E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιασμός 4χρονου: To παιδί μου ούρλιαζε ‑ Όσα αποκάλυψε η μητέρα

Τι απαντά στους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου πατέρα

Δημοσίευση 2/2/2023 | 17:40

Βιασμός 4χρονου: To παιδί μου ούρλιαζε ‑ Όσα αποκάλυψε η μητέρα

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού που βίωσε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα του και της γιαγιάς του μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως δηλώνει θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για το μικρό παιδί της και να φανεί η αλήθεια.

«Έδωσα συνεπιμέλεια και μέσα από τη συνεπιμέλεια έμαθα όλα τα πράγματα που κακοποιούσαν το παιδί. Όλα αυτά που ομολογεί το παιδί μου αυτά τα φριχτά. Το έχω μεγαλώσει με τόση παιδεία, αγάπη, αφοσίωση».

Η μητέρα του ανήλικου σημείωσε πως ο 4χρονος «ούρλιαζε» κατά την ιατροδικαστική εξέταση.

«Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές».

Όπως η ίδια σημείωσε, το παιδί σήμερα: «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Απολύτως ψευδείς οι καταγγελίες»
Μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», αναφέρει η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος πατέρα 4χρονου.

Η μητέρα του παιδιού, ξεσπά αποκλειστικά στην κάμερα του Live News αντικρούοντας σθεναρά τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της.

«Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω».

Τι «έδειξε» η ιατροδικαστική
Η εκπομπή έφερε στο φως νέα αποκλειστικά ντοκουμέντα μετά τον σάλο που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη.

Τα όσα φέρονται να «είδαν» στο παιδί οι ειδικοί που το εξέτασαν, είναι σοκαριστικά.

«Ο 4χρονος συχνά βρίσκεται σε ένταση, πεισματική και στοχευμένη άρνηση να μιλήσει, ενώ παρουσιάζει άγχος και φόβο ότι η συζήτηση αφορά στον πατέρα του και τα «παιχνίδια» που παίζουν όταν είναι μαζί.

»Το παιδί βρίσκεται σε σύγχυση και επιδεικνύει σeξουαλικές συμπεριφορές, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση προκειμένου να οροθετηθούν και να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις κοινωνικές του επαφές ή π.χ. στο σχολικό του περιβάλλον», αναφέρει η ψυχολόγος.

«Είχε μια σeξουαλικότητα που δεν αρμόζει για την ηλικία του, οι ψυχολόγοι είπαν ότι έχει υποστεί σeξουαλική κακοποίηση», είπε η μητέρα του 4χρονου.

Απόδειξη, σύμφωνα με τον 38χρονο πατέρα, ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν προέκυψαν, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος, ίχνη βιασμού.

«Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρξα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου πραγματοποιήθηκε στις 11/07/22.

Από τις 15/06/22 έως τις 02/07/22 το παιδί βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του, δύο ημέρες μετά, στις 11/07/22, γίνεται η ιατροδικαστή εξέταση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη δυσκολία, καθώς ο 4χορνος δεν ήθελε κανέναν να τον αγγίζει.

Η εξέταση έδειξε τα εξής:

– Θλαστική εκχύμωση του αριστερού αντιβραχίου

– Εκδορά στο δεξί γόνατο

– Μελανιά στο αριστερό γόνατο

– Εξέταση στα γεννητικά όργανα: χωρίς παρουσία κακώσεων

«Το παιδί ‘έδειξε’ ως υπεύθυνο τον πατέρα του»
Παράλληλα μίλησε και ο συνήγορος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης. Αποκάλυψε πως το παιδί, μέσα από την κατάθεσή του, «έδειξε» τον πατέρα του ως υπεύθυνο για την κακοποίησή του.

«Η ιατροδικαστική έγινε μεταξύ 15 – 20 ημερών μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις. Εκ των πραγμάτων η καθυστέρηση που μεσολάβησε ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, ήταν εμφανή τα σημάδια στα χεριά και τα πόδια που, όπως διαπιστώσαμε, το ίδιο το παιδί τα απέδωσε στο δέσιμο με ταινία. Ο ίδιος περίγραψε ότι ο πατέρας του τον έδενε με ταινία και από τα χέρια και από τα πόδια όταν έκαναν αυτά τα ‘παιχνίδια’».

