E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημη σταρ «μισούσε» τον Tom Cruise ‑ Έφυγε πρόσφατα από τη ζωή

«Τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια, είπα ότι δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε δωμάτιο μαζί του» είχε πει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/2/2023 | 13:20

Διάσημη σταρ «μισούσε» τον Tom Cruise ‑ Έφυγε πρόσφατα από τη ζωή

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αποκαλύψει χρόνια πριν τον θάνατό της πως μισούσε τον Τομ Κρουζ. Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ μπορεί να έγινε μέλος των Σαϊεντολόγων σε ηλικία μόλις εννέα ετών, όμως η ίδια ήταν πάντοτε εναντίον της συγκεκριμένης θρησκείας.

Η μητέρα της, Πρισίλα αποφάσισε εκείνη και η οικογένειά της να ακολουθήσουν τη Σαϊεντολογία, μετά από προτροπή της βοηθού του Τζον Τραβόλτα, Σίλβια «Σπάνκι» Τέιλορ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ θεωρούσε πάντα ότι η εν λόγω αίρεση ήθελε να στρατολογήσει τον πατέρα της, Έλβις, λόγω της φήμης του και της μεγάλης του περιουσίας.

Η ίδια είχε κατηγορήσει πολλές φορές δημόσια τα μέλη της Σαϊεντολογίας. Σε συνέντευξή της με τον Τόνι Ορτέγκα, κατηγόρησε τον ηγέτη της αίρεσης, Ντέιβιντ Μισκάβιτς ότι εκμεταλλεύτηκε την οικογένειά της.

«Στα 25 μου, αφού πήρα εγώ την κληρονομιά, άρχισαν να με περιποιούνται για να γίνω αυτό το άτομο που θα έβγαινε έξω και θα έφερνε όλους τους άλλους μέσα», είπε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ το 2014, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από την αίρεση.

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε την αντιπάθειά της προς τον Τομ Κρουζ, ενώ δήλωσε πως δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. «Μισώ τον Τομ Κρουζ. Είναι ο βασιλιάς τους. Τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια. Είπα ότι δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε δωμάτιο μαζί του», είχε δηλώσει.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, οι Σαϊεντολόγοι είχαν προσπαθήσει να στρατολογήσουν και τον δεύτερο σύζυγό της, Μάικλ Τζάκσον, μέχρι που κατάλαβαν ότι ο Τύπος δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Τελικά, σταμάτησαν, προκειμένου να μην «βλάψουν» τη φήμη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της