E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιασμός 4χρονου: To παιδί μου ούρλιαζε ‑ Όσα αποκάλυψε η μητέρα

Τι απαντά στους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου πατέρα

Δημοσίευση 2/2/2023 | 17:40

Βιασμός 4χρονου: To παιδί μου ούρλιαζε ‑ Όσα αποκάλυψε η μητέρα

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού που βίωσε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα του και της γιαγιάς του μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως δηλώνει θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για το μικρό παιδί της και να φανεί η αλήθεια.

«Έδωσα συνεπιμέλεια και μέσα από τη συνεπιμέλεια έμαθα όλα τα πράγματα που κακοποιούσαν το παιδί. Όλα αυτά που ομολογεί το παιδί μου αυτά τα φριχτά. Το έχω μεγαλώσει με τόση παιδεία, αγάπη, αφοσίωση».

Η μητέρα του ανήλικου σημείωσε πως ο 4χρονος «ούρλιαζε» κατά την ιατροδικαστική εξέταση.

«Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές».

Όπως η ίδια σημείωσε, το παιδί σήμερα: «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Απολύτως ψευδείς οι καταγγελίες»
Μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», αναφέρει η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος πατέρα 4χρονου.

Η μητέρα του παιδιού, ξεσπά αποκλειστικά στην κάμερα του Live News αντικρούοντας σθεναρά τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της.

«Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω».

Τι «έδειξε» η ιατροδικαστική
Η εκπομπή έφερε στο φως νέα αποκλειστικά ντοκουμέντα μετά τον σάλο που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη.

Τα όσα φέρονται να «είδαν» στο παιδί οι ειδικοί που το εξέτασαν, είναι σοκαριστικά.

«Ο 4χρονος συχνά βρίσκεται σε ένταση, πεισματική και στοχευμένη άρνηση να μιλήσει, ενώ παρουσιάζει άγχος και φόβο ότι η συζήτηση αφορά στον πατέρα του και τα «παιχνίδια» που παίζουν όταν είναι μαζί.

»Το παιδί βρίσκεται σε σύγχυση και επιδεικνύει σeξουαλικές συμπεριφορές, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση προκειμένου να οροθετηθούν και να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις κοινωνικές του επαφές ή π.χ. στο σχολικό του περιβάλλον», αναφέρει η ψυχολόγος.

«Είχε μια σeξουαλικότητα που δεν αρμόζει για την ηλικία του, οι ψυχολόγοι είπαν ότι έχει υποστεί σeξουαλική κακοποίηση», είπε η μητέρα του 4χρονου.

Απόδειξη, σύμφωνα με τον 38χρονο πατέρα, ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν προέκυψαν, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος, ίχνη βιασμού.

«Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρξα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου πραγματοποιήθηκε στις 11/07/22.

Από τις 15/06/22 έως τις 02/07/22 το παιδί βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του, δύο ημέρες μετά, στις 11/07/22, γίνεται η ιατροδικαστή εξέταση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη δυσκολία, καθώς ο 4χορνος δεν ήθελε κανέναν να τον αγγίζει.

Η εξέταση έδειξε τα εξής:

– Θλαστική εκχύμωση του αριστερού αντιβραχίου

– Εκδορά στο δεξί γόνατο

– Μελανιά στο αριστερό γόνατο

– Εξέταση στα γεννητικά όργανα: χωρίς παρουσία κακώσεων

«Το παιδί ‘έδειξε’ ως υπεύθυνο τον πατέρα του»
Παράλληλα μίλησε και ο συνήγορος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης. Αποκάλυψε πως το παιδί, μέσα από την κατάθεσή του, «έδειξε» τον πατέρα του ως υπεύθυνο για την κακοποίησή του.

«Η ιατροδικαστική έγινε μεταξύ 15 – 20 ημερών μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις. Εκ των πραγμάτων η καθυστέρηση που μεσολάβησε ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, ήταν εμφανή τα σημάδια στα χεριά και τα πόδια που, όπως διαπιστώσαμε, το ίδιο το παιδί τα απέδωσε στο δέσιμο με ταινία. Ο ίδιος περίγραψε ότι ο πατέρας του τον έδενε με ταινία και από τα χέρια και από τα πόδια όταν έκαναν αυτά τα ‘παιχνίδια’».

