E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημη σταρ «μισούσε» τον Tom Cruise ‑ Έφυγε πρόσφατα από τη ζωή

«Τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια, είπα ότι δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε δωμάτιο μαζί του» είχε πει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/2/2023 | 13:20

Διάσημη σταρ «μισούσε» τον Tom Cruise ‑ Έφυγε πρόσφατα από τη ζωή

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αποκαλύψει χρόνια πριν τον θάνατό της πως μισούσε τον Τομ Κρουζ. Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ μπορεί να έγινε μέλος των Σαϊεντολόγων σε ηλικία μόλις εννέα ετών, όμως η ίδια ήταν πάντοτε εναντίον της συγκεκριμένης θρησκείας.

Η μητέρα της, Πρισίλα αποφάσισε εκείνη και η οικογένειά της να ακολουθήσουν τη Σαϊεντολογία, μετά από προτροπή της βοηθού του Τζον Τραβόλτα, Σίλβια «Σπάνκι» Τέιλορ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ θεωρούσε πάντα ότι η εν λόγω αίρεση ήθελε να στρατολογήσει τον πατέρα της, Έλβις, λόγω της φήμης του και της μεγάλης του περιουσίας.

Η ίδια είχε κατηγορήσει πολλές φορές δημόσια τα μέλη της Σαϊεντολογίας. Σε συνέντευξή της με τον Τόνι Ορτέγκα, κατηγόρησε τον ηγέτη της αίρεσης, Ντέιβιντ Μισκάβιτς ότι εκμεταλλεύτηκε την οικογένειά της.

«Στα 25 μου, αφού πήρα εγώ την κληρονομιά, άρχισαν να με περιποιούνται για να γίνω αυτό το άτομο που θα έβγαινε έξω και θα έφερνε όλους τους άλλους μέσα», είπε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ το 2014, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από την αίρεση.

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε την αντιπάθειά της προς τον Τομ Κρουζ, ενώ δήλωσε πως δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. «Μισώ τον Τομ Κρουζ. Είναι ο βασιλιάς τους. Τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια. Είπα ότι δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε δωμάτιο μαζί του», είχε δηλώσει.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, οι Σαϊεντολόγοι είχαν προσπαθήσει να στρατολογήσουν και τον δεύτερο σύζυγό της, Μάικλ Τζάκσον, μέχρι που κατάλαβαν ότι ο Τύπος δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Τελικά, σταμάτησαν, προκειμένου να μην «βλάψουν» τη φήμη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...

YFSF – Η Μαριλού Κατσαφάδου «λύγισε» τους πάντες με την αφιέρωση στη μητέρα της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ημιτελικό του YFSF έδωσε το παρών και ο πατέρας της ηθοποιού

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα