ήταν αποτέλεσμα των συνθηκών που προκάλεσε η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας»

Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δύο άνδρες κατάφεραν να επιβιώσουν αφού περπάτησαν περισσότερο από 50 χιλιόμετρα μέχρι να βρουν πηγή νερού και ειδοποίησουν τις αρχές

Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή - Έρευνα για απαγωγή, παράνομη κράτηση και δολοφονία ανήλικης

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη


LIVE Πολιτική Χτες
Μεγάλο ερώτημα εάν θα ανακοινώσει το νέο του κόμμα

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ και διεκδικητής της ηγεσίας της το 1996 έναντι του Μιλτιάδη Έβερτ και το 1997 έναντι του Κώστα Καραμανλή

Γήπεδο μπιτς βόλεϊ έγινε η πλατεία Αριστοτέλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αριστοτέλους μετατρέπεται για όγδοη φορά σε σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, προσελκύοντας κατοίκους και επισκέπτες που παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες

Οι αστροναύτες επέστρεψαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μετά τις επισκευές για τη διαρροή αέρα

Κόσμος Χτες
Όπως έγινε γνωστό, διορθώθηκε η μία από τις δύο διαρροές

Τα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό στην Καλλιθέα – Τα χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλο του μπέιζμπολ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν τον νεαρό αιμόφυρτο, με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι

Πολλαπλό Βιβλίο: Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής ‑ Τι ισχύει για Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η απόφαση (ΦΕΚ) για τη διαδικασία επιλογής των βιβλίων για το Σχολικό Έτος 2027 - 2028

Reuters: Έρχεται φόρος 15% για τα κρυπτονομίσματα, τι αλλάζει για χιλιάδες επενδυτές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι προβλέπει το σχέδιο - Πώς θα φορολογούνται τα κέρδη των επενδυτών

«Ανάσα» για 350.000 δανειολήπτες: Ο Αρειος Πάγος μειώνει τις δόσεις του νόμου Κατσέλη

Οικονομία Χτες
Η απόφαση οδηγεί σε σημαντικά χαμηλότερες μηνιαίες δόσεις και μειωμένο συνολικό κόστος αποπληρωμής για περίπου 350.000 δανειολήπτες