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου ήταν δύσκολη, καθώς ο ανήλικος δε συνεργαζόταν.

«Το παιδί δε συνεργαζόταν ούρλιαζε, ήθελε να φύγει».

Για αυτόν τον λόγο, οι ειδικοί αποφάσισαν την παρουσία στον χώρο ενός μεγαλύτερου κοριτσιού, προκειμένου να εξοικειωθεί ο 4χρονος και8 να συνεργαστεί.

«Δεν ήθελε να τον αγγίξει κανείς, ούτε η μάνα του».

Για τον ισχυρισμό του πατέρα ότι όλα η ιστορία είναι για να αρθεί η επιμέλεια από τον ίδιο, ο δικηγόρος σημείωσε:

«Πέρυσι, το ζευγάρι συμφώνησε με δικαστική απόφαση να έχει τη συνεπιμέλεια ο πατέρας. Πώς ανάγονται σε προγενέστερο χρόνο από την αρχή της αντιδικίας τους, τα δήθεν κίνητρα της γυναίκας αυτής να μην βλέπει ο πατέρας το παιδί;».

Ακούστε όσα είπε η μητέρα του 4χρονου στην εκπομπή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένα αρχαία αντικείμενα

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα αποτελούσαν σημαντικό μέρος της ζωής στον αρχαίο κόσμο

Σε τροχιά γύρω από τη Γη οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι για πρόληψη των πυρκαγιών

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από την OroraTech, αποτελεί το πρώτο εθνικό δορυφορικό σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση και παρακολούθηση πυρκαγιών

Εταιρεία λάνσαρε chatbot που επιτρέπει συνομιλίες με τον «Ιησού» έναντι 1,99 δολαρίων το λεπτό

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Εταιρεία χρεώνει άτομα 1,99 δολάρια ανά λεπτό για να μιλήσουν με το Avatar του Ιησού με τεχνητή νοημοσύνη.

Στέφανος Γαβάκης: Πέθανε ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Ο επί δεκαετίες εκφωνητής του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοινώνει το τέλος της θεατρικής του διαδρομής

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Ταυτόχρονα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, με διαφορετικές αναζητήσεις και προοπτικές

Οριστικό τέλος στα πανωτόκια: Τι κερδίζουν οι δανειολήπτες από το νέο θεσμικό πλαίσιο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Πρόκειται για δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ, καταναλωτικά και χωρίς εγγυήσεις - Μέσα στον Μάιο η διαβούλευση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Τελευταία μέρα για αιτήσεις – Οδηγίες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 350.000 αιτήσεις για τις 300.000 επιταγές

Χειμωνιάτικο σκηνικό με χιόνια σε Πάρνηθα και Πεντέλη Μάη μήνα – Μέρες Ιανουαρίου ζει η Αττική

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ

Ζάκυνθος: Πλοίο με πάνω από 670 επιβάτες προσέκρουσε ενώ έδενε στο λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Πώς θα συνεχιστεί το ταξίδι για όσους επέβαιναν στο πλοίο

Περιστέρι: Συμπλοκή 10 ανηλίκων ‑ Δύο 15χρονοι τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε ανήμερα Πρωτομαγιάς, με δύο ανηλίκους να τραυματίζονται ελαφρά και την αστυνομία να αναζητά τους εμπλεκόμενους.

Μακελειό στο Σικάγο: Γυμνός κρατούμενος άρπαξε όπλο και σκότωσε ομογενή αστυνομικό σε νοσοκομείο

Κόσμος Χτες
Το κρυμμένο όπλο κάτω από την κουβέρτα και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του γυμνού δράστη μετά την απόδραση

Οι λύκοι που επέζησαν από την πυρηνική καταστροφή του Τσέρνομπιλ αναπτύσσουν κάτι μοναδικό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αριθμός τους αυξήθηκε σημαντικά στη Ζώνη Αποκλεισμού, ενώ αναπτύσσουν γενετικά μοναδικά χαρακτηριστικά