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου ήταν δύσκολη, καθώς ο ανήλικος δε συνεργαζόταν.

«Το παιδί δε συνεργαζόταν ούρλιαζε, ήθελε να φύγει».

Για αυτόν τον λόγο, οι ειδικοί αποφάσισαν την παρουσία στον χώρο ενός μεγαλύτερου κοριτσιού, προκειμένου να εξοικειωθεί ο 4χρονος και8 να συνεργαστεί.

«Δεν ήθελε να τον αγγίξει κανείς, ούτε η μάνα του».

Για τον ισχυρισμό του πατέρα ότι όλα η ιστορία είναι για να αρθεί η επιμέλεια από τον ίδιο, ο δικηγόρος σημείωσε:

«Πέρυσι, το ζευγάρι συμφώνησε με δικαστική απόφαση να έχει τη συνεπιμέλεια ο πατέρας. Πώς ανάγονται σε προγενέστερο χρόνο από την αρχή της αντιδικίας τους, τα δήθεν κίνητρα της γυναίκας αυτής να μην βλέπει ο πατέρας το παιδί;».

Ακούστε όσα είπε η μητέρα του 4χρονου στην εκπομπή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Εύχομαι να κρύφτηκε, γιατί φοβόταν τον αδερφό της» – Τι λέει ο θείος της αγνοούμενης Σταυρούλας Λεβεντάκη

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
«Δεν υπήρχε πιθανότητα να είχε αυτοκτονήσει. Ήταν μια αθώα κοπέλα»

Χειροπέδες σε δίδυμα αδέρφια στο Κορωπί μετά από άγριο επεισόδιο και εντοπισμό οπλοπολυβόλου

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Βαρύ οπλοστάσιο έκρυβαν οι δύο 55χρονοι που συνελήφθησαν για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Πανελλήνιες 2026: Στις 25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Νέα εξέλιξη για τον βασικό ύποπτο ‑ Αγνοείται από εχθές

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Οι αρχές αναζητούν και τη 45χρονη και τον άνδρα που του νοίκιαζε το σπίτι

Reuters: Ισραήλ και Χεζμπολάχ συμφώνησαν σε εκεχειρία ‑ Ξεκινά σήμερα

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
«Η Χεζμπολάχ και το Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός» δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος

Δίκη για τον 11χρονο Μάριο: Ομόφωνα ένοχος ο βασικός κατηγορούμενος ‑ Ισόβια η ποινή του

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Στον βασικό κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Μισθοδοσία Αρχιερέων: Ανακρίβειες τα υπέρογκα ποσά, εξηγεί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Απαντήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα περί αυξήσεων στους μισθούς των Αρχιερέων

Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατώ με τα παιδιά μου και βλέπω Κουφοντίνα ή Γιωτόπουλο, τι να κάνω;

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
«Αν δεν αντιδράσω δεν μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Αν αντιδράσω είμαι απολύτως εν αδίκω»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου

Αθλητικά Νέα 19.06.2026
Ο Δικέφαλος με μια λιτή ανακοίνωση έβαλε τους τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Επιχειρηματίας στο Κολωνάκι μήνυσε πρωταθλήτρια πυγμαχίας για υπεξαίρεση 3.000 ευρώ από το ταμείο του εστιατορίου

Ελλάδα 19.06.2026
Η αθλήτρια με σημαντική διαδρομή στον χώρο της πυγμαχίας, μέλος της εθνικής ομάδας της εργαζόταν ως ταμίας σε εστιατόριο

Φραντζί Πιερό: «Η μητέρα μου έπρεπε να επιλέξει αν θα έτρωγε η ίδια ή αν θα τάιζε εμάς»

Αθλητικά Νέα 19.06.2026
Ο επιθετικός από την Αϊτή, που εξακολουθεί να ανήκει στο ρόστερ της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη στην ισπανική Marca, για το τι σημαίνει για τη χώρα του η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